tiffoso je napisao/la:DiMarzio tvrdi da Dzeko ima dogovor sa Romom(4,5 mil plus bonusi), pregovor sa citiy-em krece .
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Pa ni Redzepagicu ni Edinu se ne ide iz City-a. Da je Edin iznio zelju za promjenom kluba, tada bi Redzepagic stupio na scenu.hule_barca je napisao/la:Yebem ti Džekinog menadžera kad ga Pjana mora prodavati.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije ce Vrsajevic u Romu nego Dzeko. Nista od toga.
Dzeko ima sigurni 7 mill eura za godinu to su haman dvije godine u Rimu..
Twitter proključao, ukucaj Dzeko u search i uvjeri se.Ajax je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Ideemooooooooo u Romu![]()
i zagarantovano mjesto na klupi za rezerne igračeSenegal je napisao/la:Dzeko ima sigurni 7 mill eura za godinu to su haman dvije godine u Rimu..
para ima i previše
nema potpisa
Ne moze Vrsa njemu fali minutica.Goalgetter je napisao/la:Prije ce Vrsajevic u Romu nego Dzeko. Nista od toga.
Navodno dogovorili na 5 godina ugovor ( 4,5 miliona eura + bonusi ). Da nije potpisivao novi ugovor sada bi vec igrao za Romu i imao vjerovatno i vecu platu. A sada se i City nesto pita i sumnjam da ce pristati na Ljajica i pare. Trazit ce oni jedno 20 miliona koje ce Roma tesko iskesirati,
Džeko mi trenutno izgleda igrač tipa Kake u Realu, taj je men se čini u stanju truhnut 5 godina na klupi dok dobija pare, iako mu forma i cijena eksponencijalno opadaju
Rome je otkupila ertolaccija za 8,5 pa ga danas prodali Milanu za 20 miliona eura.
Vjerujem da im ne bi bio problema da iskeširaju tu sumu.
Vjerujem da im ne bi bio problema da iskeširaju tu sumu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dosta sam puta nasjedao na ove fore tzv. insidera. Prije 2 godine je bio 99% u Bayernu, drustvene mreze prokljucale, i na kraju nista, ista situacija i sa Dortmundom. Redzepagic je ponovio 3 puta da Edin ostaje, tako da mislim da je ovo samo novinarska patka.
Nije tacno. A malo je igraca koji imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 u City narocito kad u napadu igraju uglavnom sa jednim napadacem...rijetko sa dva.Admir_Sa je napisao/la:i zagarantovano mjesto na klupi za rezerne igračeSenegal je napisao/la:Dzeko ima sigurni 7 mill eura za godinu to su haman dvije godine u Rimu..
para ima i previše
Ocito misle da Romi ono sigurno 11 sine moj ako nedajes golove bice ti kao sto je bilo slucaj Osvaldo..
Zadnja izmjena: Senegal, dana/u 29 jun 2015, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sport Mediaset: City have told Roma that they want around £17.1m [€24m] for Edin Dzeko .
Gazzetta: A deal for Dzeko will be difficult financially for Roma and they hope to sell Destro, Gervinho and/or Doumbia to raise funds.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Nemoze bit patka kada di Marzio i svi govore da je postignut dogovor sa igracem i Romom. Sada je City na potezu pod kakvim uslovima su ga spremni prodati.
Ako je napokon odlučio da ide, volio bih da ostane u Engleskoj. Roma i Italijanska liga mi se ni malo ne sviđaju, odron od lige, Roma luzerski klub, Juve će da ih trpa narednih milion godina...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci tako.Ajax je napisao/la:Nemoze bit patka kada di Marzio i svi govore da je postignut dogovor sa igracem i Romom. Sada je City na potezu pod kakvim uslovima su ga spremni prodati.
City ako ga ne zeli prodati za to sto ovi nude ocito da onda i City treba DZEKO EDIN
Koliko je puta Dzeko zaprdio u vasu brljicu
zasto ga Roma ne bi iznajmljivala na dvije sezone, u iznosu njegove godisnje plate tj 14 miliona? najbolji scenarij i za Dzeku i za Romu i za City
City nece nikad na to pristati. Samo cash odma ili kao kod Negreda da ga plate jednu godinu samo pod uslovom da ga moraju kupiti sljedecu. Nikakve posudbe kao ni placanje na 5 rata. Njima trebaju pare odma koje mogu iskoristiti za drugog igraca jer ih FIFA pritisce i imaju ogranicen limit koliko mogu da potrose na pojacanja. I ne lazimo se njima je Dzeko idealan kao taj drugi-treci napadac koji ima iskustvo Engleske lige i koji se ne buni previse sto je na klupi. Oni njega ne zele prodati osim ako igrac sam ne izrazi veliku zelju da ide. Onda bi ga vjerovatno prodali ako uspiju pronaci adekvatnu zamjenu.
Uhh kako sam se obradovao kada sam procitao na fb da je dogovorio sve sa Romom i da se jos samo klubovi trebaju dogovoriti
neki Di Marzio je to napisao, a negdje sam procitao da je i Gazetta prenijela tu vijest, znaci nesto ipak postoji tu.
Prateci Pjanica prosle sezone vidjeli smo koliko Roma ima problema sa realizacijom, Dzeko bi im legao ko budali samar. Odmah u prvoj sezoni bio zabio preko 15 golova u ligi.
Prateci Pjanica prosle sezone vidjeli smo koliko Roma ima problema sa realizacijom, Dzeko bi im legao ko budali samar. Odmah u prvoj sezoni bio zabio preko 15 golova u ligi.