Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Dufresne
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:12

Sad pisu: "Hajrovic stopa Edinu Dzeki usta!"

Samo otprilike da vidite kako kucaju. ;)[/quote]
Moze bit da je to tabloid i svasta nesto, ali da su izmislili citav intervju? U to ne vjerujem ni sekunde. Hajrovic je se ranije pokazao kao lazov i dvolicnjak, i ovaj intervju tu odlicno odgovara

A evo i ovaj 20 minuten isto pise: http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... o-22503768" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Sad cu ti ja iskopati onu izjavu Begovica za onaj kanadski radio... :lol: A sad svaki dan pise na tweeteru o Bosni, sarmama, cevapima i slicno... :lol:[/quote]
Znam ja vrlo dobro za Begovica, ali Begovic nikada nije vrijedjao nijednog naseg igraca niti prije toga izjavljivao da je veci Bosanac od Zmaja od Bosne.[/quote]

Vjeruj mi da i ovaj rumeni nije to izjavio, barem ce se to ispostaviti na kraju... ;)
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:15

JTS je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
JTS je napisao/la:ako u njemu ne prorade neke emocije nakon što mu brat ispriča kako je biti dio repke, kakav je osjećaj biti na stadionu sa navijačima, onda u njemu nema patriote .. a opet, ne mogu se Hajrovići kriviti po tom pitanju da li su patriote ili ne, to je sve do roditelja .. kako su ih roditelji vodili, takvi su danas .. meni drug iz Njemačke kaže, ako ne odgajaš dijete od početkao kao bosanca, imat' ćeš malo švabče u kući ..

npr, djeca Hasana Salihamidžića će biti više Njemci, nego bosanci .. čak im nije dao niti naša imena .. toliko o tome ..
Mi ne treba da mjerimo nikakve emocije, patriotizam i slicno...Samo treba da se potrudimo da ljudi zaigraju za nas...A mi u tome nosimo 70% odgovornosti... 8-)
ja ipak smatram da svi naši igrači moraju biti patrioti, itd .. to se zove nacionalni naboj, ono što Hrvati imaju, a mi nemamo .. možda sada imamo malo .. trebaju nam patrioti poput Spahe, Barbe, Bajramovića, oni koji su spremni da poginu na terenu ..
Prijatelju, ako cemo tako praviti selekciju, samo od patriota, sve nase selekcije u bilo kojem sportu bi se takmicile na amaterskim takmicenjima... ;) Treba ce nama jos vremena (a do tada da ostvarimo dobre rezulatate, mjerljive rezultate), pa da onda nase repke cine 90% patriota koje bi igrale samo za BiH i ni za koga drugog, a doce i to jednog dana...A da postignemo to, prvo Pape mora sad prestati davati glupe izjave da logicno da Seferovic igra za Svicarsku... ;)

Od svih reprezentativaca koji su igrali protiv Slovenije, ja ti sigurno mogu reci da 50% njih igra za nas zato sto nisu mogli da igraju za Srbiju, Hrvatsku, Holandiju, ili nekog treceg...kad to prihvatimo da je tako svima ce nam biti lakse... :D

Nemoj mi samo navoditi Ognjenov post na facebooku i govoriti da je on nas patriota... :lol:
Pravda za Papeta!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 feb 2013, 15:18

ne, ja govorim da nama trebaju patriote i nacionalni naboj .. lijepo je Edin rekao, klub se bira, tj. gdje će ti biti bolje, a za repku se igra srcem .. ili si patriota ili nisi .. ne kažem ja da je Ogi patriota i slično, samo kažem da nam takvi trebaju ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2013, 15:20

Trebaju nam borci. Ognjen Vranjes je priordni borac, nije vazno koja mu je drzava blize srcu, on ce ginut na terenu za BiH. Medunjanin sa druge strane je picka prve klase. Glumi zvijezdu, a nema taj kvalitet. A on to ne moze ili ne zeli da nadoknadi sa borbom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:21

