Nema potrebe za agresivom Kenookenan_tm87 je napisao/la:Nisu !Zon je napisao/la:I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema potrebe za agresivom Kenookenan_tm87 je napisao/la:Nisu !Zon je napisao/la:I Cimirot i Kovacevic su potpisali ugovore na 3 godine!invincible1921 je napisao/la:na kolko su vam potpisali ovi u-21 ?
kenan_tm87 je napisao/la:Nema agresive, vec taj "pametnjakovic" kao stavlja uzvicnik na kraju, to kao nesto 100%, pa je samo red da se kratko i jasno odgovori... Cimirot je potpisao na 2 godine, a za ovog ne znam, mada bi moglo biti dosta problema sa Travnikom zbog obestecenja ako bude istina ovo sto pricaju da su ga mislili prodati, pa da su platili i odstetu 35.000, onda bi Sarajevo moglo uzalud igrati ovu sezonu, npr. kao Borac, Olimpic ili Celik ove godine...
Poznavajuci rad nasih pravnika u klubu, tesko da cemo imati bilo kakvih problema tog tipa itdkenan_tm87 je napisao/la:Nema agresive, vec taj "pametnjakovic" kao stavlja uzvicnik na kraju, to kao nesto 100%, pa je samo red da se kratko i jasno odgovori... Cimirot je potpisao na 2 godine, a za ovog ne znam, mada bi moglo biti dosta problema sa Travnikom zbog obestecenja ako bude istina ovo sto pricaju da su ga mislili prodati, pa da su platili i odstetu 35.000, onda bi Sarajevo moglo uzalud igrati ovu sezonu, npr. kao Borac, Olimpic ili Celik ove godine...
Zasto mislis da si ti u pravu kada kazes da je Cimirot potpisao na 2 godine? Mislim, jeste bezze sto uprava ne objavljuje sluzbene informacije kod ovakvih transfera, ali opet ne mozes sa sigurnoscu znati koliko je potpisao. Pa ni dan danas ne znamo kakav je ugovor imao Said i za koliko je otisao.kenan_tm87 je napisao/la:Nema agresive, vec taj "pametnjakovic" kao stavlja uzvicnik na kraju, to kao nesto 100%, pa je samo red da se kratko i jasno odgovori... Cimirot je potpisao na 2 godine, a za ovog ne znam, mada bi moglo biti dosta problema sa Travnikom zbog obestecenja ako bude istina ovo sto pricaju da su ga mislili prodati, pa da su platili i odstetu 35.000, onda bi Sarajevo moglo uzalud igrati ovu sezonu, npr. kao Borac, Olimpic ili Celik ove godine...
Lijepi strah,ovo mi se sviđakenan_tm87 je napisao/la:Mogao si samo procitati kakvo mahalanje, ugovori nisu na 3 godine, odnosno onaj Gojkov nije, a Kovacevic po svemu sudeci i ne moze potpisati legalno jer ima ugovor sa Travnikom, a ako jeste, onda bi mogli imati problema za koje Redzepagic ovaj put mozda ne bude imao para kao prosle godine, tako da iako mozda su dobri pravnici, vama trebaju dobri printeri da nastampate para...![]()
@amypitaru ako pogledas napisao sam 1 post, pa se ovaj javio da pucam nekakvu agresivu, necu vise, izvini... :*
Mustafa, ja mislim da je ocigledno da neko muti u klubu, a sto muti nemoj pitati mene nego upravu kluba ciji si clan... Meni samo nije jasno kako se niko od vas ne zapita zasto Sesar moze izigravati mangupa a ima ugovor, kako Said ode djaba, kako Belosevic bude napucan, Torlak, Hadzic, zasto dolaze ovi smijesni neki igraci koji ne skupe 3 nastupa, itd. itd.
aS_Roma je napisao/la:Kako vam se da raspravljati oko gluposti, ja poznajem osobe koje rade u klubu godinama i slucajno sam prisustvao kad je Cimirot bio u prostorijama i licno njega sam pitao i lik je potpisao ugovor na 3 godine !!!
Neko moze ovdje napisati potpisao je na 2 mjeseca, a neko na 10 godina , gluposti valjate ...
Znaci Gojko Cimirot na 3 godine ima ugovor kome pravo, kome krivo !!!
Dok ovom Kovacevicu Travnik duguje pare, a zeli da izvuce neke pare od nas , a to nece dobiti i kraj price mali ce preci kod nas i to je to
Sto se ti zamaras nasim klubom? idi prati svoj, pusti nas na miru! Ne brini ti za Sarajevokenan_tm87 je napisao/la:Mogao si samo procitati kakvo mahalanje, ugovori nisu na 3 godine, odnosno onaj Gojkov nije, a Kovacevic po svemu sudeci i ne moze potpisati legalno jer ima ugovor sa Travnikom, a ako jeste, onda bi mogli imati problema za koje Redzepagic ovaj put mozda ne bude imao para kao prosle godine, tako da iako mozda su dobri pravnici, vama trebaju dobri printeri da nastampate para...![]()
@amypitaru ako pogledas napisao sam 1 post, pa se ovaj javio da pucam nekakvu agresivu, necu vise, izvini... :*
Mustafa, ja mislim da je ocigledno da neko muti u klubu, a sto muti nemoj pitati mene nego upravu kluba ciji si clan... Meni samo nije jasno kako se niko od vas ne zapita zasto Sesar moze izigravati mangupa a ima ugovor, kako Said ode djaba, kako Belosevic bude napucan, Torlak, Hadzic, zasto dolaze ovi smijesni neki igraci koji ne skupe 3 nastupa, itd. itd.
Dzaba ti njemu to pises. Zive u lazima.kenan_tm87 je napisao/la:@amypitaru, vrijeme uvijek pokaze ko je bio u pravu... To da ste na pravom putu govorite svake godine (btw. vec 7 godina), kad je SIR Jovic dosao, kad je Blekic dosao, kad ste prodavali uloge po 1500 KM, kad vam igraci odlaze djaba, kad se uredno nagomilavaju itd. itd. itd. Tako da se ne bih bas slozio sa cinjenicom da ako mi nesto pricamo, da to znaci da ste na pravom putu...
Slucaj Zebe je do sada objasnjen 100 puta najmanje, tako da ne namjeravam ponovo objasnjavati, samo cu reci da se nesto slicno desilo i sa Bekricem...
Ocilgedno ne čitaš ili ne zelis da procitas neke recenice , znam ljude koji rade u klubu koji prave ugovore igracima !!! to je prvo drugo ..gOlijat je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Kako vam se da raspravljati oko gluposti, ja poznajem osobe koje rade u klubu godinama i slucajno sam prisustvao kad je Cimirot bio u prostorijama i licno njega sam pitao i lik je potpisao ugovor na 3 godine !!!
Neko moze ovdje napisati potpisao je na 2 mjeseca, a neko na 10 godina , gluposti valjate ...
Znaci Gojko Cimirot na 3 godine ima ugovor kome pravo, kome krivo !!!
Dok ovom Kovacevicu Travnik duguje pare, a zeli da izvuce neke pare od nas , a to nece dobiti i kraj price mali ce preci kod nas i to je to
Mozes li ti meni objasniti jednu stvar kako vi vjerujete u sve te laze. Hajd dobro Cimirot potpisao na 3 godina, bas on tebe koga ne poznaje ce reci na koliko je potpisao kao da je to bitno.
Hadzic, Torlak, Belosevic, Sesar, Said i svi ostali su imali ugovore na po jednu godinu a vi ste znali da imaju i po tri godine ugovore. Lazu vas godinima i vi dalje nasjedate na iste lazi.
Zivis u demokratiji, prema tome da ti dode "delija" i da pita nesto u vezi tvog kluba, ima pravo, dok se god normalno covjek raspituje!Burberry46 je napisao/la:Sto se ti zamaras nasim klubom? idi prati svoj, pusti nas na miru! Ne brini ti za Sarajevokenan_tm87 je napisao/la:Mogao si samo procitati kakvo mahalanje, ugovori nisu na 3 godine, odnosno onaj Gojkov nije, a Kovacevic po svemu sudeci i ne moze potpisati legalno jer ima ugovor sa Travnikom, a ako jeste, onda bi mogli imati problema za koje Redzepagic ovaj put mozda ne bude imao para kao prosle godine, tako da iako mozda su dobri pravnici, vama trebaju dobri printeri da nastampate para...![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, SamoDaKazeem, Vrhbosnian i 69 gostiju.