FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 02 jul 2013, 13:02

kenan_tm87 je napisao/la:
Zon je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?
I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!
Nisu !
Nema potrebe za agresivom Kenoo :lol: :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 jul 2013, 13:06

Nema agresive, vec taj "pametnjakovic" kao stavlja uzvicnik na kraju, to kao nesto 100%, pa je samo red da se kratko i jasno odgovori... Cimirot je potpisao na 2 godine, a za ovog ne znam, mada bi moglo biti dosta problema sa Travnikom zbog obestecenja ako bude istina ovo sto pricaju da su ga mislili prodati, pa da su platili i odstetu 35.000, onda bi Sarajevo moglo uzalud igrati ovu sezonu, npr. kao Borac, Olimpic ili Celik ove godine...
FORZA ZELJO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2013, 13:10

kenan_tm87 je napisao/la:Nema agresive, vec taj "pametnjakovic" kao stavlja uzvicnik na kraju, to kao nesto 100%, pa je samo red da se kratko i jasno odgovori... Cimirot je potpisao na 2 godine, a za ovog ne znam, mada bi moglo biti dosta problema sa Travnikom zbog obestecenja ako bude istina ovo sto pricaju da su ga mislili prodati, pa da su platili i odstetu 35.000, onda bi Sarajevo moglo uzalud igrati ovu sezonu, npr. kao Borac, Olimpic ili Celik ove godine...

Dobro sve si nam objasnio i to je to. :D Daj sad malo popusti,nemoj da smaraš brate. :idea:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 02 jul 2013, 13:12

kenan_tm87 je napisao/la:Nema agresive, vec taj "pametnjakovic" kao stavlja uzvicnik na kraju, to kao nesto 100%, pa je samo red da se kratko i jasno odgovori... Cimirot je potpisao na 2 godine, a za ovog ne znam, mada bi moglo biti dosta problema sa Travnikom zbog obestecenja ako bude istina ovo sto pricaju da su ga mislili prodati, pa da su platili i odstetu 35.000, onda bi Sarajevo moglo uzalud igrati ovu sezonu, npr. kao Borac, Olimpic ili Celik ove godine...
Poznavajuci rad nasih pravnika u klubu, tesko da cemo imati bilo kakvih problema tog tipa itd
A sto se tice ugovora i ja sam procitao da su ugovori potpisani na 3 godine. Eh sad da li je 2+1 ili 3 to ne bih znao ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 jul 2013, 13:14

Zasto mislis da si ti u pravu kada kazes da je Cimirot potpisao na 2 godine? Mislim, jeste bezze sto uprava ne objavljuje sluzbene informacije kod ovakvih transfera, ali opet ne mozes sa sigurnoscu znati koliko je potpisao. Pa ni dan danas ne znamo kakav je ugovor imao Said i za koliko je otisao.

Najveca zbrka kod Cimirota je nastala kada je jedan medij objavio da je potpisao 2 godine, a drugi 3.
#divovi

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 jul 2013, 13:18

Mogao si samo procitati kakvo mahalanje, ugovori nisu na 3 godine, odnosno onaj Gojkov nije, a Kovacevic po svemu sudeci i ne moze potpisati legalno jer ima ugovor sa Travnikom, a ako jeste, onda bi mogli imati problema za koje Redzepagic ovaj put mozda ne bude imao para kao prosle godine, tako da iako mozda su dobri pravnici, vama trebaju dobri printeri da nastampate para... ;)

@amypitaru ako pogledas napisao sam 1 post, pa se ovaj javio da pucam nekakvu agresivu, necu vise, izvini... :*

Mustafa, ja mislim da je ocigledno da neko muti u klubu, a sto muti nemoj pitati mene nego upravu kluba ciji si clan... Meni samo nije jasno kako se niko od vas ne zapita zasto Sesar moze izigravati mangupa a ima ugovor, kako Said ode djaba, kako Belosevic bude napucan, Torlak, Hadzic, zasto dolaze ovi smijesni neki igraci koji ne skupe 3 nastupa, itd. itd.
FORZA ZELJO

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 jul 2013, 13:22

Sesaru je istekao,on je slobodan ko ptica :o
Samo imaju propagandu to je za ne povjerovati
Einigkeit und Recht und Freiheit

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 jul 2013, 13:24

Kako vam se da raspravljati oko gluposti, ja poznajem osobe koje rade u klubu godinama i slucajno sam prisustvao kad je Cimirot bio u prostorijama i licno njega sam pitao i lik je potpisao ugovor na 3 godine !!!

