Potpuno se slažem da je Tea najveći talenat.
Nedić sutra u 10 protiv kvalifikanta pa onda četvrti meč sa Tadićem u dublu protiv Bašića i Maksimovića

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Potpuno se slažem da je Tea najveći talenat.
Kad već nabrajamo, pored Kovačević (2010. godište) i Kadrić (2013.) ima i Eda Lara Šaćirović (2011.).
Servis je bas lijepo nadogradio.
Gledao sam ga malo protiv Albota i kad sam vidio da igra jednorucni backhand pomislio sam "Puno sreće s Nermanovim kick servisom na taj backhand"Cwirek je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:13Bravo Nermane.
Moje mišljenje da će sutra Basile-a pobijediti. Ovaj mali je vrhunski junior.
Takodjer moje mišljenje da će teško protiv Luke Nardija koji je bas bas nezgodan.
Nermanu bi ovaj turnir dobio i US OPEN i vjerovatno i Australian open.
Hena potvrdila da je talenat. Prvi turnir i jako dobar turnir. Ključna joj je ova godina i pol.
Andrej opravdao ono sto smo i očekivali. Vise vjerujem da će ovaj Svhwaelzer dobiti ovog Sharipova i zakazati sutra duel sa našim Andrejom…
Gledao sam Pelegrinija prvi Set protiv Nardija. Ne Pamtim da sam vidio da je neko toliko spasio Break lopti u jednom setu kao Pelegrini. Na prvu sam mislio da je bolje da Pelegrini pobijedi ali
Ali štaCwirek je napisao/la: ↑15 jun 2025, 10:01Gledao sam Pelegrinija prvi Set protiv Nardija. Ne Pamtim da sam vidio da je neko toliko spasio Break lopti u jednom setu kao Pelegrini. Na prvu sam mislio da je bolje da Pelegrini pobijedi ali
Nema Andreja 2 naredne sedmice ni na ITF turnirima a ni na challengerima.
Drugi još vise rutinski
Trofejna sedmica, i Tea je osvojila ITF juniorski turnir u Danskoj.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 15:35Šta kaže Andrej Tadić.Čestitke Andreju.Večeras još Nerman za perfektnu sedmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.