(osim ako nije reklama za one papke iz telecoma
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Joj kako pizdim kad ovaj nas svake godine prica 'lovacke' o tome kako dobro stojimo na kladionicama,kako smo veliki favoriti,kako nas domacini vole....
STOP 'LOVACKIM'! 
)
Zola in, Zola passes, Zola scores !
kad smo vec kod engleskog
ko ovde dobro parla engleski da mu posaljem svoj sastav na pp,da malo prokomentarise i da me ispravi negdje ako sam zgrijesio da na vrijeme ispravim greske
ko ovde dobro parla engleski da mu posaljem svoj sastav na pp,da malo prokomentarise i da me ispravi negdje ako sam zgrijesio da na vrijeme ispravim greske
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zar to neka još gleda, ja volim samo bodovanje gledati 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Samo vi zajabavajte Vukasina a eno ga prvi prosao u finale 
Joj vidi i Milan prosao u finale
Sta danasnji svet slusa. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- reds_forever
- Kontakt:
Nasa pjesma je prejaka,meni je pravo zao sto makedonija nije prosla,pogotov kad vidim kakvi sve bezveznjaci prodjose.....
Sretno Vukasinu u finalu,i omg ne mogu da vjerujem da se nekom moze svidjeti stankoviceva frizura,mozda jedino onom kukricu...
Sretno Vukasinu u finalu,i omg ne mogu da vjerujem da se nekom moze svidjeti stankoviceva frizura,mozda jedino onom kukricu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ma onaj milan ce pobjedit il ce biti medju TOP 3. vazda su **** bili dobro plasirani na Eurosongu.
- Napolitano
- Kontakt:
Wow, svaka cast Vukasinu, iskreno nesvidja mi se pjesma nesto, pa i od Srbije ove godine nije nesto, pa stoga slabo pratim...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
- majestic24
- Kontakt:
Hehe,to jest. imat cemo dosta bodova,mislim da cemo biti u TOP 10Neutral je napisao/la:Zar to neka još gleda, ja volim samo bodovanje gledati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bravo bravo Vukašine....
- __Liedson__
- Kontakt:
reakcije na ovogodisnji hit Kuća-Poso...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako postaje forum neaktivan u neko određeno doba

- Barney Stinson
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Joj vidi i Milan prosao u finaleSta danasnji svet slusa.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja rijetko kad gledam ovu Evroviziju..pretezno pratim bodovanje...nekako bude zanimljivo..mada se sve zna ko ce kome dati
al eto..Juce nije bilo finih cura...posto pratim cure...prosle godine Turska i Arzebejdzan, ubitacne bile
nadam se da ce biti u drugom polufinalu sta god dobro
Takodjer mi je zao Makedonaca...dobra pjesma,dobar ritam...trebali su dalje proci...cuj Grcka sa onim folklornim umjetnicima prosla
P.S Vukasin nije prvi prosao dalje(jest po onom "kokuz" otvaranju)...da je otvarala koverte redom od pocetka bio bi deveti
Takodjer mi je zao Makedonaca...dobra pjesma,dobar ritam...trebali su dalje proci...cuj Grcka sa onim folklornim umjetnicima prosla
P.S Vukasin nije prvi prosao dalje(jest po onom "kokuz" otvaranju)...da je otvarala koverte redom od pocetka bio bi deveti
A C A B !
emire dragi sta si ti ba radio na forumu u ta doba,nekako mi se cini rano jbt 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Sinoc sam gledao izvlacenje i ko je prosao u finale,nisam gledao kako je ko pjevao,al me nervrira onaj voditelje Kukric,ko kakav derpe price,kad su nas izvukli mi ovo,mi ono,neko bi rekao da smo pobjedili,stvarno lik uzasno me nervira,ko da nema drugog voditelja da vodi ovaj eurosong 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha rijetko kad ja spavamT-MAC je napisao/la:emire dragi sta si ti ba radio na forumu u ta doba,nekako mi se cini rano jbt
P.S Ukraden mi je mobitel...kupljen je u posti ....mogul ja sad njima otici i reci da je ukraden..mogul ga naci preko GPRS..ili preko cega vec....hitno mi treba
A C A B !
Mozes doci u mene u Mobitel Shop i kupiti neki ako cesEmir_ZENICA je napisao/la:haha rijetko kad ja spavamT-MAC je napisao/la:emire dragi sta si ti ba radio na forumu u ta doba,nekako mi se cini rano jbtili igram sokera ili dodjem vamo na forum
![]()
P.S Ukraden mi je mobitel...kupljen je u posti ....mogul ja sad njima otici i reci da je ukraden..mogul ga naci preko GPRS..ili preko cega vec....hitno mi treba
ovo mala reklama za moby shop
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haaha ma necu ba...ovaj pravo dobar....kako ga naci ba ?mandraX je napisao/la:
Mozes doci u mene u Mobitel Shop i kupiti neki ako cesznas ono "ko tebi" ce biti
hhh
ovo mala reklama za moby shophhhh
A C A B !
Neces ga ni naci,kakvi GPRS nismo u Cikagu
u postu mozes otici samo da kazes da ti blokiraju broj i to je to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.