Neko moze ovdje napisati potpisao je na 2 mjeseca, a neko na 10 godina , gluposti valjate ...

Znaci Gojko Cimirot na 3 godine ima ugovor kome pravo, kome krivo !!!

Dok ovom Kovacevicu Travnik duguje pare, a zeli da izvuce neke pare od nas , a to nece dobiti i kraj price mali ce preci kod nas i to je to

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2013, 13:26

kenan_tm87 je napisao/la:Mogao si samo procitati kakvo mahalanje, ugovori nisu na 3 godine, odnosno onaj Gojkov nije, a Kovacevic po svemu sudeci i ne moze potpisati legalno jer ima ugovor sa Travnikom, a ako jeste, onda bi mogli imati problema za koje Redzepagic ovaj put mozda ne bude imao para kao prosle godine, tako da iako mozda su dobri pravnici, vama trebaju dobri printeri da nastampate para... ;)

@amypitaru ako pogledas napisao sam 1 post, pa se ovaj javio da pucam nekakvu agresivu, necu vise, izvini... :*

Mustafa, ja mislim da je ocigledno da neko muti u klubu, a sto muti nemoj pitati mene nego upravu kluba ciji si clan... Meni samo nije jasno kako se niko od vas ne zapita zasto Sesar moze izigravati mangupa a ima ugovor, kako Said ode djaba, kako Belosevic bude napucan, Torlak, Hadzic, zasto dolaze ovi smijesni neki igraci koji ne skupe 3 nastupa, itd. itd.
Lijepi strah,ovo mi se sviđa :D ,jer kad kone kritikuju onda budi siguran da radimo pravu stvar.Pa sto se ti ne zapitas da ste najboljeg igraca u zadnjih par godina prodavali do 500 hiljada eura, pa Vam ode u prosjecni Hrvatski klub za 50 eura.Ima toga jos,ali ne zelim da se opterecujem, ne,bitnim stvarima kao sto je Vas klub. :idea:

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 02 jul 2013, 13:28

aS_Roma je napisao/la:Kako vam se da raspravljati oko gluposti, ja poznajem osobe koje rade u klubu godinama i slucajno sam prisustvao kad je Cimirot bio u prostorijama i licno njega sam pitao i lik je potpisao ugovor na 3 godine !!!

Neko moze ovdje napisati potpisao je na 2 mjeseca, a neko na 10 godina , gluposti valjate ...

Dok ovom Kovacevicu Travnik duguje pare, a zeli da izvuce neke pare od nas , a to nece dobiti i kraj price mali ce preci kod nas i to je to

Mozes li ti meni objasniti jednu stvar kako vi vjerujete u sve te laze. Hajd dobro Cimirot potpisao na 3 godina, bas on tebe koga ne poznaje ce reci na koliko je potpisao kao da je to bitno.

Hadzic, Torlak, Belosevic, Sesar, Said i svi ostali su imali ugovore na po jednu godinu a vi ste znali da imaju i po tri godine ugovore. Lazu vas godinima i vi dalje nasjedate na iste lazi.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 jul 2013, 13:29

@amypitaru, vrijeme uvijek pokaze ko je bio u pravu... To da ste na pravom putu govorite svake godine (btw. vec 7 godina), kad je SIR Jovic dosao, kad je Blekic dosao, kad ste prodavali uloge po 1500 KM, kad vam igraci odlaze djaba, kad se uredno nagomilavaju itd. itd. itd. Tako da se ne bih bas slozio sa cinjenicom da ako mi nesto pricamo, da to znaci da ste na pravom putu... ;)

Slucaj Zebe je do sada objasnjen 100 puta najmanje, tako da ne namjeravam ponovo objasnjavati, samo cu reci da se nesto slicno desilo i sa Bekricem...
FORZA ZELJO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 jul 2013, 13:30

kenan_tm87 je napisao/la:Mogao si samo procitati kakvo mahalanje, ugovori nisu na 3 godine, odnosno onaj Gojkov nije, a Kovacevic po svemu sudeci i ne moze potpisati legalno jer ima ugovor sa Travnikom, a ako jeste, onda bi mogli imati problema za koje Redzepagic ovaj put mozda ne bude imao para kao prosle godine, tako da iako mozda su dobri pravnici, vama trebaju dobri printeri da nastampate para... ;)

