FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Otkud to. Zar se ne vraca azmir s parama?
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ide odlucujucih 4 utakmice. Bog neka nam je na pomoci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Samo da pitam hocemo li opet pljuvat samo kad nasi igraci pogrijese( naprave penal, dobiju crveni), jer ovim što dodju da samo pare uzmu niko rijeci da kaze. Balic i Ilic nije da nisu pojacanja, ovo su odroni od igraca. Al eto nama su opet izgleda bolji od Devedzica, Kurtalica i ostalih nasih igraca. Niko manje ne postuje svoje igrace od nas...
Volim tebe, više od sebe
Ilic je top odigrao.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Iskreno se nadam da se zajebavas. Il mi nismo istu utakmicu gledali
Volim tebe, više od sebe
Bez greske.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:22Iskreno se nadam da se zajebavas. Il mi nismo istu utakmicu gledali
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nepismen "fudbaler". Onakvu grešku napraviti kod izvođenja prekida može samo neko ko lopte u životu nije vidio.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mi s Kurtalicem u sredini nemamo šta tražiti. Ne znam zašto nije igrao Markovic koji je protiv zelje bio super. Imao je na raspolaganju Beganovića i Osmića danas i ako su već odlučili da se brane puno bolja bi bila formacija sa 3 stopera gdje bekovi mogu ići više naprijed, jer očigledno smo na sredini katastrofa. Ovo je greška Žižovića danas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
antisisoja1919
- Kontakt:
-
antisisoja1919
- Kontakt:
I opet problem kurtalic a nije balić. Niste ljudi fer ni sekunde. Pa kurtalic je barem duplo vise pretrcao od balica i opet se na njemu lomi. Nismo mi bolje ni zasluzilisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:31Mi s Kurtalicem u sredini nemamo šta tražiti. Ne znam zašto nije igrao Markovic koji je protiv zelje bio super. Imao je na raspolaganju Beganovića i Osmića danas i ako su već odlučili da se brane puno bolja bi bila formacija sa 3 stopera gdje bekovi mogu ići više naprijed, jer očigledno smo na sredini katastrofa. Ovo je greška Žižovića danas.
Volim tebe, više od sebe
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Džaba mu trčanje kad je izgubljen u glavi i mora ga Žižović navoditi ko robota po terenu. Kurtalic u nastavku sezone je katastrofa zbog čega ne znam, ali meni ne bi igrao dok se ne sabere u glavi. Samo je sale od njega gori.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:34I opet problem kurtalic a nije balić. Niste ljudi fer ni sekunde. Pa kurtalic je barem duplo vise pretrcao od balica i opet se na njemu lomi. Nismo mi bolje ni zasluzilisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:31Mi s Kurtalicem u sredini nemamo šta tražiti. Ne znam zašto nije igrao Markovic koji je protiv zelje bio super. Imao je na raspolaganju Beganovića i Osmića danas i ako su već odlučili da se brane puno bolja bi bila formacija sa 3 stopera gdje bekovi mogu ići više naprijed, jer očigledno smo na sredini katastrofa. Ovo je greška Žižovića danas.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Desilo se i to.
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Prije svega, napisem li bilo sta na ovom forumu vrijeđam sopstvenu inteligenciju uopsteno, te fudbalsku inteligenciju sebe i pojedinih ovdje koji znaju nesto o fudbalu a veoma su rijetki, ali moram neke stvari reci. Dezurni pljuvaci, zasto sutite? Prvenstveno, zasto je promijenjena dobitna postava koja je igrala protiv Želje? Zasto su igrali ovi "plaćenici" koji su dosli da do juna uzmu pare jer nemaju gdje drugo otici, koji su dosli iz TAJLANDSKE DRUGE i VIJETNAMSKE prve lige. Njihov kvalitet vidio se na danasnjoj utakmici i potpuno je u skladu s ligama iz kojih su dosli. Tacno bi njima bilo zao da Sloboda ispadne, ali neka, nama gode polovni igraci iz kojekakvih liga i uvijek su godili i zato imamo rezultate kakve imamo. Zato s druge strane mi hocemo da prodamo igrace, koji ce igrat prvu federalnu ligu, a igrat ce je zbog gore navedenih igraca. Opet je nekim ovdje Ilic odigrao odlicno
, pa da li je moguce sta ja citam...Kunem se zivotom da je Salihovic bolji igrac od njega i barem je nas. Drugo, zasto ne pljujete Jusica(ja nisam za da se bilo ko pljuje) koji napravi penal protiv Veleza i dobije crveni naivno, koji napravi penal danas(bio penal ili ne). Znate pljuvat djecu od koje ocekujete da se prodaju, pa pljujete Devedzica kad ga pogodi lopta u ruku, Beganovica kad pogrijesi pas a to sto je danas Ilic nabio 5 cistih lopti u aut i nije uzeo nijedan duel u zraku to je pojedinim odigrano bez greske. Balic dobije crveni i bolji je od Kurtalica, koji danas u najmanju ruku nije losije odigrao od prvonavedenog. Sramite se pojedinci sto se nazivate navijacima Slobode...