JTS je napisao/la:ne, ja govorim da nama trebaju patriote i nacionalni naboj .. lijepo je Edin rekao, klub se bira, tj. gdje će ti biti bolje, a za repku se igra srcem .. ili si patriota ili nisi .. ne kažem ja da je Ogi patriota i slično, samo kažem da nam takvi trebaju ..
Vidjeces da za godinu dana braca Hajrovici i Seferovici ce biti veci Bosanci od Husein kapetan Gradascevica... 8-) Isto kao sto je sad Begovic... ;)
Pravda za Papeta!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2013, 15:24

Medunjaninove 2 utakmice u kojima se može pomenuti njegova zapažena igra su protiv Francuske prvo poluvrijeme, kada smo sigurno odigrali najbolje poluvrijeme pod Papetom, i ona tekma u Minsku.
Ostale tekme je bio na margini. Niti ima brzinu, tehniku je izgubio, volju, htjenje ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 feb 2013, 15:24

Dufresne je napisao/la:
JTS je napisao/la:ne, ja govorim da nama trebaju patriote i nacionalni naboj .. lijepo je Edin rekao, klub se bira, tj. gdje će ti biti bolje, a za repku se igra srcem .. ili si patriota ili nisi .. ne kažem ja da je Ogi patriota i slično, samo kažem da nam takvi trebaju ..
Vidjeces da za godinu dana braca Hajrovici i Seferovici ce biti veci Bosanci od Husein kapetan Gradascevica... 8-) Isto kao sto je sad Begovic... ;)
to je moguće ako mu brat prenese dojmove sa tekme protiv Slovenije .. a sa druge strane bih rekao da je nemoguće, poznavajući Papeta .. neće njega Pape zvati sad kad je "Švicarac", a neće ni ovaj sam od sebe pokrenuti proces promjene sportskog državljanstva, pa da izvisi i kod nas i kod Švicaraca ..

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2013, 15:25

Hajrovica nikada ne treba zvat. Javno proziva naseg najboljeg igraca, preko toga se ne prelazi. Seferovic ako ima nekoga pametnog oko sebe, neka mu objasni zasto je sada dobio poziv, pa se mozda dodje do pameti.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 08 feb 2013, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 08 feb 2013, 15:26

Nadam se da ce sto prije rijesit svu ovu zbrku oko ovih igraca, nema smisla da se stvara ovakva atmosfera pred najvazniju utakmicu, nek ga kontaktiraju iz saveza, mada bi volio da ga posjete u Svici i da ovo rijese za sva vremena. Dakle potpis kojim pokrece proceduru za dobijanje drzavljanstva ili potpis da ne zeli nastupat za Bosnu, svejedno samo da se okonca ovaj postupak.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 feb 2013, 15:27

Cartman je napisao/la:Hajrovica nikada ne treba zvat. Javno proziva naseg najboljeg igraca, preko toga se ne prelazi.
to je rekla-kazala .. gdje je vjerodostojni dokaz za te tvrdnje?

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2013, 15:31

JTS je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hajrovica nikada ne treba zvat. Javno proziva naseg najboljeg igraca, preko toga se ne prelazi.
to je rekla-kazala .. gdje je vjerodostojni dokaz za te tvrdnje?
Dva razlicita clanka u svicarskim novinama. Meni dovoljno. Ocito i Dzeko vjeruje u to.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:32

Cartman je napisao/la:Hajrovica nikada ne treba zvat. Javno proziva naseg najboljeg igraca, preko toga se ne prelazi. Seferovic ako ima nekoga pametnog oko sebe, neka mu objasni zasto je sada dobio poziv, pa se mozda dodje do pameti.
Ne znam kako ces shvatiti ovo, ali malo na Papeta podsjecas, ali ne na onog Papeta dok je igrao za PSG... :D
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:34

zizu1991 je napisao/la:Medunjaninove 2 utakmice u kojima se može pomenuti njegova zapažena igra su protiv Francuske prvo poluvrijeme, kada smo sigurno odigrali najbolje poluvrijeme pod Papetom, i ona tekma u Minsku.
Ostale tekme je bio na margini. Niti ima brzinu, tehniku je izgubio, volju, htjenje ....
Ali je cinjenica da igra za nas, isto kao sto je cinjenica da kad bi se sad Zahirovic povrijedio, onda ne bi imao nikoga da igra defanzivnog veznog osim Medunjanina... ;)
Pravda za Papeta!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 feb 2013, 15:35

Nek mu je Džeko spustio,šta misli HAjrović tek tako se zezat hoću-neću,nasamarit cijelu BH naciju svojim medunjavim pričama i tekstovima kućnog prijatelja..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2013, 15:36

Ja sam samo komentarisao njegovu igru, a dokada će on tu da bude, nek' odluče oni koji su za to plaćeni.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:37

JTS je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
to je moguće ako mu brat prenese dojmove sa tekme protiv Slovenije .. a sa druge strane bih rekao da je nemoguće, poznavajući Papeta .. neće njega Pape zvati sad kad je "Švicarac", a neće ni ovaj sam od sebe pokrenuti proces promjene sportskog državljanstva, pa da izvisi i kod nas i kod Švicaraca ..
Meni s druge strane apsolutan nije nikakav dokaz sto je Hajrovic pojeo cevape u Ljubljani sa Piplicom, da ce igrati za nas na kraju... :D
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:39

zizu1991 je napisao/la:Ja sam samo komentarisao njegovu igru, a dokada će on tu da bude, nek' odluče oni koji su za to plaćeni.
Da se ja pitam igrao bi sve dok ne nadjemo boljeg od njega, ali ne bi ulazio u to sto je izabrao na kraju nas, jer je opce poznato da bi izabrao Holandiju prije nas, da je mogao... :D

Ali je cinjenica da nam za sad treba i da ja on tu... ;) On ima koristi od nas i mi od njega...Clara pacta boni amici... :lol:
Pravda za Papeta!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2013, 15:47

Imamo isto mišljenje, dok se ne nađe bolja opcija za bilo koga u reprezentaciji, neka ga tu.
Mogao bi za koju godinu i da onaj Hadžić riješi papire, tada će i Medo u penziju.

Što se tiče njegovih karakteristika ... ( mislim na Medu ), on je po vokaciji AMF, al ga je Pape i sam furao na DMF, zbog Misketa i Pjane, jer im ne može niti primirisati, al et ... valja zbog širine klupe da je tu, da može zamjeniti.

Mislim da je i on sam svjestan njegovih mogućnosti, i da je dao onoliko koliko je mogao reprezentaciji, jer ne vjerujem da je i ne htjenje što sam maloprije pisao .... vidi se u njegovom načinu trke, jednostavno ... spor je igrač, sa ograničenom tehnikom, sa mizernom duel igrom ... al et' ...

A to za čist račun, duga ljubav, niko njih ne pita hoće li izaći iz repke, ne poziva ih se i gotovo, dok valjaš selektoru, tu si i zdravo.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 feb 2013, 15:49

zizu1991 je napisao/la:Imamo isto mišljenje, dok se ne nađe bolja opcija za bilo koga u reprezentaciji, neka ga tu.
Mogao bi za koju godinu i da onaj Hadžić riješi papire, tada će i Medo u penziju.

Što se tiče njegovih karakteristika ... ( mislim na Medu ), on je po vokaciji AMF, al ga je Pape i sam furao na DMF, zbog Misketa i Pjane, jer im ne može niti primirisati, al et ... valja zbog širine klupe da je tu, da može zamjeniti.

Mislim da je i on sam svjestan njegovih mogućnosti, i da je dao onoliko koliko je mogao reprezentaciji, jer ne vjerujem da je i ne htjenje što sam maloprije pisao .... vidi se u njegovom načinu trke, jednostavno ... spor je igrač, sa ograničenom tehnikom, sa mizernom duel igrom ... al et' ...

A to za čist račun, duga ljubav, niko njih ne pita hoće li izaći iz repke, ne poziva ih se i gotovo, dok valjaš selektoru, tu si i zdravo.
Upravo sam i to napisao u svojoj zadnjoj recenici, u zadnjem postu... :lol: Samo bih dodao dok valjas nogometnoj reprezentaciji BiH, a ne selektoru, a to dvoje ne bih izjednacavao... ;)
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 08 feb 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 feb 2013, 15:54

Ne bih se baš složio sa tim da on ima koristi od reprezentacije, jer je igrao u jednom španskom prvoligašu, da bi kasnije završio u turskom prvoligašu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Google [Bot] i 31 gost.