Još ako Avery uspije biti zdrav za PO , biće odbrana brutalna cijela. Još zaganjati LMA kroz buy-out i ready za PO.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
NBA.com's DPOY Ladder:
1.Ben Simmons
2.Rudy Gobert
3.Myles Turner
4.Lebron James
5.Draymond Green
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- StevieFranchise
- Kontakt:
Brutalni smo sada, još ako svi budu zdravi aBd
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Ben Simmons was asked a general question about defending in an era when the rules allow you to be less physical: "I try to be physical from the jump just so when we get to that fourth quarter, they know they can't just call that stuff. It's the NBA, No Boys Allowed."
Definitivno je iznenađenje da imate ovako dobru odbranu bez Davisa, pa i Gasola u manjoj mjeri.
Ogromne zasluge pripadaju LeBronu ali primarno Vogelu koji je oduvijek bio izvrstan defanzivni stručnjak.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Meni je njemac najveće iznenađenje.Igra odbranu na visokom nivou a tu je još Caruso kao elitni defanzivac i KCP.Kuzma isto iznenadjenje sto se tiče odbrane.
23
The Thunder are fully guaranteeing the final two years on guard Lu Dort’s contract for the 2021-22 and 2022-23 seasons, **** tell ESPN. The undrafted Dort has continued to be a revelation in his second season, averaging 12.4 points and 3.6 rebounds and defending at high level.
Solskjaer: 'Sometimes a trophy can hide the other fact of what's happening at the club, it's in the league position [to see] if you're progressing.'
Wenger bi bio ponosan
Halalite braco malo sam ofulao
Wenger bi bio ponosan
Halalite braco malo sam ofulao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kuzma je najvece iznenadjenje u odbrani, u proslom PO su se sprdali s njim, stolicu nije mogao cuvati. Ove godine je fantastican, a i u napadu maksimalno racionalan.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Opet novopeceni Musliman povrijeden 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bravo za Philu i prvo poluvrijeme ......
- Felixians4
- Kontakt:
protiv rocketsa je odradio jako bitnu zadaću i tu nije bilo sprdnje s njim.BuffonGigi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 00:21Kuzma je najvece iznenadjenje u odbrani, u proslom PO su se sprdali s njim, stolicu nije mogao cuvati. Ove godine je fantastican, a i u napadu maksimalno racionalan.
dobro duraju ovo nekoliko poluvremen bez embiida doc i staff,no vidljivo je da ovo i s njime nije champ ekipa. ben je žalostan u half courtu,ne znam šta je gore kad se povuče i nema ga za vidjet ni u dunker spotu il kad forsira ove ulaze,baca air horoge,promašuje zicere.
LaVine 
Harden bi i cetvoricu forumasa pored sebe uveo u play off.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i to nas lejkere,ti,epi ,buffon...ima nas
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.