NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Packersi pokradeni, pa ovo je bruka. Gdje onaj vidio TD, Jennings imo cijelu pozeciju lopte, jos je do prsa donio. Cist INT
A i bez tog TD se ne nebi mogo priznat, jer je bio faul Tate gurno lika ispred sebe.
Sudije kostase Packerse tekme.
A i bez tog TD se ne nebi mogo priznat, jer je bio faul Tate gurno lika ispred sebe.
- bear grylls
- Kontakt:
Jos gledaju replay i opet nista sto znaci da ne znaju pravila ovo je postalo smijesno mislim ne znam kakv aj esituacija u pregovorima al ove sudije su smijesne.alemsa je napisao/la:Packersi pokradeni, pa ovo je bruka. Gdje onaj vidio TD, Jennings imo cijelu pozeciju lopte, jos je do prsa donio. Cist INT
[youtube][/youtube]
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Goodell polahko ali sigurno zbog svoje tvrdoglavosti gubi na ugledu. Mislim da bi trebao omeksati svoj stav i ponovo poceti razgovarati sa sindikatom koji zastupa sudije. U protekli Cetvrtak je bilo saopsteno da su razgovori prekinuti do daljnjeg, a nadam se da ce se nakon sinocnjeg skandala to promjeniti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ljudi jutros slusasm i na NFL i svugdje uopste nije do njega vec do Ownera ekipa..oni nece da se sloze..znaci prvo do njih, pa ond do njega..sad ce valjda promjeniti nestoamerosm je napisao/la:Goodell polahko ali sigurno zbog svoje tvrdoglavosti gubi na ugledu. Mislim da bi trebao omeksati svoj stav i ponovo poceti razgovarati sa sindikatom koji zastupa sudije. U protekli Cetvrtak je bilo saopsteno da su razgovori prekinuti do daljnjeg, a nadam se da ce se nakon sinocnjeg skandala to promjeniti.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovako pokradeni jesu, ali da su pobjedili i d aje utkamica zavrsila onda bi bio pokraden Seattlea jel tako ?..pa halo brate dadose im 1st down na 50 yardi kad su se ljudi odbranili..uopste ga dirno nije covjek daju packersima sansu da idu dalje nkon cega postizu TD...pa da nisu onaj napad nastavili nebi Packersi ni napravili TD u utakmici i kako bi pobjedili?...samo im se sinoc to vratilo ima boga ba ima kad imaalemsa je napisao/la:Packersi pokradeni, pa ovo je bruka. Gdje onaj vidio TD, Jennings imo cijelu pozeciju lopte, jos je do prsa donio. Cist INT
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da znate da mi se srce slama sto su Sirevi pokradeni.
Al' kad na vrbi zasvrbi.

Ovo su navijaci pakeri sami sebi krivi. Posto je zapelo da vlasnici ne odobravaju dogovor sa sudijama... a navijaci pakera su i vlasnici istog kluba, pa... hahahahaha kakva ironija. love it!
Al' kad na vrbi zasvrbi.
Ovo su navijaci pakeri sami sebi krivi. Posto je zapelo da vlasnici ne odobravaju dogovor sa sudijama... a navijaci pakera su i vlasnici istog kluba, pa... hahahahaha kakva ironija. love it!
