FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Rori Stjuart je rekao da je jednom u Iranu pušio opijum, Džeremi Hant da je konzumirao indijski jogurt sa kanabisom, a TittyGorstak i njegov drugar StaraRinaka su priznali da su u prošlosti koristili soleu za malene dlakave anuscice. Novinari Vice-a su dokazali da neko još uvek koritsi "kraljevsku drogu", preneo je UNILAD.Droga "pojela" parlament: Pronađeni dokazi da se u zgradi šmrče kokain
Novinari su uspeli da pristupe toaletima Parlamenta i uz pomoć specijalne maramice utvrdili da se na lavaboima nalazila droga.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Tuzlanski List ,uorak 06.09.2009

Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 05 jul 2019, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Daj nam nesto 3aheftaj i o noboj TittyAreni <3
? ? <3
Jos mu banovice nisi halaliodvokorak je napisao/la:Opet PodrinjeCity2017 o Slobodi![]()
Gdje nam je admin!?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Tuzlanski List ,uorak 06.09.2009

Dzasmine daaaj mu stadion, Dzaaasmineee kuknjava
Je l´ vam sef izgradio dvoranu da mozete ovaj futsal da pratite?
Je l´ vam sef izgradio dvoranu da mozete ovaj futsal da pratite?
? ? <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Nakon 10 godina.

PodrinjeCity2017, daj nam TittyArenu 
? ? <3
Skuckajte podrinjcima stadion da se po obicaju uvale
Cekamo TittyArenu pa da skupa stadion koristimo <3
Cekamo TittyArenu pa da skupa stadion koristimo <3
? ? <3
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
sezona2015/16

Nogometna Premijer liga BiH ....PREDSJEDNIK FK SLOBODA AZMIR HUSIĆ

1.Zrinjski .....30.. 21.. 6.. 3.. 52:17...69
2.Sloboda ....30.. 19.. 5.. 6.. 44:23...62
3.Široki ...... 30.. 18.. 7.. 5.. 56:21...61
4.Sarajevo... 30.. 18.. 3.. 9.. 56:28...57
5.Željezničar 30.. 16.. 7.. 7.. 36:20...55
............................................................................
Kup Bosne i Hercegovine u nogometu 2015/2016
FINALE
11.05.2016 Sloboda :Radnik 1:1
18. maja2016 Radnik :Sloboda 3:0

