K.OSheyi je napisao/la:Ideemooooooooo u Romu
Nista od toga Dzeko voli City
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
K.OSheyi je napisao/la:Ideemooooooooo u Romu
Senegal je napisao/la:K.OSheyi je napisao/la:Ideemooooooooo u Romu
Nista od toga Dzeko voli City

Jeste pratio je armina , ja mislim da je amir neka rodbina dzeki ... Ovaj desno Do Edina mu je amidžić ako se ne varamjasmin10 je napisao/la:Ja kad sam se ispisiv'o s faxa, dolazi Dzeko kad i ovaj s njim.
Je li ovo on bio sa Arminom u pratnji kad je ovaj pjev'o na ZG?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
navijaci rome su generalno nezadovoljni ljetnim mercatom jer se u njihove redove uvukla nesigurnost kao posljedica svih interovih, juventusovih i uskoro napolijevih transfera, dok recimo sabatini jos nije doveo nikog znacajnog. tu je i cinjenica da je jedan od domacih klinaca prodat milanu, drugi je na putu, a gervinho, doumbia i destro tj igraci koji su nepozeljni su jos uvijek tu tako da je neraspolozenje golemo i svaki transfer se gleda kroz prizmu negativnog, pa tako i ovaj dzekin. najvise se spominje cinjenica da mu je 29 godina, kako se nije proslavio ovu posljednju sezonu, a zadovoljan je sa primanjem i statusom igraca sa klupe i slicno. etiketiran je kao placenik i morace ih pridobiti cim prije ako dodje do transfera.Babayaro je napisao/la:Navijači Rome su podijeljeni oko Džeke, i to je rezultat njegovog odugovlačenja odlaska iz tog usranog kluba.
Prošle godine bi se svi udarali u guzicu da dođe, a slijedeće ga neće niko htjeti ni pod razno...
definitivno ce biti izvizdan na svaki oblik nezalaganja i kurcobolje.Denno je napisao/la:Džeko bolje da ne dolazi u Romu ako misli biti bezvoljan i ne motivisan. U Italiji te navijači lako uzmu na zub, pogotovo u Romi i došlo bi tu do brzog rastanka. Tako da ako mu se ne igra fudbal nek sjedi na klupi Sitija i uzima 8 mil ako se ne varam.
To sto je on vise krilni napadac ne znaci da ovo nema veze sa mogucim transferom nekog boljeg a ko igra neku drugu poziciju u napadu.Chinaglia je napisao/la:Iago Falque i Džeko uopšte nemaju dodirnih tačaka
http://www.asroma.it/en/news/player_tra ... go_falque/Chinaglia je napisao/la:šta znam, sitni sati, pa i ne razmišljam, al' ovo se jedino može gledat' kao neka vrsta kapare, igrač za ne daj bože, ali, ako jeste, to se ne radi takoal' haj ga znaj, Italijani su to, što oni mogu spetljat', bog ne raspetlja
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga, Serha, trunks1946, zikerrz21 i 47 gostiju.