HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Ma Ćorića će mi bit najmanje zao ako ode samo neka ova dvojica ostanu.
Sretan rodjendan najtrofejnijem bosanskohercegovackom klubu 
..
Cisto sumnjam da ce Kara i Maj ostati ovdje nakon poprilicno dobre sezone, jedino ako se bude igrala ta ABA 2 ali...

..
Cisto sumnjam da ce Kara i Maj ostati ovdje nakon poprilicno dobre sezone, jedino ako se bude igrala ta ABA 2 ali...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Šta fali čovjeku? Da hoće preko ljeta još malo šut popravit, odlična back up trojka u nekom ABA LIGAŠU!toni1996 je napisao/la:Ma Ćorića će mi bit najmanje zao ako ode samo neka ova dvojica ostanu.
Kakva utakmica i borbenost nasih momaka! A što se tiče sudenja mislim da je pravednije u Haagu 

Auf kako izvukošmo ovo! Bravo za prvu petorku i mladog Zadru! Svaka čast momci! Sudjenje jadno, Kralj i ekipa ako čitate ovo, samo se zamislite i preupitaj te se kako vas nije sramota?
Završi i ova sezona. Moglo bi se reci dosta dobra s kolikim smo budzetom igrali da su ostali Segarić i Faber mogli smo se nekako i finala dokopati ali nije ni ovo lose... Al sta sljedecu sezonu? Tko ima ponude od ovih igraca da ide negdje drugo? Jeli istina ono sto je se pricalo da uprava ide kad zavrsi sezona?
Vjerovatno ti ponude imaju Kovačević,Ćorić i Karačić...eh da su isplaćeni do kraja pa da ne mogu otić bez odstete...
Pogledajte interviju s trenerom Damirom Vujanovićem koji je prokomentirao dosta sportskih tema, te posebno pohvalio jednog našeg igrača

Šuška se: 20.05. izborna skupština... Vidjet ćemo da li je to točna informacija...
-
- Kontakt:
Šta se šuška ,može u PP??sb1996 je napisao/la:Šuška se: 20.05. izborna skupština... Vidjet ćemo da li je to točna informacija...
@felix123 sluzbeno je, izborna skupstina je 20.05. Na kojoj će se dogoditi mnoge promjene u vodstvu kluba
Prije dva tri dana je bio sastanak u klubu i imamo od tada presjednika u ostavci do 20.05. kada je zakazana izborna skupština... Nadam se samo da će Mepas ostat u klubu, pogotovo još ako NK Manekeni ispadnu iz Europe...
Ivan Karačić odlazi u Cedevitu na probu...
-
- Kontakt:
sb1996 je napisao/la:Prije dva tri dana je bio sastanak u klubu i imamo od tada presjednika u ostavci do 20.05. kada je zakazana izborna skupština... Nadam se samo da će Mepas ostat u klubu, pogotovo još ako NK Manekeni ispadnu iz Europe...
Prijatelju, nekako si euforičan što se tiče te skupštine , ja ne znam zbog čega, ako ova uprava dadne ostavku ja ne vidim tko bi mogao preuzet klub ,grad jedva da će moći namiriti potrebe održavanja dvorane. Još jedna brava za zaključati.

Klub se jedino moze spasiti ako udje FEAL, sad koliko je to realno ne znam, @sb96 ako imas neki info slobodno posalji u pp 

HRHB
HRHB
Nisam ja euforičan, mišljenja sam da se doslovno gasimo ali ima neke nade u meni da bi nas neko tkv kao Mepas mogao preuzeti... Ljubav prema ovom klubu je zajebana pa mi možda i nade malo lete visoko
)

P.S. @felix123 kako saznajem neki članovi uprave su članovi u ostavci već od sastanka od prije 2-3 dana... I realno, kad nitko drugi ne želi ovo podržavati zašto bi oni sami to radili a sa druge strane im dvorana prazna uz stalno žuganje i je**vanje im svega i svačega...
šta je ovo Bogdanović se priprema u Širokom

Sa trenerom svih trenera 
Gdje ce drugo, ovdje ima najbolje uvjete

Gdje ce drugo, ovdje ima najbolje uvjete

HRHB
HRHB
Tko bi mogao biti novi presjednik?
Gilja iz Elektroprivredesb1996 je napisao/la:Tko bi mogao biti novi presjednik?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.