amypitar je napisao/la:Ima li ko info kako idu karte za tekmu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amypitar je napisao/la:Ima li ko info kako idu karte za tekmu.
Sjever:5 za clanove/7 za ne clanoveamypitar je napisao/la:Ima li ko info kako idu karte za tekmu.
Kako to sad odjednom?skoJaa je napisao/la:Istok je 7km za članove.
Evo kako....Backspace je napisao/la:Kako to sad odjednom?
Peglaš bašBackspace je napisao/la:@hilmo hvala na ovome.
Evo jos jednom cijena ulaznica za sve koji ne znaju.![]()
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM /10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM /15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM /50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM /30 KM za nečlanove
Prvo skoci pa reci hop. Pet puta bolji sastav ste imali od ovog pa ste ispali od Zete. Tako da vrlo lako mozete letiti i u prvom kolu...stadion je napisao/la:ove keramičare u červrtak natrpati do vrha...koliko može sa stane..i onda rahat otiči na revanš..za drugo predkolo mislim da nas čekaju šipci sa kojima će biti puno teže ali sa 2 kvalitetne prinove mislim da ih možemo proći..i na kraju izvuči neko zvučno ima i zaraditi dobre pare na kartama i tv pravima...jbg zeta izvuče prošle god PSV a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
ja sam cuo da na kosevo moze stati oko 35 hiljada.stadion je napisao/la:a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
prodaju se karte, normalno da ce bititerabajt je napisao/la:Sta ima sa tom zapadnom tribinom hocel biti ove godine otvorena za evropu.
ovo vec lici na dres, a ne ona sprdancija iz proljetnog dijela...miky_hz je napisao/la: Lijepo doradjen dres,nek su promjenili onu kragnu uzasno je vala izgledala...ocekuje se i bordo varijanta ubrzo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bordobijeli, Burberry46, PAPE3, Rule_hz i 61 gost.