FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
86
46%
3. Sredinu tabele
33
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 186

Orvel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orvel » 05 jul 2024, 13:21

Meni jedino smeta sto i ove igrace potpisujemo na godinu sa mogucnosti produzenja..

Sta mislimo kad sve krene nizbrdo i krene pritisak da ce oni zapeti i pokazati nesto, pokusati se dokazati nekome? Pa normalno da nece nego ce cekati da im istekne ugovor dok im platica lagano kapa u dzep. Uz to dodajmo da se igracima psuje i vrijedja vise nego ikad prije (postajete kao pitari pojedinci) onda ce imati jos jedan motiv vise da presjede i uzmu pare bez da ih se uzme na zub.

Moraju se ugovori praviti na duze ako ista ozbiljno zelimo. Mislim da je i Coric skontao u kakav je bunar dosao, a zbog imena je mislio da to nije tako kako se prica. Nazalost, zivi ona parola OSTALO JE SAMO IME

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 jul 2024, 13:22

Dosao nam general cuj general da dovedemo tri igraca jedan it ekipe koja je ispala jedan koja je skoro ispala i jedan iz federalnw lige.

Dobro se radi rekose nam botovi. Para se ima. Idemo ka drugoj ligi

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jul 2024, 13:23

godrina je napisao/la:
05 jul 2024, 13:20
Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2024, 12:46
godrina je napisao/la:
05 jul 2024, 12:01
Bas me zanima sta bi pisali da smo nekim slucajem pobjedili 3:0 u ovoj nebitnoj prijateljskoj pripremnoj utakmici. Da li bi tad bili sigurni prvaci ?
Ne bi, ali bi dobili mir. Ovo su igrači koji se dokazuju, za takve nema prijateljske, svaku ideš glavom na kopačku.
Ako nam je potrebna prijateljska da se dokazu Vukoja i Đoric jbg onda. Trebali su platit nekim kantonalcima da dodju i pobjede ih da dobiju mir na forumu.

Pogledaj nama zamjena.
Mekic-Đoric
Karic - Karjasevic
Ovcina- onaj iz Stupcanice
Stilic- Vukoja
Drina - Mahmic
Cocalic- Karamarko ili kako vec

I gdje smo bolji ? Postovi ostaju, ja nisam bio nesto odusevljen ni izborom trenera ali nisam ni u fazonu da samo redom pljujem.
Pisao sam, nasa sansa je da ovaj zategne odbranu i poboljša dosta fizicku spremu. Da ne primamo onako glupe i naivne golove. Naročito u finisu utakmica.
Eto par likova kao govori o nekim pojacanjima i ovdje i tamo na drugom forumu. Oni ako ne dodju bas nam se lose pise. Ako i ne dodju cak necemo nista pomoc niti promjenit kuckanjem i psovanjem.
Nadat se da kliknu maksimalno trener i igraci, da uprava napokon obezbijedi novac da se dovedu pojacanja a ne samo popuni broj igraca.
Bruku stvari ne valja oko Zelje al jbg naviknuti smo na to.
Drina napusta?
Od ovih jedino Odinaka korektna zamjens za staklenog Ovcinu jos je mladji 7 godina i da nije bolji ima potencijal da bude
Pa ako Drina nek se roknu 22 mu godine grijesio jeste, ali je igrao i strasne utakmice
Sad kad je najvise iskustva skupio 3,4 sezona mu stize i ne treba pustati ni pod razno
Karic isto bespotrebno da ide bolji je igrac i od Djorica i od Karjasevica
Amoah nas najbolji asistent u prosloj sezoni ni na mapi ga nema :bow:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jul 2024, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jul 2024, 13:27

NoDi80 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:23
godrina je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2024, 12:46

Ne bi, ali bi dobili mir. Ovo su igrači koji se dokazuju, za takve nema prijateljske, svaku ideš glavom na kopačku.
Ako nam je potrebna prijateljska da se dokazu Vukoja i Đoric jbg onda. Trebali su platit nekim kantonalcima da dodju i pobjede ih da dobiju mir na forumu.