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sinoc je Rogers vidjeo i osjetio kako je Cutleru
....ubili su ga ljudi ..ebiga ne zelim nikom ono znam kako je Cutleru, ali fakat i bude mi drago nekad kad vidim da se ono desava najboljim samo zato sto previse kritikuju Cutlera..ja garantujem da ni jedan QB nebi bio bolji u Bearsima siguran sam ..ne kazme da je Cutler bolji od nekoga, ali je odlican QB ...istina ima svoje mane a to je da on nece ili ne zna da baci loptu u aut kad treba kao sto to Roger sinoc radi stace nema izbora...Manning bi sehid bio u Bearsima
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se, ali... zamjeram Cutleru, jednu stvar, a to je, sto je previse statican u djepu. Svi ostali QB bjeze iz djepa, kad vide da ce probiti mu neku stranu, a on je uvijek statican, i ceka da ga udare. Pa eto ovaj sad drugi sack, sto je STL imao. Cutler se samo pogrbio i cekao da ga covjek pokupi, a imao je vremena da reaguje, da se pomjeri, ali jock, samo ceka, i onda se cudi kako to.SaltCityAttack je napisao/la:sinoc je Rogers vidjeo i osjetio kako je Cutleru....ubili su ga ljudi ..ebiga ne zelim nikom ono znam kako je Cutleru, ali fakat i bude mi drago nekad kad vidim da se ono desava najboljim samo zato sto previse kritikuju Cutlera..ja garantujem da ni jedan QB nebi bio bolji u Bearsima siguran sam ..ne kazme da je Cutler bolji od nekoga, ali je odlican QB ...istina ima svoje mane a to je da on nece ili ne zna da baci loptu u aut kad treba kao sto to Roger sinoc radi stace nema izbora...Manning bi sehid bio u Bearsima
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije uvjek bas statican vido si kako otrca neki dan 25 yardi ...Cutler jednostavno ne zna da baci loptu onda kad ga ruse kao Rogers ahahah..pa ebote baci je u aut sta se peglas tu ...ma nema veze dobro je samo eto neka nam je ovo skola neka vide da niko ne moze biti upsjesan toliko kad nema ono sot mu najvise treba..zato nasi moraju dovesti dva covjeka u OL..zali samo boze sto mi prva dva picka moramo iskoristiti na OL, a mozemo uzeti u odbrani nekog to jedino me boli..propustis uzeti dobrog u odbrani, a ti moras traziti covjeka u OL koji bi mozd ai pao u drugu ili trecu rundu..ne znam ima li ko slobodan slijedece sezone?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jesul se ovo sa sudijama dogovorili?

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ma Jcutler je truba. Mr. Double-Coverage
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne kendari ziv bio ..duble -coverage covjek bacio jednu protiv Packersa i laprdas tu...pa brate on je Marshalla pravio pro bowlerom ...nemoj ba bezveze tako...drugo Cutler nocne tekme ili ne moze igrati u isotm ritmu ili je to samo neka prica...lik procentualno gledano nocne tekme gubi...svi dobro znamo da on je diabeticar i da ima u sebi ugradjen iznzulin koji mu se sam ubrizgava kad zatreba...ja kako znam secerasi slabo vide nocu cim padne malo mrak...ja imam covjeka seceras vozi samnom limuzinu ovako i lik nece da vozi poslije 4 sata kaze da tad slabje vidi skroz...Cutler vjerovatno ima tih problema, ali nikad on to nije rekao i ne zali se nikome zbog toga.....ja u ovim Bearsima nebi puno QB uzeo prije njega definitivno...ako bi uzeo nekog to je mozda Rogers,Brees ,Tomica i sta ja znam ko ima jos da je provjerljiv..vjerovatno onaj Rivers, ali i on nekako vise nije onaj sto je bioalemsa je napisao/la:Ma Jcutler je truba. Mr. Double-Coverage
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
haman jesu ..jesi vidjeo kako owneri odmah bi da placaju kad im je usla voda u usicutler12 je napisao/la:Jesul se ovo sa sudijama dogovorili?![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dogovorili su se, već se u četvrtak vračaju.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Znači već noćas na Ravens-BrownsCLS je napisao/la:Dogovorili su se, već se u četvrtak vračaju.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Bill Belichick kažnjen s $50.000 zbog onog hvatanja suca za ruku
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Da, potpisan je dogovor na 8 godina.SirAlexFerguson je napisao/la:Znači već noćas na Ravens-BrownsCLS je napisao/la:Dogovorili su se, već se u četvrtak vračaju.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Haha
fluffy19 says: Sep 26, 2012 10:46 PM
Oh goody, the Packers, Steelers, and Patriots are getting their pet zebras back!
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Hvala Bogu pa su se konacno vlasnici i Goodell dogovorili sa unijom/sindikatom sudija da ne gledamo vise kradje na terenu od onih amatera. Mislim da je prekretnica bila utakmica izmedju Seahawksa i Packersa i da su vlasnici shvatili da se to isto njima sutra moze desiti, jer je protekli Cetvrtak bilo saopsteno da su razgovori prekinuti do daljnjeg.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.