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Nije trebao igrati Kurtalic, nek igra Balic isto ko sto nije igrao Devedzic a igrao je Ilic. Ovi su iskusniji, igrali su Tajlandsku drugu i Vijetnamsku prvu ligu. Igrat ce nasa djeca u Prvoj federalnoj i odatle ce se prodat...antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:34I opet problem kurtalic a nije balić. Niste ljudi fer ni sekunde. Pa kurtalic je barem duplo vise pretrcao od balica i opet se na njemu lomi. Nismo mi bolje ni zasluzilisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:31Mi s Kurtalicem u sredini nemamo šta tražiti. Ne znam zašto nije igrao Markovic koji je protiv zelje bio super. Imao je na raspolaganju Beganovića i Osmića danas i ako su već odlučili da se brane puno bolja bi bila formacija sa 3 stopera gdje bekovi mogu ići više naprijed, jer očigledno smo na sredini katastrofa. Ovo je greška Žižovića danas.
Nemamo mi njih sta pljuvat, do sada su pokazali da sa njima koracamo prema federalnoj ligi, ovo je sada mrtvo vadjenje, ni Beganovic ni Jusic ni bilo ko nema kvalitete za Slobodu, a pogotovo juniori za ovaj rang takmicenja....ovo je nikad gora ekipa Slobode, kakav Devedzic i drugovi mu iz juniora...obicna lafina oko podmladjivanja i stednje....cisto neznanje.DoktorIgrice je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:44Prije svega, napisem li bilo sta na ovom forumu vrijeđam sopstvenu inteligenciju uopsteno, te fudbalsku inteligenciju sebe i pojedinih ovdje koji znaju nesto o fudbalu a veoma su rijetki, ali moram neke stvari reci. Dezurni pljuvaci, zasto sutite? Prvenstveno, zasto je promijenjena dobitna postava koja je igrala protiv Želje? Zasto su igrali ovi "plaćenici" koji su dosli da do juna uzmu pare jer nemaju gdje drugo otici, koji su dosli iz TAJLANDSKE DRUGE i VIJETNAMSKE prve lige. Njihov kvalitet vidio se na danasnjoj utakmici i potpuno je u skladu s ligama iz kojih su dosli. Tacno bi njima bilo zao da Sloboda ispadne, ali neka, nama gode polovni igraci iz kojekakvih liga i uvijek su godili i zato imamo rezultate kakve imamo. Zato s druge strane mi hocemo da prodamo igrace, koji ce igrat prvu federalnu ligu, a igrat ce je zbog gore navedenih igraca. Opet je nekim ovdje Ilic odigrao odlicno![]()
, pa da li je moguce sta ja citam...Kunem se zivotom da je Salihovic bolji igrac od njega i barem je nas. Drugo, zasto ne pljujete Jusica(ja nisam za da se bilo ko pljuje) koji napravi penal protiv Veleza i dobije crveni naivno, koji napravi penal danas(bio penal ili ne). Znate pljuvat djecu od koje ocekujete da se prodaju, pa pljujete Devedzica kad ga pogodi lopta u ruku, Beganovica kad pogrijesi pas a to sto je danas Ilic nabio 5 cistih lopti u aut i nije uzeo nijedan duel u zraku to je pojedinim odigrano bez greske. Balic dobije crveni i bolji je od Kurtalica, koji danas u najmanju ruku nije losije odigrao od prvonavedenog. Sramite se pojedinci sto se nazivate navijacima Slobode...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ne može se donositi ocjena o igraču koji je odigrao prvu utakmicu, što se tiče Ilića nije imao katastrofalne greške osim ono izvođenje prekida. Zašto se ne kritikuje Jusić, zato što je Kurtalic izgubljen a i ostali igrači sredine, pa da je iza na mjestu Jusića Ramos ne bi sve pokupio što prođe do stopera, a prolazi baš sve. Danas ono nije vidilo penala ono se svira samo protiv nas.DoktorIgrice je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:44Prije svega, napisem li bilo sta na ovom forumu vrijeđam sopstvenu inteligenciju uopsteno, te fudbalsku inteligenciju sebe i pojedinih ovdje koji znaju nesto o fudbalu a veoma su rijetki, ali moram neke stvari reci. Dezurni pljuvaci, zasto sutite? Prvenstveno, zasto je promijenjena dobitna postava koja je igrala protiv Želje? Zasto su igrali ovi "plaćenici" koji su dosli da do juna uzmu pare jer nemaju gdje drugo otici, koji su dosli iz TAJLANDSKE DRUGE i VIJETNAMSKE prve lige. Njihov kvalitet vidio se na danasnjoj utakmici i potpuno je u skladu s ligama iz kojih su dosli. Tacno bi njima bilo zao da Sloboda ispadne, ali neka, nama gode polovni igraci iz kojekakvih liga i uvijek su godili i zato imamo rezultate kakve imamo. Zato s druge strane mi hocemo da prodamo igrace, koji ce igrat prvu federalnu ligu, a igrat ce je zbog gore navedenih igraca. Opet je nekim ovdje Ilic odigrao odlicno![]()
