PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
vama daje i država i navijači i drugi klubovi i firme koje veze nemaju s vama, dakle niste samiProcter je napisao/la:
I da nije ti poznat primjer Union Berlina i njihovih navijaca koji su sami izgradili stadion... bez ijedne marke kluba ili drzave... jbg nisu svi navikli na drzavne jasle kao lizaci rezimskih anusa (koji god rezim bio guzovi se lizu)... pa plati igranje utakmica, pa plati pripreme, pa daj onako malo reda radi...
Jbg ima i onih koji sve postizu radom... i zato se zovu radnickom klasom... a navijači su svakako slika i prilika kluba... pomazu koliko god je moguce... iako nema potrebe za tim... jer bi klub finansirao sve... ali jbg hoce svi da pomognu klubu i tu je razlika izmedju NAVIJAČA i dnevnicara sa koseva...

jedini lizači ste vi jer ste se sageli do zemlje proseći....nebitno ko samo daj....umjesto iz principa da odbijete donacije sa strane da imate neki ponos, dostojanstvo, svoje ja, da taj stadion možete zvati svojim ne opštim dobrom....ne pijemo mi tu mitomansku hapicu ba, iz kluba ti idu pisma kružna i mailovi , "the beggars" vam je sad ime grupe

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Neandertalac
- Kontakt:
Glupane, nemoj bježati kada već tražiš ozbiljan razgovor, argumentiran.FrancescoTotti je napisao/la:De pojasni zbog ceg molim te? Glup sam i ne shvacam?
Hoces reci da je isto ovoI ovo sto sam ti rekao da nemamo para?Divi i Totti slikovit![]()
Kakvi superiorni intelekti![]()
Jao, pupak mi se odvezao....
Činjenice;
-Zamolili ste da vam produžimo rok za naplatu štete koju su vaši navijači napravili.
-Ušutili se za treću ratu, Mehuljić mali što je u akademiju prešao. Dvije rate uplatili i treća kasni, mjesecima.
Hajde da čujem.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
jesmo potpisali neki sporazum oko toga??Neandertalac je napisao/la:
Zašto sam budala?
I kako misliš, ostanem bez argumenta?
Niste uplatili pare za stolice koje su vaši navijači slomili na sjeveru stadiona Grbavica! Prije svakog derbija se potpiše obvezujući ugovor i u relativno kratkom roku treba se izvršiti uplata. Vi se javljate sa molbom da vam produžimo rok jer sada niste u mogućnosti.
Eto ti argument, pozabavi se sa njim, Homosapiensu.

možda smo uplatili na neki vaš račun , možda je bio blokiran

ma nemamo sitno dragi moj intelektu , to ti je prava istina

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Drugi put me nazivas glupim i opet cu ti presutit. Al sta reci da si ti kad ti treci put ponavljam i opet me pitas... NEMAMO PARA.Neandertalac je napisao/la:Glupane, nemoj bježati kada već tražiš ozbiljan razgovor, argumentiran.FrancescoTotti je napisao/la:De pojasni zbog ceg molim te? Glup sam i ne shvacam?
Hoces reci da je isto ovoI ovo sto sam ti rekao da nemamo para?Divi i Totti slikovit![]()
Kakvi superiorni intelekti![]()
Jao, pupak mi se odvezao....
Činjenice;
-Zamolili ste da vam produžimo rok za naplatu štete koju su vaši navijači napravili.
-Ušutili se za treću ratu, Mehuljić mali što je u akademiju prešao. Dvije rate uplatili i treća kasni, mjesecima.
Hajde da čujem.
Bas si intelekt u pm.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko je ovo donirao? (:shzna je napisao/la:
Shzna jel to antipitarski post???
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Miske uplati danas pare. Rahatluku niđe kraja nema. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li ovo tvoj konačni odgovor? Hoćeš da pozoveš prijatelja ili ćeš pomoć publikeFrancescoTotti je napisao/la:Drugi put me nazivas glupim i opet cu ti presutit. Al sta reci da si ti kad ti treci put ponavljam i opet me pitas... NEMAMO PARA.Neandertalac je napisao/la:
Glupane, nemoj bježati kada već tražiš ozbiljan razgovor, argumentiran.
Činjenice;
Hajde da čujem.
Bas si intelekt u pm.

Kažem fino glupan i on u dva posta potvrdi.

