Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

drummer
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drummer » 11 mar 2014, 00:22

DonCorleone je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Ma ko ti je to rekao,izvjesni Bise?On je to istarzivao i na kraju dosao do zakljucka.Odlicno,predlazem mu da otvori detektivski ured,pokazuje talenat. Dajte ljudi da ozbiljno pricamo,manite se mahalanja.
Druze ili je Bise ili su drugi "provjereni krugovi", elem znas i sam kako to ide...ovo nisu cak ni spekulacije, ovo su licne uvrede na racun jednog igraca. Ja bi ovo sve tuzio, javio policiji, neka preispitaju IP adrese pa na odgovaranje.
Ovo su bljuvotine za koje bi u normalnoj zemlji onaj ko ih iznosi odgovarao na sudu.Cuj on istrazivao,pouzdani izvori i krugovi bliski...Sramota druze,sramota na sta smo spali.Ustvari nismo spali,takvi smo oduvjek.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 mar 2014, 01:22

Otvoreno pismo BHFanaticosa.
Suštinski pogođeno, ne omalovažavajući nikoga a poruka je jasna!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 11 mar 2014, 20:46

FaraonTM je napisao/la: Žalosno je to, kad se podržava čovjek kojeg je bolio tuki za BiH dok ga ne zovnuše na mjesto selektora, a drugi čovjek koji je uvijek igrao do granica iznemoglosti i to je više puta dokazao a samim tim i zaslužuje traku, ne znam samo kako ga Barba, možda i Barba ne valja :D
Bravo! Nema potrebe vise diskutovati.

Kaze frajer : "Zvali su me i prije, ali ja nisam vidio da ekipa ima potencijal".

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 11 mar 2014, 21:42

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Hajd' da Pape perfektno obavlja svoj posao pa da i kažem da nema pravo da mu išta kaže, ali sve dok Pape radi ovo što radi uvijek ću podržavati igrače koji su trčali po terenu da bih ja u junu osjećao da pripadam negdje!
Da je tvoj kapiten radio posao kako treba, ti bi se pretprošlog juna osjećao kao da pripadaš negdje. Možda bi i nateg'o neku ukrajinku, mada ni poljakinje nisu loše.

Ja bi 100% Poljakinju!!!! U to bi se mogo okladiti hahahahaha

Rios

Post Postao/la Rios » 14 mar 2014, 14:42

Spaha navodno veceras kod Senada u CD-u..Bice zanimljivo cuti sta ima Emir za reci..Da li ce prica ici u pomiriljivom tonu ili ce oplesti po Safetu..Sve u svemu saga se nastavlja,a to nije dobro nimalo.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 mar 2014, 14:47

Rios je napisao/la:Spaha navodno veceras kod Senada u CD-u..Bice zanimljivo cuti sta ima Emir za reci..Da li ce prica ici u pomiriljivom tonu ili ce oplesti po Safetu..Sve u svemu saga se nastavlja,a to nije dobro nimalo.. :|
klupko je krenulo da se odmotava... baš me interesuje kod koga će da stane...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 mar 2014, 14:51

zmaj348 je napisao/la:
Rios je napisao/la:Spaha navodno veceras kod Senada u CD-u..Bice zanimljivo cuti sta ima Emir za reci..Da li ce prica ici u pomiriljivom tonu ili ce oplesti po Safetu..Sve u svemu saga se nastavlja,a to nije dobro nimalo.. :|
Svojevremeno je Senad zovnuo i 'legendardnog Barbu' isto kao i Spahu u Leverkuzen, sve oci uprte u Sergeja, samo da srusi mafiju iz saveza. Bolic i Beslija javno prizanu da su vidjeli kofer dolara kod Pasalica u sobi.
Barba ispada jad najveci, zataskava sve, kulira, sve da mu sestra ostane raditi u savezu.

Nadam se da Spahic nece uraditi isto, bolje istinu iznijeti na vidjelo pa ici u Brazil cisti, nego zataskavati pa da tamo pukne sto Tincek igra u prvih 11.
Spaha nemoj kiksati i ponoviti Pariz. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rios

Post Postao/la Rios » 14 mar 2014, 14:54

zmaj348 je napisao/la:
Samo da ne kuliminira na SP-u..Sve ti dzaba ovo drugo.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 mar 2014, 15:27

Psiho odlučio progovoriti, kapiten koji bojkotuje medije e pa da vidimo sta ima za reci..

Sent from my iPhone using Tapatalk

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 15:36

I ovdje cu reci,osim pomirljivih tonova ne ocekujem nikakve daljnje svadje.Kapiten ce dati kapitenski intervju koji ce posluziti da se zbiju redovi pred SP.Mada bih ja volio da se dotakne i taktike i nepotizma ali ne vjerujem da hoce,pogotovo ne taktike(igre bez zadnjeg veznog)

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 14 mar 2014, 15:41

Šta se on ima doticati taktike? On je igrač, postoji stručni stab koji se brine za sastav i za taktiku a njegovo je da predvodi igrače na terenu!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 mar 2014, 15:44

ma nece Spaha pricati o taktici, pozivanju igraca to nije njegov dio..mozda malo diplomatski o atmosferi, Dzeki i navijacima, Brazilu i to je to..sve pored toga nije posao igraca pa cak ni kapitena.

ako Spaha kao igrac uopce spomene nepotizam i taktiku u bilo kakvog kontekstu koji moze i povuci na negativa, znaci da su odnosti katastrofalni, da je situacija otisla u pm i da je sra.nje do grla
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 mar 2014, 15:49

Batko je napisao/la:Šta se on ima doticati taktike? On je igrač, postoji stručni stab koji se brine za sastav i za taktiku a njegovo je da predvodi igrače na terenu!!

Znam,zato kazem da nece.Ali u ovom slucaju nepotizam ima direktne veze sa taktikom(Tino zadnji vezni).Kad je orkestar postavljen sa fals clanovima tesko je uskladjivati tonove.
Ali nece Spaha o taktici i ne treba,to bi trebali novinari i to malo ostrije inace odosmo u ......

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 mar 2014, 18:31

Kakvo klupko drugovi,Spaha : nista ppsebno nemam reci niti se desilo.Branit ce Dzeku i sl,Susicu oni.nemaju sta prigovorit...Tip je fakat cist ko suza,vidljivo da mu igraju najbolji koje imamo..
OK,AJMO VIDJET STA IMA RECI :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 14 mar 2014, 18:45

http://maxsport-tv.****/2013/08/face-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 mar 2014, 19:02

Sad ce i ovaj Radončić otegnut ko hodža teraviju

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 mar 2014, 19:07

Pa kad je psiho na redu, ovi seru ko foke..

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 14 mar 2014, 19:09

njega ce namjerno ostavit za kraj emisije da nas prisile da pogledamo cijelu emisiju :mrgreen:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 mar 2014, 19:09

J*bo ove idiote... Sačekat ću na snimak večeras ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 14 mar 2014, 19:09

Yucca je napisao/la:http://maxsport-tv.****/2013/08/face-tv.html
Ima li slike kod vas kod mene samo ton :D
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CudanLik, DjaniTarik, HariTz, Hydr4a, L-Train, LeCoq, Micron, Muumii, Scholl, Shogun i 80 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []