zijadp je napisao/la:Stigla ponuda za Vasilića 500 000. Amar razmišljagOlijat je napisao/la:Pa vi ste jedini klub koji igraca ne prodaje negi ga posudi i on se vise nikad ne vrati HAHAHA
Amar još uvijek razmišlja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zijadp je napisao/la:Stigla ponuda za Vasilića 500 000. Amar razmišljagOlijat je napisao/la:Pa vi ste jedini klub koji igraca ne prodaje negi ga posudi i on se vise nikad ne vrati HAHAHA
Kakav postAnonimac je napisao/la:@gOlijat Pusti ih ba, šta raspravljaš sa malenima, vidiš da je za njih Vasilić još uvijek na Grbavici a lik već odavno nateže Austrijanke po Austriji.
Al još čekate 500 000.Anonimac je napisao/la:@gOlijat Pusti ih ba, šta raspravljaš sa malenima, vidiš da je za njih Vasilić još uvijek na Grbavici a lik već odavno nateže Austrijanke po Austriji.
Blago vama.amypitar je napisao/la:zijadp je napisao/la:Stigla ponuda za Vasilića 500 000. Amar razmišljagOlijat je napisao/la:Pa vi ste jedini klub koji igraca ne prodaje negi ga posudi i on se vise nikad ne vrati HAHAHA
Pojma ti o zivotu nemas,kojih crnih 500.000 eura. Amaw bi za te pare,i Ivicu u paketu dao.Pa rasulo Vam je u klubu,vidis da bjezi ko gdje stigne,pare od Dzeke su spiskane,trosilo se onako domacinski,dugovi stisli.Pa igraca jednog, jedinog ne mozete dovesti,ako nije dzaba ili otpadak iz inostranstva,daj nemojte sami sebe lagati.
E cuj za Vasilica 500.000 eura.
Nisi ti najbolje skonto da se Zijad šali i da je navijač Sarajeva al simpatično je ispalo što ga ovako naružiamypitar je napisao/la:zijadp je napisao/la:Stigla ponuda za Vasilića 500 000. Amar razmišljagOlijat je napisao/la:Pa vi ste jedini klub koji igraca ne prodaje negi ga posudi i on se vise nikad ne vrati HAHAHA
Pojma ti o zivotu nemas,kojih crnih 500.000 eura. Amaw bi za te pare,i Ivicu u paketu dao.Pa rasulo Vam je u klubu,vidis da bjezi ko gdje stigne,pare od Dzeke su spiskane,trosilo se onako domacinski,dugovi stisli.Pa igraca jednog, jedinog ne mozete dovesti,ako nije dzaba ili otpadak iz inostranstva,daj nemojte sami sebe lagati.
amypitar je napisao/la:zijadp je napisao/la:Stigla ponuda za Vasilića 500 000. Amar razmišljagOlijat je napisao/la:Pa vi ste jedini klub koji igraca ne prodaje negi ga posudi i on se vise nikad ne vrati HAHAHA
Nije se stavilo u istu recenicu da je klub kao Ajax i Dinamo, nego da klub zeli da bude kao oni.Sabinho je napisao/la:Cinjenica je da Zeljo bolje trguje,ali to nisu neke sume novca od kojih se covjeku zavrti u glavu.Sve je ok,ali stavljati se uopste u istu recenicu sa Dinamom ili toboze Ajaxom je stvarno banalno,i treba imati hrabrosti takvo sto lupiti.
Ma ja bukvalno mislim,ni u smislu da zele da budu kao oni. Za nase timove je vrh da se usporedju sa RNK Split,Vojvodina,Maribor,ma da je i to tesko.Ne provociram vec sam realan druze.Elegant je napisao/la:Nije se stavilo u istu recenicu da je klub kao Ajax i Dinamo, nego da klub zeli da bude kao oni.Sabinho je napisao/la:Cinjenica je da Zeljo bolje trguje,ali to nisu neke sume novca od kojih se covjeku zavrti u glavu.Sve je ok,ali stavljati se uopste u istu recenicu sa Dinamom ili toboze Ajaxom je stvarno banalno,i treba imati hrabrosti takvo sto lupiti.