Dežurni pljuvaci ne mogu danas na forumu, jer su pisali da nam azemica pusta utakmicu ovu pa se sad usutili.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 11 apr 2021, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
U potpunosti se slažem da nisu kvalitet za Slobodu. Jusica necu uzimati u razmatranje jer je vec u godinama, a Beganovic i Devedzic bi u drugim ekipama bili vrhunski igraci i to ce i biti, prije ili kasnije a ti uzivaj u gledanju Ilica, Balica i ostalih. Za takve ko sto si ti to i jest pravi fudbal i pravi igraci.Skver je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:52Nemamo mi njih sta pljuvat, do sada su pokazali da sa njima koracamo prema federalnoj ligi, ovo je sada mrtvo vadjenje, ni Beganovic ni Jusic ni bilo ko nema kvalitete za Slobodu, a pogotovo juniori za ovaj rang takmicenja....ovo je nikad gora ekipa Slobode, kakav Devedzic i drugovi mu iz juniora...obicna lafina oko podmladjivanja i stednje....cisto neznanje.DoktorIgrice je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:44Prije svega, napisem li bilo sta na ovom forumu vrijeđam sopstvenu inteligenciju uopsteno, te fudbalsku inteligenciju sebe i pojedinih ovdje koji znaju nesto o fudbalu a veoma su rijetki, ali moram neke stvari reci. Dezurni pljuvaci, zasto sutite? Prvenstveno, zasto je promijenjena dobitna postava koja je igrala protiv Želje? Zasto su igrali ovi "plaćenici" koji su dosli da do juna uzmu pare jer nemaju gdje drugo otici, koji su dosli iz TAJLANDSKE DRUGE i VIJETNAMSKE prve lige. Njihov kvalitet vidio se na danasnjoj utakmici i potpuno je u skladu s ligama iz kojih su dosli. Tacno bi njima bilo zao da Sloboda ispadne, ali neka, nama gode polovni igraci iz kojekakvih liga i uvijek su godili i zato imamo rezultate kakve imamo. Zato s druge strane mi hocemo da prodamo igrace, koji ce igrat prvu federalnu ligu, a igrat ce je zbog gore navedenih igraca. Opet je nekim ovdje Ilic odigrao odlicno![]()
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ima nade da postoji neko na ovom forumu ko se razumije u fudbal. Sa svim se u potpunosti slazem. Ovo sto citam od ostalih nek nam je na sramotu. Pitamo se poslije zasto svi nasi igraci idu iz Slobode prvom prilikom. Nije mi vise ni cudno kad vidim kolko smo nezahvalni. Zizovic je morao vadit Balića vec na poluvremenu, jer mu je poslije prvog zutog drugi u zraku visio. Al mozda je i to Kurta krivDoktorIgrice je napisao/la: ↑11 apr 2021, 18:44Prije svega, napisem li bilo sta na ovom forumu vrijeđam sopstvenu inteligenciju uopsteno, te fudbalsku inteligenciju sebe i pojedinih ovdje koji znaju nesto o fudbalu a veoma su rijetki, ali moram neke stvari reci. Dezurni pljuvaci, zasto sutite? Prvenstveno, zasto je promijenjena dobitna postava koja je igrala protiv Želje? Zasto su igrali ovi "plaćenici" koji su dosli da do juna uzmu pare jer nemaju gdje drugo otici, koji su dosli iz TAJLANDSKE DRUGE i VIJETNAMSKE prve lige. Njihov kvalitet vidio se na danasnjoj utakmici i potpuno je u skladu s ligama iz kojih su dosli. Tacno bi njima bilo zao da Sloboda ispadne, ali neka, nama gode polovni igraci iz kojekakvih liga i uvijek su godili i zato imamo rezultate kakve imamo. Zato s druge strane mi hocemo da prodamo igrace, koji ce igrat prvu federalnu ligu, a igrat ce je zbog gore navedenih igraca. Opet je nekim ovdje Ilic odigrao odlicno![]()
Volim tebe, više od sebe
Kako ces napraviti bilo kakv rezultat kad ti ekipa ne zna sastaviti dva obicna yebena pasa, oni sami upadaju , nepripremljeni i ne znaju.....stavis na pocetku prvenstva trenera pocetnika i juniore i sta ocekivati...nismo mi yebena Barcelona a Crnogorac Pep.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 7 gostiju.