Pogledaj nama zamjena.
Mekic-Đoric
Karic - Karjasevic
Stilic- Vukoja
Drina - Mahmic

I gdje smo bolji ? Postovi ostaju, ja nisam bio nesto odusevljen ni izborom trenera ali nisam ni u fazonu da samo redom pljujem.
Pisao sam, nasa sansa je da ovaj zategne odbranu i poboljša dosta fizicku spremu. Da ne primamo onako glupe i naivne golove. Naročito u finisu utakmica.
Eto par likova kao govori o nekim pojacanjima i ovdje i tamo na drugom forumu. Oni ako ne dodju bas nam se lose pise. Ako i ne dodju cak necemo nista pomoc niti promjenit kuckanjem i psovanjem.
Nadat se da kliknu maksimalno trener i igraci, da uprava napokon obezbijedi novac da se dovedu pojacanja a ne samo popuni broj igraca.
Drina napusta?
Od ovih jedino Odinaka korektna zamjens za staklenog Ovcina
Pa ako Drina nek se roknu 22 mu godine grijesio jeste, ali je igrao i strasne utakmice
Sad kad je najvise iskustva skupio 3,4 sezona mu stize i ne treba pustati ni pod razno
Ne, nisam za njega pisao u kontekstu da napusta nego sam uvjeren da nije opcija za startera. I ovdje je pooljuvan samo tako. Njegov najveci problem je sto je Zeljin igrac.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 05 jul 2024, 13:28

uh huso

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jul 2024, 13:28

godrina je napisao/la:
05 jul 2024, 13:27
NoDi80 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:23
godrina je napisao/la:

Pogledaj nama zamjena.
Mekic-Đoric
Karic - Karjasevic
Stilic- Vukoja
Drina - Mahmic

Drina napusta?
Od ovih jedino Odinaka korektna zamjens za staklenog Ovcina
Ne, nisam za njega pisao u kontekstu da napusta nego sam uvjeren da nije opcija za startera. I ovdje je pooljuvan samo tako. Njegov najveci problem je sto je Zeljin igrac.
Drina jedan od najspremnijih igraca
Ukopo ga Ovcina protiv Tuzle niko Ovcinu nije ni spomenuo, sjecam se dobro samo Drinu pljuvali i vrijedjali
Ovdje pola raje nema pojma o igri
A znaju sve i fudbal i kako se vodi klub
I ko ce doci i koliki je budzet
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jul 2024, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 jul 2024, 13:29

BIZMARK66 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:22
Dosao nam general cuj general da dovedemo tri igraca jedan it ekipe koja je ispala jedan koja je skoro ispala i jedan iz federalnw lige.

Dobro se radi rekose nam botovi. Para se ima. Idemo ka drugoj ligi
Pokazni primjer za sve forumase kako se spinuje. Nije ni pocelo a pocinje sa uvlacenjem crva i onda kad se desi los niz (samo kod nas je to los niz kad se zaredaju 2 poraza) onda svi pocinju da vjeruiu u ovu pricu i onda krene lavina iz koje se kasnije ne mozes izvuci.

Sta je rjesenje za ove price i pricice sa foruma koje se uvlace u svakodnevni govor nasih navijaca a pracene su spinovima i dezinformacijama? TRANSPARENTNOST!

Klub mora biti transparentan prema svojim navijacima od kojih ocigledjo prezivljava. Isto tako je smijesno da transferi cure po portalima danima prije nego su dogovoreni a to traje vec godinama

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jul 2024, 13:32

Sta je s onim Radinovicem ?
Ne sjecam se je li i on napustio?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 05 jul 2024, 13:33