Sto se ti zamaras nasim klubom? idi prati svoj, pusti nas na miru! Ne brini ti za Sarajevo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 02 jul 2013, 13:31

kenan_tm87 je napisao/la:@amypitaru, vrijeme uvijek pokaze ko je bio u pravu... To da ste na pravom putu govorite svake godine (btw. vec 7 godina), kad je SIR Jovic dosao, kad je Blekic dosao, kad ste prodavali uloge po 1500 KM, kad vam igraci odlaze djaba, kad se uredno nagomilavaju itd. itd. itd. Tako da se ne bih bas slozio sa cinjenicom da ako mi nesto pricamo, da to znaci da ste na pravom putu... ;)

Slucaj Zebe je do sada objasnjen 100 puta najmanje, tako da ne namjeravam ponovo objasnjavati, samo cu reci da se nesto slicno desilo i sa Bekricem...
Dzaba ti njemu to pises. Zive u lazima.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 02 jul 2013, 13:32

Dusebriznici in da house :mrgreen: :lol: :arrow:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 jul 2013, 13:35

gOlijat je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Kako vam se da raspravljati oko gluposti, ja poznajem osobe koje rade u klubu godinama i slucajno sam prisustvao kad je Cimirot bio u prostorijama i licno njega sam pitao i lik je potpisao ugovor na 3 godine !!!

Mozes li ti meni objasniti jednu stvar kako vi vjerujete u sve te laze. Hajd dobro Cimirot potpisao na 3 godina, bas on tebe koga ne poznaje ce reci na koliko je potpisao kao da je to bitno.

Hadzic, Torlak, Belosevic, Sesar, Said i svi ostali su imali ugovore na po jednu godinu a vi ste znali da imaju i po tri godine ugovore. Lazu vas godinima i vi dalje nasjedate na iste lazi.
Ocilgedno ne čitaš ili ne zelis da procitas neke recenice , znam ljude koji rade u klubu koji prave ugovore igracima !!! to je prvo drugo ..

Hadzic je imao ugovor na godinu jer je dosao totalno nespreman , Torlaku i Belsovevicu ugovor je isticao na polusezoni jos i to su svi znali i vec se tad znalo da nece produziti ..

Jedina enigma je Said Husejnovic za njega se nije tacno znalo, dok Sesar ima vazeci ugovor sa nama i to je to.

Znaci valjdate gluposti ..

Bolje da pratite vas klub, jer ste imali Bogicevica, Zebu, Smajica, Bekrica vase najbolje igrace dobili ste ravno jednu 0 KM .. A svi imali jake ugovore bla bla ..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 jul 2013, 13:36

Burberry46 je napisao/la:

Sto se ti zamaras nasim klubom? idi prati svoj, pusti nas na miru! Ne brini ti za Sarajevo
Zivis u demokratiji, prema tome da ti dode "delija" i da pita nesto u vezi tvog kluba, ima pravo, dok se god normalno covjek raspituje!

Sada je na tebi ili neko trecem hoce li odgovoriti ili ne, ali ti niti bilo ko drugi nema PRAVO trerati nikoga. Ako ti se pravila ne svidaju, imas foruma gdje vlada diktarura jedne grupe pa uzivaj. ;)

**** demokratija zar ne?

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 02 jul 2013, 13:38

:lol: :lol: :lol:
Smajic ??? Bogicevic (33), Zeba i Bekric ispricane price, nismo otrcani klub kojem igrac dodje iz Koreje i uzima kapitensku traku djetetu kluba...
FORZA ZELJO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2013, 13:40

Keno je realno gledajuci u pravu u dosta stvari.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 02 jul 2013, 13:43

Kakva panika ljudi moji a još nije ni vrhunac strepnjama :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 02 jul 2013, 13:46

@as roma

Brate izvini ali ti nemas blage veze sta pises. Vi niste prodali igraca ima 300 godina. Bekrica smo vec jedno prodali prije par godina, Viscu prodali za fine pare, Sehica prodali za solidne pare sto vi niste vidjeli ocima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, SamoDaKazeem, Vrhbosnian i 69 gostiju.