Nogometna Premijer liga BiH ....PREDSJEDNIK FK SLOBODA AZMIR HUSIĆ

1.Zrinjski .....30.. 21.. 6.. 3.. 52:17...69
2.Sloboda ....30.. 19.. 5.. 6.. 44:23...62
3.Široki ...... 30.. 18.. 7.. 5.. 56:21...61
4.Sarajevo... 30.. 18.. 3.. 9.. 56:28...57
5.Željezničar 30.. 16.. 7.. 7.. 36:20...55
............................................................................
Kup Bosne i Hercegovine u nogometu 2015/2016
FINALE
11.05.2016 Sloboda :Radnik 1:1
18. maja2016 Radnik :Sloboda 3:0
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 05 jul 2019, 20:58, ukupno mijenjano 9 puta.
Eh na obo daj sadtuzlacity2017 je napisao/la:sezona2015/16
1.Zrinjski ....30 21 6 3 52 17 69
2.Sloboda ....30 19 5 6 44 23 62
3.Široki ..... 30 18 7 5 56 21 61
4.Sarajevo... 30 18 3 9 56 28 57
5.Željezničar. 30 16 7 7 36 20 55
IFTAR sezona2015/16 SLOGA SIMIN HAN
? ? <3
Halo Revda bolan, taman su se svi smirili ne pisu vam po temi i ti sad opet provociras.
Jesil uzeo lijekove veceras?
Jesil uzeo lijekove veceras?
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
- Ja se ne obraćam vama i ne znam što ste došli.Cilj mi je da na malom uzorku ilustrujem ovo što je"CityCity" napisao .tuzlacity2017 je napisao/la:AFERIM -SVAKA ČAST !CityCity je napisao/la:Sloboda je klub u rukama ljudi prošlosti tj velikog broja ljudi koji još žive u socijalizmu i nisu shvatili da je Tito mrtav,da nema povratka na staro,da je dosta kraduckanja na stari način i da je konačno vrijeme da se klub potpuno privatizuje i depolitizira.Otprilike slični takvi su i navijači (bar većina onih najglasnijih) zaglavljeni u mentalnim vremenima samoupravljanja.Nigdje u modernom svijetu (pa i kod nas u BiH osim u Tuzli i još ponegdje) fudbalskim klubom ne upravlja gradonačelnik,kamuflirana komunistička partija pod novim imenom i nekakav gradski odbor jedne stranke koji postavlja menadžere,trenere,kupuje igrače itd pod palicom gradonačelnika.Zamislite samo da u Londonu Arsenalom ili Čelzijem,Tottenhemom, dominira Sadik Kan i njegova partija.Na šta bi ličili ti klubovi.Moderni sportski klub treba da bude klub svih građana,da ima čovjeka na čelu koji je spreman da daje novac a ne da ga uzima,mora biti klub ne samo poklonika jedne političke opcije tako da u grbu kluba kao što su npr Sloboda ili Velež ne bi trebala biti ogromna petokraka nego eventualno mala zvjezdica sa još drugih oznaka prvenstveno u vezi sa gradom ili objektima tj reljefom.Postoji ogroman broj ljudi koji su loše prošli u komunizmu i ne žele da oni i njihova djeca navijaju u 21 vijeku za politički klub koji je bliži ideji Jugoslavije nego BiH itd.
Najgora osobina ljudi je zadrtost i neuviđanje da je vrijeme za promjene,Manchester City i Chelsea su najbolji primjer.Promijenili su ljude,filozofiju,simbole kluba i sad haraju po Engleskoj.Isto se dešava i u ostalim zemljama pa evo i kod nas je šampion klub kojim je upravljao malezijac a sad su u vlasti vijetnamci.Bilo bi dobro da ovdje imamo dva jaka kluba i pravi gradski derbi.Tuzla City je na pravom putu a Slobodi je budućnost nažalost neizvjesna.
"Otprilike slični takvi su i navijači (bar većina onih najglasnijih) zaglavljeni u mentalnim vremenima samoupravljanja"
- Do duše ima i o vama .Zato ste vi po hitnom postupku stali u odbranu tekovina.
Covjece ti pises o mentalnim vremenima a mentalno si poremecen, imas 100 godina i ovde djecu provociras.
Revda necemo se tako igrati.
Revda necemo se tako igrati.
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
.................................................................
.......................................................BUDI I TI TUZLA CITY

.......................................................BUDI I TI TUZLA CITY
Uspio sam zaustaviti Messija iako sam imao proljev i u finišu utakmice sam izašao i trčao u WC"
? ? <3
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ljudino svaka castCityCity je napisao/la:Sloboda je klub u rukama ljudi prošlosti tj velikog broja ljudi koji još žive u socijalizmu i nisu shvatili da je Tito mrtav,da nema povratka na staro,da je dosta kraduckanja na stari način i da je konačno vrijeme da se klub potpuno privatizuje i depolitizira.Otprilike slični takvi su i navijači (bar većina onih najglasnijih) zaglavljeni u mentalnim vremenima samoupravljanja.Nigdje u modernom svijetu (pa i kod nas u BiH osim u Tuzli i još ponegdje) fudbalskim klubom ne upravlja gradonačelnik,kamuflirana komunistička partija pod novim imenom i nekakav gradski odbor jedne stranke koji postavlja menadžere,trenere,kupuje igrače itd pod palicom gradonačelnika.Zamislite samo da u Londonu Arsenalom ili Čelzijem,Tottenhemom, dominira Sadik Kan i njegova partija.Na šta bi ličili ti klubovi.Moderni sportski klub treba da bude klub svih građana,da ima čovjeka na čelu koji je spreman da daje novac a ne da ga uzima,mora biti klub ne samo poklonika jedne političke opcije tako da u grbu kluba kao što su npr Sloboda ili Velež ne bi trebala biti ogromna petokraka nego eventualno mala zvjezdica sa još drugih oznaka prvenstveno u vezi sa gradom ili objektima tj reljefom.Postoji ogroman broj ljudi koji su loše prošli u komunizmu i ne žele da oni i njihova djeca navijaju u 21 vijeku za politički klub koji je bliži ideji Jugoslavije nego BiH itd.
Najgora osobina ljudi je zadrtost i neuviđanje da je vrijeme za promjene,Manchester City i Chelsea su najbolji primjer.Promijenili su ljude,filozofiju,simbole kluba i sad haraju po Engleskoj.Isto se dešava i u ostalim zemljama pa evo i kod nas je šampion klub kojim je upravljao malezijac a sad su u vlasti vijetnamci.Bilo bi dobro da ovdje imamo dva jaka kluba i pravi gradski derbi.Tuzla City je na pravom putu a Slobodi je budućnost nažalost neizvjesna.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 3 gosta.