Bog te cuoVirtu4l je napisao/la:Nisam je slučajno postavio. Kako su krenuli, moguće je da na Maracani bude prvi s' desna prilikom intoniranja himne, ili prvi s' lijeva, zavisi koju stranu izabere.BaDa12 je napisao/la:Pravi kapiten. Traka mu baš stoji.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Uradio je sasvim dovoljno da svojoj djeci pričam o njemu, i njihovoj djeci, i njihovoj... dobro, neću toliko poživjeti, nisam Izet Fazlinović. Isto kao što su meni pričali o Švabi, Papetu, Meši...Hase10 je napisao/la:Miske KING! Moj idol! Mogao je uspjeti mnogo vise, da je imao srece sa transferima posle wolfsburga..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma mogu i komšijinoj, nebitno 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Mozda Misimovic jr. nastavi tamo gdje mu se stari zaustavi..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Consigliere
- Kontakt:
Misimovic je poseban igrac. Puno, puno manje kvalitetnih igraca je napravilo bolje karijere
Uz Barbareza i Dzeku i Spahu, lice i identitet nase repke
Uz Barbareza i Dzeku i Spahu, lice i identitet nase repke
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Miske

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedini moj idol koji je igrao u nasoj reprezentaciji! Nadam se da ce igrati jos najmanje 2-3 godine

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Njegove oči su imale lopte ...Chinaglia je napisao/la:Miske![]()
@ jedan kolega kod mene provalio se na poslu , kaže "ovdje i uši imaju zidove"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da ce Pjanic nastaviti tamo gdje je Miske stao.
Kralju,hvala ti sto smo imali cast gledati te i uzivati u tvojim majstorijama.Imas ti jos puno toga dati,pokazati i dokazati Mozzartu nas koji za tren okrenes pet ljudi u telefonskoj govornici.
Naš 'stručnjak' tvrdi kako ne mogu igrati oni igrači koji ne igraju u svojim klubovima... Mada mi se (Boga mi) učinilo da je Tinko Binko bio na klupi, a Avdija na tribinama u ovosedmičnom duelu moćnog Hajduka i njihovog ljutog rivala Pule...Sarajlijc@ je napisao/la:Jedini moj idol koji je igrao u nasoj reprezentaciji! Nadam se da ce igrati jos najmanje 2-3 godine![]()
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
A kad je saopšten spisak za Egipat? Ove sedmice?kokakolas je napisao/la:Naš 'stručnjak' tvrdi kako ne mogu igrati oni igrači koji ne igraju u svojim klubovima... Mada mi se (Boga mi) učinilo da je Tinko Binko bio na klupi, a Avdija na tribinama u ovosedmičnom duelu moćnog Hajduka i njihovog ljutog rivala Pule...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije prvi put da je naš 'stručnjak' kontradiktoran kod svojih stavova... Ne treba ti puno da zaključiš kakav će spisak izgledati za slijedeće prijateljske utakmiceVirtu4l je napisao/la:A kad je saopšten spisak za Egipat? Ove sedmice?kokakolas je napisao/la:Naš 'stručnjak' tvrdi kako ne mogu igrati oni igrači koji ne igraju u svojim klubovima... Mada mi se (Boga mi) učinilo da je Tinko Binko bio na klupi, a Avdija na tribinama u ovosedmičnom duelu moćnog Hajduka i njihovog ljutog rivala Pule...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
al' kako to Sušiću objasniti ... da oni nisu nikakve važne karike u Hajduku , Ibričić kada je igrao u Hajduku bio je njihov glavni igrač , ovu dvojicu nemože Interpol uganjati da su u prvoj postavi ...kokakolas je napisao/la: Naš 'stručnjak' tvrdi kako ne mogu igrati oni igrači koji ne igraju u svojim klubovima... Mada mi se (Boga mi) učinilo da je Tinko Binko bio na klupi, a Avdija na tribinama u ovosedmičnom duelu moćnog Hajduka i njihovog ljutog rivala Pule...
@ Što se tiče Misimovića treba ga ispoštovati u ovih par utakmica u ovoj godini , jer moguće da to budu i posljednje u državnom dresu , isto važi i za Spahu , možda i Salihovića...
Nije to baš tako.no rules je napisao/la:ovu dvojicu nemože Interpol uganjati da su u prvoj postavi ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam sto se spominju neki poluigraci na temi ovog majstora, hvala.
Šta ćeš kad ovi moraju zagaditi svaku temu.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam sto se spominju neki poluigraci na temi ovog majstora, hvala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam sto se spominju neki poluigraci na temi ovog majstora, hvala.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Na SP 1990 Osim vodi Papeta.ZgemboAdislic je napisao/la: Covjek ima 31 godinu (32 do pocetka SP-a)
Covjek ima barem 5kg sala viska na svom tijelu i kondicija mu je ko k.....
Covjek je imao 35 godina.
Covjek je imao barem 5kg sala viska u svom tijelu
Inače ova bh repka jako podsjeća na posljednju repku SFRJ. Dragan Stojković Piksi. Igrao velike tekme još sa 16 godina. Postepeno postajao novi mag (doduše ne onoliko koliko je sa 16 najavljivao). Tu je sad Pjana. Papetov Piksi. Onda je tu bio Dejo Savićević. Genijalac sa loptom. Samo malo sport. Medunjanin je Papetov Dejo. Hadžibegić, bedem u odbrani. Tu je danas Spaha. Papetov Hadžija. U napadu dva centra. Kršni Zlatko Vujović, koji igra na prvu. Zna i profulati, ali zato i zabiti. Drugi je Pančev. Vječiti vrebač u 16m koji svaku odbicu pospremi u gol. Džeko i Vedo su Papetovi Zlatko i Pančev. A kralje Miske je naravno Papetov Pape.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.