Daj vadi Ramseya molim te ....
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Glesam na srpskoj areni debil govori prelako je pao Morata, prebacim na hrvatsku arenu, kasni mi malo, ista situacija, govori cist faul koji nije svirao .. cudi me da je debil svirao ovaj faul nad Kuluom
Ne postoji vise deprimirajuci klub na svijetu trenutno.
Nešto se i trude i bolji su, ali ubijte me ako ne fasuju gol kao i protiv Atalante.
Ovi centar ne prelaze.
Nešto se i trude i bolji su, ali ubijte me ako ne fasuju gol kao i protiv Atalante.
Ovi centar ne prelaze.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
sta promasi ccc
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sramotna igra. Opet gubitak bodova od ekipe koja od mogucih 12 bodova zadnja 4 meca prije nas osvaka 1 bod kuci.
Bod po bod...
Ova izjava za Pirla je za Haga. Bukvalno moram protiv svoje ekipe navijati ako je to istina.
Nisam gledao prvo, ali mnogo bolji od Fiorentine u drugom. Ali ovaj tim pored nekvaliteta ima i nula sreće.
Pirlo je tragican trener koji do minut prije ne zna ko igra i kakvi su zadaci. Kao neki autopilot koji nije na kursu.
Ova izjava za Pirla je za Haga. Bukvalno moram protiv svoje ekipe navijati ako je to istina.
Nisam gledao prvo, ali mnogo bolji od Fiorentine u drugom. Ali ovaj tim pored nekvaliteta ima i nula sreće.
Pirlo je tragican trener koji do minut prije ne zna ko igra i kakvi su zadaci. Kao neki autopilot koji nije na kursu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 apr 2021, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ce se motivirati nedjeljom u 3 da igra fudbal. Sta vam je.
Lose lose lose, ovo je katastrofa, iskreno vise mi nikog nije zao iz ove ekipe da ode na kraju sezone, Pirlo je izgubio svaki respekt.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovaj Mckenie igra na svakoj poziciji kako udje..Pirlo se sav izgubio.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
19g/12a
I i dalje upitan ostanak. Ode li ode i moje pracenje Juventusa u Evropa ligi. Ova izjava nije optimistična. Jedini od trojice naprijed kojeg bih zadrzao.
Vjerovatno žele uci u sezonunsa Da Gracom i Runom jer kakvog Juventus WC spica moze dovesti? Dzeku mrtvog?
Idealno bi bilo njega i Vlahovicau upariti, ali to je naucna fantastika. Vratiti Keana ce biti dostignuce na ovakom vaktu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Do sad bi pirlo dobio otkaz u bilo kojem klubu na svijetu, kod nas podrska.
Gospodski tim
Gospodski tim
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Vidi fakat 18 golova
Morata je na pocetku bio prejak, moze se reci da je sve odigrao u 2020. godini - pocetak 2021. zato i nisam mogao vjerovati da ima toliko.
Morata bi i mogao ostati, jer je dogovor za placanje na mnogo rata, ima mogucnost mislim nove pozajmice, pa da se na kraju samo doplati puni iznos.
Da je pored njega Aguero kao nekad Tevez to bi bilo
Morata bi i mogao ostati, jer je dogovor za placanje na mnogo rata, ima mogucnost mislim nove pozajmice, pa da se na kraju samo doplati puni iznos.
Da je pored njega Aguero kao nekad Tevez to bi bilo
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Moja je greska sto se upustam u raspravu sa nekim ko ne moze da vidi ni milimetar dalje od onog sto mu je dozvoljeno da vidi. Ja se nadam da mi neces zamjeriti sta i da ces nastaviti po svom kako znas i kako si naucen.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 apr 2021, 00:00Kao prvo, tvoj nanomozak ne moze da obavlja jednostavne matematicke operacije, tako po tebi neko ko je 1948. godiste u 2021. godini ima 85. Poslije toga dalja diskusija treba prestati, ali da ti tvoj Gigika jos nesto kaze. Kao sto je Buffon sa 43 godine bolji od pola golmana u Evropi, tako je i Lippi pametniji i iskusniji od 99% strafastih punoglavaca koji imaju svoj glas na internetu, a u koje i ti sine spadas. Imena nekih legendi kad se izgovaraju, ustane se mirno i stavi ruka na srce. Ali kako ja to da objasnim nekom ko ima vise bubuljica ispod desne nozdrve nego godina.Italia je napisao/la: ↑25 apr 2021, 10:57Pa naravno da ti je tesko shvatiti sta ja pisem kad si intelektom zaglavio u 2000 godini i nemas pojma sta se danas u svijetu dogadja, vec se prisjecas nekakvih historijskih dogadjaja i mislis da je to nesto dobro. Razumijem te, prvo moras u svojoj glavi shvatiti u kojem dobu zivis, pa da bi tek onda shvatio ostale procese. A ja bih te pitao sta bi to klubu donio najveci gospodin od 85 godina, medjutim, jel ima poente diskutovati sa forumskom ludom o konkretnim stvarima?BuffonGigi je napisao/la: ↑25 apr 2021, 01:31Ti stvarno druze ne znas 2 i 2 sabrati...mene nekad stid u tvoje ime. Lippi nece doci sigurno kao trener, bar ne u ovom zivotu, moze samo kao predsjednik ili savjetnik. S obzirom na tvoje godine, i nedostatak celija za memoriju u supljini lobanje (gdje kod drugih ljudi inace bude mozak), nije ni cudo da ne pamtis najveceg gospodina koji je ikad vodio ovaj klub. Za takav fudbalski um kao sto je on, uvijek treba da bude prostora. Ako bi Andrea morao ici, a nadam se da nece, onda bi neko bezbolno rjesenje definitivno bio Lippi.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- forza_juve
- Kontakt:
Navodno je Allegri dogovoren da se vrati na tri godine ugovor, samo je pitanje šta će biti sa Nedvedom i Paraticijem
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Oni ne ostaju ako se Max vrati. Dobro bi bilo i što bi Allegri tražio sigurno ogromne promjene kadra, kao što je i bio slučaj prije odlaska.forza_juve je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:28Navodno je Allegri dogovoren da se vrati na tri godine ugovor, samo je pitanje šta će biti sa Nedvedom i Paraticijem
"Rabiot is like a 'friendly giraffe', he's 1.98m but constantly loses duels against players half his size!"
- Di Canio to Sky Sports
- BuffonGigi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.