FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Game
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Game » 02 jul 2013, 22:15

stadion je napisao/la:Mislim da hoće ali uefa traži da se označe redovi i sjedišta. Na zapadu jedan dio stolica nije postavljen ( prema jugu) i ako to nisu završili taj dio će biti zatvoren
vidio sam one oznake za red i sjediste na kartama, bas me interesuje kol'ko ce se to postovati kod nas :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2013, 22:21

Naravno da se nece postovati,ali eto uradjeno je to sto se trazilo polijepit ce te brojeve po stolicama,na kartama isto imaju brojevi,uradio si sto su ti ovi iz Uefe trazili i zavrseno,bas se delegat gledati kome je sta pisalo u karti

P.S.
Talentovani kadet cazinske Krajine, Advan Kadušić (15), postigao je dogovor sa Bordo klubom i od naredne sezone bit će stanovnik Koševa.

Nogometnu abecedu Kadušić je počeo učiti u Omladincu iz Sanice, nakon čega je otišao u Krajinu gdje je od šest utakmica postigao devet golova, što nije prošlo nezapaženo od strane Bordo kluba.

Ovaj mladi nogometaš će prvo nastupati u kadetskom timu Sarajeva, a na Koševu će ga dočekati još nekoliko igrača porijeklom iz Krajine. Između ostalog to su, Rifet Kapić, Mirza Mustedanagić i golman Almin Abdihodžić koji je član prvog tima.

Svoj talenat, Kadušić je imao priliku pokazati i u Cazinu na okupljanju U-15 reprezentacije BiH, gdje se uspio upisati tri puta u listu strijelaca.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jul 2013, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 02 jul 2013, 22:23

Ma samo cekam da sudija svirne za pocetak utakmice. :)
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 02 jul 2013, 22:30

miky_hz je napisao/la:Naravno da se nece postovati,ali eto uradjeno je to sto se trazilo polijepit ce te brojeve po stolicama,na kartama isto imaju brojevi,uradio si sto su ti ovi iz Uefe trazili i zavrseno,bas se delegat gledati kome je sta pisalo u karti

P.S.
Talentovani kadet cazinske Krajine, Advan Kadušić (15), postigao je dogovor sa Bordo klubom i od naredne sezone bit će stanovnik Koševa.

Nogometnu abecedu Kadušić je počeo učiti u Omladincu iz Sanice, nakon čega je otišao u Krajinu gdje je od šest utakmica postigao devet golova, što nije prošlo nezapaženo od strane Bordo kluba.

Ovaj mladi nogometaš će prvo nastupati u kadetskom timu Sarajeva, a na Koševu će ga dočekati još nekoliko igrača porijeklom iz Krajine. Između ostalog to su, Rifet Kapić, Mirza Mustedanagić i golman Almin Abdihodžić koji je član prvog tima.

Svoj talenat, Kadušić je imao priliku pokazati i u Cazinu na okupljanju U-15 reprezentacije BiH, gdje se uspio upisati tri puta u listu strijelaca.
Bude l' u 18-19 džaba otiš'o ili bilo ko od ovih navedenih živ ostat' neće. Ako čitaš ovaj forum sine dragi ne gine ti dug dug ugovor!
Allegri je gospodin!

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 02 jul 2013, 22:31

NAPUNI DO VRHA

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 02 jul 2013, 22:34

i zaboravite na baklje..MOLIM VAS...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2013, 22:42

Ova dva momka sto su prije njega dosla su razvalila u juniorima...ovaj Mustedanagić sto je na zimu dosao iz Jedinstva je cini mi se 10 golova za juniore sad zabio,momak je bio vec prije nas bio na probi sa 15-tak godina u Leverkusenu,Parmi

Eto sad i ovaj kadet dolazi sa 15 godina tu,lijepo je sto se malo radi i na tom planu sto su poceli da dovode nove igrace i u mladje kategorije ,sad dali ce oni uspijeti nekad u prvom timu o tom po tom,ali definitivno prava stvar njihovo dovodjenje u ovoj dobi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 02 jul 2013, 22:45

Ima da zapalim VIP sa bakljama.
Allegri je gospodin!

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 02 jul 2013, 22:54

ZZtop10 je napisao/la:
stadion je napisao/la:a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
ja sam cuo da na kosevo moze stati oko 35 hiljada.
Na KOSEVO moze stati toliko, ali prosle godine u europi se nije pustao Zapad, pa bi na ostale trebine stalo max. 20 000 ;)
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2013, 22:57

jako dobro je ovo sto dovodimo talentovane djecake,to je pravi put.samo je strpljenje bitno ,a ne znam koliko ce ga biti ako ove godine ne uzmemo trofej.bravo za upravu,nadam se da ce nas i rezultati krenuti.NAPRIJED SARAJEVO ;)

High

Post Postao/la High » 02 jul 2013, 23:00

slika

Fudbaleri Libertasa u hotelu ''Sarajevo''. Pilo se, pušilo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 jul 2013, 23:08

Isto cirkusanti. Sta ocekivati drugo od najslabije ekipe koja igra Evropu ove godine.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 02 jul 2013, 23:13

exbabilon je napisao/la:Isto cirkusanti. Sta ocekivati drugo od najslabije ekipe koja igra Evropu ove godine.
Kakav protivnik takvo takmicenje.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 02 jul 2013, 23:14

Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 02 jul 2013, 23:16

Dobro mi izgleda ovaj dorađeni dres. Posebno mi je drago da je promijenjena ona kragna na koju su se i sami igrači žalili. Svaki dan je novi korak naprijed. Radujem se četvrtku.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 jul 2013, 23:16

FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 02 jul 2013, 23:17

exbabilon je napisao/la:
FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
:mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 02 jul 2013, 23:18

exbabilon je napisao/la:
Bitno je samo da nisi amatarska ekipa i zasluzio si :lol: :lol:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 02 jul 2013, 23:18

A NEKI SU NOSITELJI I U DRUGOM

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 02 jul 2013, 23:20

exbabilon je napisao/la:
mi bi bili nositelji i u LP u 2. pretkolu A VI NISTE (a necete nikad ni biti jer nikoga ne mozete pobjediti) :) toliko o tvom poznavanju sistema takmičenja :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.