Nevjerovatno sta ljudi pisu, a Hulahopka adminova kurvetina jedva docekao, nakon yebene pripremne. Treba se odjaviti s foruma do prvenstva, ovo nije normalno.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jul 2024, 13:35

upohaluhizugnimda je napisao/la:
05 jul 2024, 13:33
Nevjerovatno sta ljudi pisu, a Hulahopka adminova kurvetina jedva docekao, nakon yebene pripremne. Treba se odjaviti s foruma do prvenstva, ovo nije normalno.
Ne znam brate na sta tacno mislis
Ali ako mislis na kritike za igrace i dovodjenja
To treba sad pisati, kad pocne prvenstvo bice kasno
A sto se tice narednika i generala njih ne treba vrijedjati ali ovo je smijesno za sad
Uz duzno postovanje od klubova poput Igmana ako izgubis 3-1 znas da nam borba za opstanak neizbjezna
Vratice ba Stilica i Cocalica zasto su odmah sjebali sastav koji je Dino slozio i ostavio im sve poslozeno od Cocalica na dmf do Drine u paru s Mahmicem, bekovi Radinovic i Galic
Bespotrebno se sjebao sastav koji je valjao
Tu se samo trebale raditi promijene na klupi i mijenjate igrace poput Bibera
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jul 2024, 13:42, ukupno mijenjano 6 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 jul 2024, 13:36

Decko ovdje jedino spinuju ljudi iz kluba. Plus par degenerika. Ti ako si budala pa ne znas da ovdje pisu razni uhljebi iz kluba to je tvoj problem.

Ali nece nama niko prrdstavljati da je nesto i bice dobro kad nece.

General kojo ce nas kostati masne pare.
Coric koji ce nas kostati masne pare.
Plus igraci iz raspalih ekopa koji nama dolaze. Plus uhljebi od igraca koje dovode ljudi iz kluba.

Odigraj ti prijateljsku na Grbavici s Igmanom slozi im tri komada do poluvrema pa ljudi mogu srati sta hoce.
Dovedi napadaca na vrijeme a ne da pocne sezona a ti ga nemas pa ljudi mogu srati sta zele.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 05 jul 2024, 13:45

NoDi80 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:35
A sto se tice narednika i generala njih ne treba vrijedjati ali ovo je smijesno za sad
To je drugo, to je normala i ja sam pisao da su ovo do sad vecinom igraci za rotacije. Od Odinake nesto ocekujem u perspektivi, od igraca poput Djorica i Karjasevica ne, osim da odigraju korektno koliko im je maksimum kad zatrebaju tokom sezone. Nama treba sad nekoliko top igraca da odmah upadne u prvih 11. Ako je Santos jedan od njih, treba jos centralni vezni, spic, lijevi bek. To je minimum. Samo je debilno sto ljudi pizde, psuju, tjeraju i vrijedjaju nakon jedne pripremne utakmice, pa valjda je i poenta da trener nesto proba i vidi u ovoj fazi priprema. Ako je bitan rezultat, onda daj da igramo prijateljske protiv kantonalaca iskljucivo.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jul 2024, 13:51

05 jul 2024, 13:45
NoDi80 je napisao/la:
To je drugo, to je normala i ja sam pisao da su ovo do sad vecinom igraci za rotacije. Od Odinake nesto ocekujem u perspektivi, od igraca poput Djorica i Karjasevica ne, osim da odigraju korektno koliko im je maksimum kad zatrebaju tokom sezone. Nama treba sad nekoliko top igraca da odmah upadne u prvih 11. Ako je Santos jedan od njih, treba jos centralni vezni, spic, lijevi bek. To je minimum. Samo je debilno sto ljudi pizde, psuju, tjeraju i vrijedjaju nakon jedne pripremne utakmice, pa valjda je i poenta da trener nesto proba i vidi u ovoj fazi priprema. Ako je bitan rezultat, onda daj da igramo prijateljske protiv kantonalaca iskljucivo.
Ako imaju pare ko sto Pablo tvrdi nek dovedu Santosa, nek ostave Amoaha
Nek dovedu na posudbu Sosica
Nek dovedu Cavara i nek dovedu Durakovica ili vrate Radinovica koji je bio jedini lijevi bek u ekipi i on nam nije ostao, sto je stvarno naopako
Ne moze Sabic igrati beka, Sabic ima karakteristike igraca poput Stilica poluspic, amf, prekidi…
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 05 jul 2024, 13:57