Šuti bolan iznapadat ćete onaj opetzijadp je napisao/la: Pojma ti o zivotu nemas,kojih crnih 500.000 eura. Amaw bi za te pare,i Ivicu u paketu dao.Pa rasulo Vam je u klubu,vidis da bjezi ko gdje stigne,pare od Dzeke su spiskane,trosilo se onako domacinski,dugovi stisli.Pa igraca jednog, jedinog ne mozete dovesti,ako nije dzaba ili otpadak iz inostranstva,daj nemojte sami sebe lagati.
Nisi ti najbolje skonto da se Zijad šali i da je navijač Sarajeva al simpatično je ispalo što ga ovako naruži
Za Smajića čekaju pare i poćinju sa izgradnjom mercedes arene, sa njegovim transferom zatvaraju finansijsku konstrukciju.
Jedini izgleda s kojim se moze pisati normalno. Ovaj delegat i dalje nastavlja sam s sobom da pise. Nego nije htio da kaze u bukvalnom smislu kao Ajax vec da se poptpisuju ugovori s mladim igracima Bajic, Kjosevski, Zolotic i ostali i da se tako zaraduje. Jer ako znas Ajax skroz slabo kupuje igrace vecinom je to izade iz njene fudbalske skole.Sabinho je napisao/la:Ma ja bukvalno mislim,ni u smislu da zele da budu kao oni. Za nase timove je vrh da se usporedju sa RNK Split,Vojvodina,Maribor,ma da je i to tesko.Ne provociram vec sam realan druze.Elegant je napisao/la:Nije se stavilo u istu recenicu da je klub kao Ajax i Dinamo, nego da klub zeli da bude kao oni.Sabinho je napisao/la:Cinjenica je da Zeljo bolje trguje,ali to nisu neke sume novca od kojih se covjeku zavrti u glavu.Sve je ok,ali stavljati se uopste u istu recenicu sa Dinamom ili toboze Ajaxom je stvarno banalno,i treba imati hrabrosti takvo sto lupiti.
To jeste, ali se mora malo stati tome u kraj i ne davati igrace za kilu buranija. Zato se moraju potpisivati ugovori na 2-3 godine, i kao sto je Zeljo za ove juniore na 5 godina. Tako se pocinje, nista ne moze preko noci..Sabinho je napisao/la:Znam druze kontam sve,ali i kad "odgojis" igraca ovdje,ne mozes sa njega dobiti ni milion km,to je trenutno plafon ali nedostizan,plus kad odu negdje cekaju se pare po 2-3 godine. Ne mogu nasi klubovi u (ovom slucaju Zeljo) razmisljati o takvom poslovanju,jer su primorani prodavati ekstra telentovane igrace cim dodje neka iole bolja ponuda iz turskih,izraelskih,poljskih klubova.
Daj Boze da bude ista od toga,i da nasi klubovi krenu putem ozdravljenjagOlijat je napisao/la:To jeste, ali se mora malo stati tome u kraj i ne davati igrace za kilu buranija. Zato se moraju potpisivati ugovori na 2-3 godine, i kao sto je Zeljo za ove juniore na 5 godina. Tako se pocinje, nista ne moze preko noci..Sabinho je napisao/la:Znam druze kontam sve,ali i kad "odgojis" igraca ovdje,ne mozes sa njega dobiti ni milion km,to je trenutno plafon ali nedostizan,plus kad odu negdje cekaju se pare po 2-3 godine. Ne mogu nasi klubovi u (ovom slucaju Zeljo) razmisljati o takvom poslovanju,jer su primorani prodavati ekstra telentovane igrace cim dodje neka iole bolja ponuda iz turskih,izraelskih,poljskih klubova.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, laznokrilo, mnon46, Nantess, OzmoodPinglewood, Pantelija, pierce, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto, zagorski i 96 gostiju.