Tako je govorio Emir.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Tolike godine i toliko epskih mečeva Reala, mogu i oni jedno dosadno polufinale.Vettel5 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 10:47Nažalost koliko god ih ne gotivio draže mi je njih gledat pa čak i kad nama trpaju 5-6 golova nego antifudbal. Ajd sinoć je utakmica bila koliko toliko dobra, ona prekjučer je bila na nivou kantonalne. Mnogo polufinalima fale Junajted, Barcelona, Juventus itd, ekipe koje znaju kud i kamo bolje odigrati. Sinoć ovi nafake imali kao nikad, doduše vrijeme im je poslije toliko vremena i izgubljenog novca da bar u to finale uđu. Žao mi Pariza, bolja su ekipa ali ih je sreća napustila. Real negledljiv totalno, predosadni su, Čelsi toplo hladno, imaju dosta pojedinaca koji nisu za ovaj rang takmičenja. Sve u svemu, jako, jako dosadna polufinala.
Takav je protivnik, takav je omjer snaga da drugačiji pristup nije moguć a da ne bude debakl.
Prvo i nije bilo loše, bilo je prilika golova, u drugom slažem se, ali se i Chelsea povukao i praktično nisu imali šanse kako treba.
Koševo Zapad
Čuj "epski mečeva Reala" prije bi rekao epskih sudijski krađa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Samo znam da Liga Prvaka slabi iz godine u godinu. Ove sezone ce osvojiti najmanje los a ne neko ko je sila. Prosle sezone je bio Bayern za kojeg si znao da ce osvojiti. PSG sa Tuchelom je realno bio jaci od ovog. Ali i tu je falilo dosta jakih timova. Prije toga Liverpool je bio najjaci. Bilo jos par solidnih timova tipa Ajax, City i to je to. A recimo 2013 Bayern i Dortmund bili prejaki, bio je i Real dobar. Sljedece sezone najbolji. Atletica ko je dobio u dvomecu mogao se hvatati za glavu. Prije toga Chelsea, Bayern, Barcelona bili jaki. Prije njih Barca i United bili jaci od svih. Pa prije toga Inter bio cvrst i kompaktan. Pa 2008/9 Englezi bili strasno jaki. Velika cetvorka United, Chelsea, Arsenal i Liverpool. Nije ti bilo cudno kad nabiju nekog sa 5 ili 6 razlike jer su stvarno bili najjaci. Prije njih Milan bio jak sa Ancelottijem i njegovim timom tipa Inzaghi, Seedorf, Kaka, Pirlo, Dida itd. Znaci sada sve nesto na silu. Nema 3 ili 4 tima da su bas jaka da kazes. Jedino ima manje losiji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Podsjetnik kako kur.cenje Bayerna nikad ne prodje dobro
- Shategabri
- Kontakt:
Nema više romantike.Bundesliga je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:43Samo znam da Liga Prvaka slabi iz godine u godinu. Ove sezone ce osvojiti najmanje los a ne neko ko je sila. Prosle sezone je bio Bayern za kojeg si znao da ce osvojiti. PSG sa Tuchelom je realno bio jaci od ovog. Ali i tu je falilo dosta jakih timova. Prije toga Liverpool je bio najjaci. Bilo jos par solidnih timova tipa Ajax, City i to je to. A recimo 2013 Bayern i Dortmund bili prejaki, bio je i Real dobar. Sljedece sezone najbolji. Atletica ko je dobio u dvomecu mogao se hvatati za glavu. Prije toga Chelsea, Bayern, Barcelona bili jaki. Prije njih Barca i United bili jaci od svih. Pa prije toga Inter bio cvrst i kompaktan. Pa 2008/9 Englezi bili strasno jaki. Velika cetvorka United, Chelsea, Arsenal i Liverpool. Nije ti bilo cudno kad nabiju nekog sa 5 ili 6 razlike jer su stvarno bili najjaci. Prije njih Milan bio jak sa Ancelottijem i njegovim timom tipa Inzaghi, Seedorf, Kaka, Pirlo, Dida itd. Znaci sada sve nesto na silu. Nema 3 ili 4 tima da su bas jaka da kazes. Jedino ima manje losiji.
Vrijeme miliona, plastike, instagrama.
Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Ma isto je to svake godine.
Par ekipa će se izdvajat po kvalitetu, uvijek će biti neko ko zaluta.
Istina je, manje talenta nego prije ali zato više brzine nego prije.
Par ekipa će se izdvajat po kvalitetu, uvijek će biti neko ko zaluta.
Istina je, manje talenta nego prije ali zato više brzine nego prije.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nije zbog romantike. Nego sve na silu. Manje kvaliteta u vise timova. Plus dosta ih samo rezultat gleda pa utakmice budu cisto sranje. Kao sto sam rekao imao si Bayern, Real, Barcelonu, Atletico, Liverpool, Juve sa Allegrijem, Chelsea, United, Inter, Milan i englesku cetvorku. A koga sad imas? Nemas nikoga da kazes da je jak bas. Nemas ni onog prgavluka Drogbe, Ballacka, Essiena, Maloude itd. Dosta manji kvalitet.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:50Nema više romantike.