NoDi80 je napisao/la:
Daj ba šta pričate, dovodimo nekog Husu Karjaševića, koji je imao 2 gola i 3 asistencije u bezbroj utakmica, pa jbm mu mater daj nekom junioru da igra u rotaciji koji će nam ovaj k

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 05 jul 2024, 13:59

NoDi80 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:51
NoDi80 je napisao/la:

Nek dovedu Cavara i nek dovedu Durakovica ili vrate Radinovica koji je bio jedini lijevi bek u ekipi i on nam nije ostao, sto je stvarno naopako
Ne moze Sabic igrati beka, Sabic ima karakteristike igraca poput Stilica poluspic, amf, prekidi…
I ti drug pišeš nepovezano, Radinovic nije napustio.

primate se tu na bizmarka i njegove postove **** vas on, Željo je iznad svega, manite se pisanja po forumu i komentarima, nego se spremite za novu sezonu i gostujuće utakmice. lp

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jul 2024, 14:03

12345678922 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:59
NoDi80 je napisao/la:
05 jul 2024, 13:51

I ti drug pišeš nepovezano, Radinovic nije napustio.

primate se tu na bizmarka i njegove postove **** vas on, Željo je iznad svega, manite se pisanja po forumu i komentarima, nego se spremite za novu sezonu i gostujuće utakmice. lp
Pa eto nije jos bolje ali nema Stilica, Cocalica, Amoaha, Mekica

Nece nam rijeci Zeljo je iznad svega nista donijeti
Cuj manite se pisanja, sto to ne kazes kad se slavi
Cinjenica je da nas Igman uzeo 3-1 sa sastavom koji se otprilike planirao za prvih 11
Neki su danima pricali o nekom budzetu i nekim igracinama
Niko im nije rekao manite se komentara
Za sad sve sto je doslo je za klupe i jedini Odinaka ima potencijal da bude pojacanje
Naopako radite
Prvo se sacuva tim i najbolji igraci, pa se onda dovode ovakvi koji ce zamijeniti Bibera, Turnjanina, Drlju i ostale na klupi
Kad ste vec dovodili iz Tuzle i Igmana i Zvijezde
Bolje da ste doveli Salimana, Vadze, Sukilovica,Besagica
Evo Igman je pustio Djorica koji ima 28 godina i doveo Bozica iz Stupcanice koji ima 21 i doveo Hustanovica koji ima 22 i momak nam zabio u prvoj utakmici
Nijedan igrac nije trebao napustiti Zeljeznicar, dok trener novi ne dodje
Mnogi su otisli bili, a trener nije ni dosao
Neki strucnjaci su pogrijesili u startu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jul 2024, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 jul 2024, 14:16

Nama treba sad nekoliko top igraca da odmah upadne u prvih 11. Ako je Santos jedan od njih, treba jos centralni vezni, spic, lijevi bek.
Santos će doći, ako sam dobro čuo, to je skoro pa riješeno, sitnice su ostale. U kontaktu smo sa tri-četiri igrača baš na tim mjestima.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jul 2024, 14:24

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 jul 2024, 14:16
Nama treba sad nekoliko top igraca da odmah upadne u prvih 11. Ako je Santos jedan od njih, treba jos centralni vezni, spic, lijevi bek.
Santos će doći, ako sam dobro čuo, to je skoro pa riješeno, sitnice su ostale. U kontaktu smo sa tri-četiri igrača baš na tim mjestima.
Ako Santos dođe, treba nam još krila jer ne mogu samo on i Boljević biti jedina krila u ekipi. Vidjeli smo posljednjih godina koliko je pogubno kad nemaš rotaciju na krilima, odnosno kad su ti backup opcije na krilima Gasal, Drljo, Allyson, Benjo Šehić, Ovčina itd.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 05 jul 2024, 14:25

Uhh huso, opasna sredina djoric huso vukoja, na Grbavici ce se konacno igrati od noge do noge.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, Hrasno15, knoa, Lokomotifa, perodeformero, voltron30 i 58 gostiju.