Ok.admin je napisao/la:tema je FK Sarajevo.
spameri i trolovi će biti banovani.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Svako ti je pitanje na mjestu i to će da ih dobro žulja, samo dok ih prođe ova ložiona!Evander je napisao/la:Je li istina da ste raspordali pola poslovnih prostora oko stadiona?
Je li istina da vam pojedini navijaci reketiraju klub?
Je li istina da vam je Tomic otiaso bez marke?
Je li istina da vam se nedavno pojavio novi milion duga?
Je i istina da vam je statut ubleha bio i da nema niko zaintresovan za bilo sta da ulozi?

U novi boj ...
oj nama postavljaju neka pitanja, culi kod frizera
oni koji ulijecu na treninge i prijete, oni koji suspenduju igraca a odigrao 3 minute, oni koji dzemu porede sa cafu-om pa ga tjeraju,, oni ciji igraci kroje sastav, oni po kojima se njihova djeca pisaju, oni kojima sponzor TA pa idu busom 20 sati na gostovanja al sve je to OK
25. minut Tiago

oni koji ulijecu na treninge i prijete, oni koji suspenduju igraca a odigrao 3 minute, oni koji dzemu porede sa cafu-om pa ga tjeraju,, oni ciji igraci kroje sastav, oni po kojima se njihova djeca pisaju, oni kojima sponzor TA pa idu busom 20 sati na gostovanja al sve je to OK
25. minut Tiago
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Jadni mi, pa raspadamo segodrina je napisao/la:oj nama postavljaju neka pitanja, culi kod frizera![]()
25. minut Tiago

Das Ist Walter
to ja nisam rekao, cak mislim naprotiv
al te price koje pricaju djeca po parku je bas glupo toliko forsirat ovdje a ni u tvojoj kuci nije bas tako bajno
al te price koje pricaju djeca po parku je bas glupo toliko forsirat ovdje a ni u tvojoj kuci nije bas tako bajno
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Upravo to, sve se slazem sa tobom.godrina je napisao/la:to ja nisam rekao, cak mislim naprotiv
Upravo je vas padobranac uletio ovdje i poceo kao pitati za neke kredite i slicno.
Ok. Podhebaji, ali ocekujem onda da ce ti biti utvraceno visestruko. A povoda i arguemenata nam ne nedostase.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evander je napisao/la: Upravo to, sve se slazem sa tobom.
Upravo je vas padobranac uletio ovdje i poceo kao pitati za neke kredite i slicno.
Ok. Podhebaji, ali ocekujem onda da ce ti biti utvraceno visestruko. A povoda i arguemenata nam ne nedostase.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Jedini argument koji oni imaju je "ok"

Mi ismo izgubili derbi, i priznajemo da su oni zasluzili tu pobjedu i 3 boda. Eh sad nek oni nastave svoju trku da ne budu medju onih zadnjih 6 a neka pokusaju biti medju prva 3!!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa to je ok.FrancescoTotti je napisao/la:Evander je napisao/la: Upravo to, sve se slazem sa tobom.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk![]()
![]()
Jedini argument koji oni imaju je "ok"![]()
Mi ismo izgubili derbi, i priznajemo da su oni zasluzili tu pobjedu i 3 boda. Eh sad nek oni nastave svoju trku da ne budu medju onih zadnjih 6 a neka pokusaju biti medju prva 3!!A i pored tabele, ti silni problemi u klubu.... ali njima je sve "ok"
Edis Mulalic jedan je od nas!
**** majku ovi strumfova pobjede nas jednom u 10godina ko da su ligu sampiona osvojili kakva je ovo djecija furka ok ok nidje veze hajd da je dao neki gol al nidze veze mada ne umanjujem njihovu zasluzenu pobjedu samo zahvaljujuci nasim pickastim pristupom vecinu igraca da ga nisu dali nebi gola bilo da se igralo 1000minuta a sad ovo ok ok smijesno postalo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
OkRule_hz je napisao/la:**** majku ovi strumfova pobjede nas jednom u 10godina ko da su ligu sampiona osvojili kakva je ovo djecija furka ok ok nidje veze hajd da je dao neki gol al nidze veze mada ne umanjujem njihovu zasluzenu pobjedu samo zahvaljujuci nasim pickastim pristupom vecinu igraca da ga nisu dali nebi gola bilo da se igralo 1000minuta a sad ovo ok ok smijesno postalo
Ma i vama je daleko od ok, al ajd svakom svoje 

-
- Kontakt:

Nadam se da je OK što se nije radovao kad je dao gol, ipak za nas navija.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Duškaaaaa, baš si bezobrazan 

-
- Kontakt:
Duska, duska, kako okrutno. Sta zna dijete...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
O.K.jurisicduska je napisao/la:
BUDI ŽELJO !!!
Ovo je mocno navija za Sarajevo i zabija im gajurisicduska je napisao/la:

Edis Mulalic jedan je od nas!
pa OK je navijat za Sarajevo, zar ne?
CoJek igra za zelju a,od velikih klubova navija za Sarajevosonik24 je napisao/la:pa OK je navijat za Sarajevo, zar ne?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
I covjek je oplodio to sarajevo, da ne zaboravisRinuka je napisao/la:CoJek igra za zelju a,od velikih klubova navija za Sarajevosonik24 je napisao/la:pa OK je navijat za Sarajevo, zar ne?
- ElCartel11
- Kontakt:
Hahaha imas li jos koji vic?godrina je napisao/la: I covjek je oplodio to sarajevo, da ne zaboravis

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 27 gostiju.