Sad su počeli lijepiti i lažne izjave Rummenigea koliko nisko su pali madridsti.
Petarda pukla tako jako da se nas Sarma do dana današnjeg nije oporavio 
Nemojmo zaboraviti kako smo vas mi spustili na nivo Levantea.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- Shategabri
- Kontakt:
Pod romantikom sam mislio da je u svemu tome bilo više žara, da se nije igralo kao sad, izađu na teren da odrade dosadni posao za koji su plaćeni.Bundesliga je napisao/la: ↑29 apr 2021, 12:05Ma nije zbog romantike. Nego sve na silu. Manje kvaliteta u vise timova. Plus dosta ih samo rezultat gleda pa utakmice budu cisto sranje. Kao sto sam rekao imao si Bayern, Real, Barcelonu, Atletico, Liverpool, Juve sa Allegrijem, Chelsea, United, Inter, Milan i englesku cetvorku. A koga sad imas? Nemas nikoga da kazes da je jak bas. Nemas ni onog prgavluka Drogbe, Ballacka, Essiena, Maloude itd. Dosta manji kvalitet.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:50Nema više romantike.
Kvalitet možda i ima ali nema to što si rekao. Imaš primadonu Neymara, imaš Mbappea koji s te strane nit smrdi nit miriše.
Ovog Halaanda, on ko robot, prototip pravljen na serijskom ubici, al nula bodova reakcije.
Ja koji navijam za Real, nije mi to to. Benzema je ljepota za gledati, Modrić, Kroos, al ostalo...onaj Mendy je zahvalan, al je taj neki igrač nove ere. Fizikaner. Ova brazilska djeca...meh.
Fakinluk je ono što fali fudbalu danas.
Koševo Zapad
ElpiKomerc se još nije oporavio od kako je Rummenige po ćevape poslao Pereza i njegovu SL. 
Greška je bila što je napustio lijepi fini Dortmund. Imali smo strašnu ekipu. Al jbg-a sad.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Steta velika doista, napustio simpaticnu i kvalitetnu ekipu zarad drzavnog projekta i od igraca za velike utakmice se pretvorio u trpaca sirotinje. Kad je vec zelio ici, trebao je napraviti korak naprijed i otici u Real ili Barcu. Ovako je samo stagnirao u karijeri.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tacno, tomu ne ide ni u prilog da nema navijaca. Uz taktiku treba i tog naboja, prgavluka nekad. Danas vecinom sve taktika, uz izuzetke trenera kojima se citava igra zasniva na hajpu tipa Klopp. Mada ni kod njega nema tih njuski sem Van Dijka. Slabi su mentalno igraci u poredjenju sa onim prije.Shategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 12:10Pod romantikom sam mislio da je u svemu tome bilo više žara, da se nije igralo kao sad, izađu na teren da odrade dosadni posao za koji su plaćeni.
Kvalitet možda i ima ali nema to što si rekao. Imaš primadonu Neymara, imaš Mbappea koji s te strane nit smrdi nit miriše.
Ovog Halaanda, on ko robot, prototip pravljen na serijskom ubici, al nula bodova reakcije.
Ja koji navijam za Real, nije mi to to. Benzema je ljepota za gledati, Modrić, Kroos, al ostalo...onaj Mendy je zahvalan, al je taj neki igrač nove ere. Fizikaner. Ova brazilska djeca...meh.
Fakinluk je ono što fali fudbalu danas.
Samo se jednom desilo da su Pepove ekipe prosule prednost iz prvog meča. Protiv Monaca 2017.te. Prvi meč 5 3 za City, u revanšu 3 1 za Monaco. Ostale sve dvomeče gdje je stekao prednost u prvoj utakmici, prošao je. Svaki put kada je ispadao, gubio je u prvoj utakmici.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:02Ništa ovdje još nije riješeno, iako City ima dobru prednost. Tu su negdje ove dvije ekipe, s tim da je Pep klasa iznad Poketina. PSG preko one dvojice može zabiti par golova bez problema, ako Cityeva odbrana bude zaspala par minuta. A onda ce se opet hejteri skupiti ovdje da ismijavaju Pepa kao trenera, vec viđeno dosad 100 puta![]()
2010 Inter, prva 3 1 poraz, revanš pobjeda 1 0
2012 Chelsea, prva 1 0 poraz, revanš 2 2
2014 Real, prva 1 0 poraz, revanš 4 0 poraz
2015 Barcelona, prva 3 0 poraz, revanš 3 2 pobjeda
2016 Atletico, prva 1 0 poraz, revanš pobjeda 2 1
2018 Liverpool, prva 3 0 poraz, revanš poraz 2 1
2019 Tottenham, prva poraz 1 0, revanš pobjeda 4 3
S druge strane, samo je 2 puta prošao nakon poraza u prvoj utakmici. Protiv Arsenala 2011. Prva 2 1 za topnike, revanš 3 1 za Barcu i dok je Bayern vodio protiv Porta. Prvi meč 3 1 za Porto, revanš 5 1 za Bayern.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.