Naravno da nemate para. Šta je sa igračima kojih se Ćala htio riješiti? Šta su mu rekli kada se sabrala cifra koliko bi se na raskide dalo?

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:
Je li ovo tvoj konačni odgovor? Hoćeš da pozoveš prijatelja ili ćeš pomoć publike![]()
Kažem fino glupan i on u dva posta potvrdi.![]()
Naravno da nemate para. Šta je sa igračima kojih se Ćala htio riješiti? Šta su mu rekli kada se sabrala cifra koliko bi se na raskide dalo?
dakle reciprocitetMi imamo dogovor sa FK Sarajevo o naplati štete koju prouzrokuju navijači kako naši tako i njihovi, tako da to neće biti problem – kazao je Šiljak.

pa-pa

ma nemamo ba sitno čovječe, shvati...

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa jbt zivot
Prevelik ti je intelekt, ne mogu se ja nosit s tim.

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Kakva ti je ovo **** slika na avataru???FrancescoTotti je napisao/la:Pa jbt zivot![]()
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Dodje Ilievski i zavrnu pipu...ni za raskide para nemaju 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta vam pricamo vec pola sata jbt tito ludiZeljo92 je napisao/la:Dodje Ilievski i zavrnu pipu...ni za raskide para nemaju

Samo i dalje ne shvatam zasto to onda vi s tolikim ulaganjima opet stojite ispod nas na tabeli

A ti ko da ne kontas, ne znam sto nam se pravdas, idi logout, ispisa se neandretalac po tebi xdFrancescoTotti je napisao/la:Pa sta vam pricamo vec pola sata jbt tito ludiZeljo92 je napisao/la:Dodje Ilievski i zavrnu pipu...ni za raskide para nemaju
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Ma imaju oni para samo cala nece menadjerske igrace

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ne neZeljo92 je napisao/la: A ti ko da ne kontas, ne znam sto nam se pravdas, idi logout, ispisa se neandretalac po tebi xd

ovde se samo po "the beggarsima" bacao golden shower...zamjeraju kad imaš a nedaš , kažu to je provokacija

- Neandertalac
- Kontakt:
Daj nam glupane datum tog intervjua. Takođe, sa naše strane mi prema vama nemamo dugovanja dok vi nama dođete oko 100 000 km.DenchiNL je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:
Je li ovo tvoj konačni odgovor? Hoćeš da pozoveš prijatelja ili ćeš pomoć publike![]()
Kažem fino glupan i on u dva posta potvrdi.![]()
Naravno da nemate para. Šta je sa igračima kojih se Ćala htio riješiti? Šta su mu rekli kada se sabrala cifra koliko bi se na raskide dalo?dakle reciprocitetMi imamo dogovor sa FK Sarajevo o naplati štete koju prouzrokuju navijači kako naši tako i njihovi, tako da to neće biti problem – kazao je Šiljak.
pa-pa![]()
ma nemamo ba sitno čovječe, shvati...
Da vas nije kupio utrpani, još malo doplatimo i naši ste

Cijeneći svaku aktivnost, koja za cilj ima poboljšanje infrastrukture, jednog od višegodišnjih, glavnih problema bosanskohercegovačkog fudbala, te znajući koliko je potrebno napora da se kvalitetno okonča infrastrukturalni projekat, obzirom na vlastita iskustva sa Trening centrom FK Sarajevo u Butmiru, izražavamo žaljenje za materijalnom štetom koja je učinjena od strane manjeg broja neodgovornih pojedinaca. Veliki broj naših navijača je na utakmicu došao sa prevashodnim ciljem da pruži podršku voljenom klubu na prvom susretu u novoj sezoni - navode iz FK Sarajevo. Iz Uprave FK Sarajevo su također naglasili da će oni nadokanaditi svu štetu koja je nastala na "Grbavici" - U skladu sa važećim pravilnicima NS/FS BiH, FK Sarajevo će nadomjestiti FK Željezničar nastalu štetu u sektoru na tribini “Sjever” stadiona “Grbavica” sa kojeg su navijači našeg Kluba posmatrali utakmicu - istakli su iz Bordo kluba - See more at: http://m.****/clanak/247538/fk-saraj ... XKRCA.dpuf
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rijetko kad su ovako rastimani. Totalno nedogovoreni dosli na ovaj forum, jedni tvrde imamo drugi tvrde nemamo para, ovaj intelekt jos i prosi, na kraju popusti ga zivac pa se poce vrijedjat... Stvarno ste unikatne budale