vidio sam one oznake za red i sjediste na kartama, bas me interesuje kol'ko ce se to postovati kod nasstadion je napisao/la:Mislim da hoće ali uefa traži da se označe redovi i sjedišta. Na zapadu jedan dio stolica nije postavljen ( prema jugu) i ako to nisu završili taj dio će biti zatvoren
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno da se nece postovati,ali eto uradjeno je to sto se trazilo polijepit ce te brojeve po stolicama,na kartama isto imaju brojevi,uradio si sto su ti ovi iz Uefe trazili i zavrseno,bas se delegat gledati kome je sta pisalo u karti
P.S.
Talentovani kadet cazinske Krajine, Advan Kadušić (15), postigao je dogovor sa Bordo klubom i od naredne sezone bit će stanovnik Koševa.
Nogometnu abecedu Kadušić je počeo učiti u Omladincu iz Sanice, nakon čega je otišao u Krajinu gdje je od šest utakmica postigao devet golova, što nije prošlo nezapaženo od strane Bordo kluba.
Ovaj mladi nogometaš će prvo nastupati u kadetskom timu Sarajeva, a na Koševu će ga dočekati još nekoliko igrača porijeklom iz Krajine. Između ostalog to su, Rifet Kapić, Mirza Mustedanagić i golman Almin Abdihodžić koji je član prvog tima.
Svoj talenat, Kadušić je imao priliku pokazati i u Cazinu na okupljanju U-15 reprezentacije BiH, gdje se uspio upisati tri puta u listu strijelaca.
P.S.
Talentovani kadet cazinske Krajine, Advan Kadušić (15), postigao je dogovor sa Bordo klubom i od naredne sezone bit će stanovnik Koševa.
Nogometnu abecedu Kadušić je počeo učiti u Omladincu iz Sanice, nakon čega je otišao u Krajinu gdje je od šest utakmica postigao devet golova, što nije prošlo nezapaženo od strane Bordo kluba.
Ovaj mladi nogometaš će prvo nastupati u kadetskom timu Sarajeva, a na Koševu će ga dočekati još nekoliko igrača porijeklom iz Krajine. Između ostalog to su, Rifet Kapić, Mirza Mustedanagić i golman Almin Abdihodžić koji je član prvog tima.
Svoj talenat, Kadušić je imao priliku pokazati i u Cazinu na okupljanju U-15 reprezentacije BiH, gdje se uspio upisati tri puta u listu strijelaca.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jul 2013, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma samo cekam da sudija svirne za pocetak utakmice. 
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Bude l' u 18-19 džaba otiš'o ili bilo ko od ovih navedenih živ ostat' neće. Ako čitaš ovaj forum sine dragi ne gine ti dug dug ugovor!miky_hz je napisao/la:Naravno da se nece postovati,ali eto uradjeno je to sto se trazilo polijepit ce te brojeve po stolicama,na kartama isto imaju brojevi,uradio si sto su ti ovi iz Uefe trazili i zavrseno,bas se delegat gledati kome je sta pisalo u karti
P.S.
Allegri je gospodin!
NAPUNI DO VRHA
i zaboravite na baklje..MOLIM VAS...
Ova dva momka sto su prije njega dosla su razvalila u juniorima...ovaj Mustedanagić sto je na zimu dosao iz Jedinstva je cini mi se 10 golova za juniore sad zabio,momak je bio vec prije nas bio na probi sa 15-tak godina u Leverkusenu,Parmi
Eto sad i ovaj kadet dolazi sa 15 godina tu,lijepo je sto se malo radi i na tom planu sto su poceli da dovode nove igrace i u mladje kategorije ,sad dali ce oni uspijeti nekad u prvom timu o tom po tom,ali definitivno prava stvar njihovo dovodjenje u ovoj dobi
Eto sad i ovaj kadet dolazi sa 15 godina tu,lijepo je sto se malo radi i na tom planu sto su poceli da dovode nove igrace i u mladje kategorije ,sad dali ce oni uspijeti nekad u prvom timu o tom po tom,ali definitivno prava stvar njihovo dovodjenje u ovoj dobi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na KOSEVO moze stati toliko, ali prosle godine u europi se nije pustao Zapad, pa bi na ostale trebine stalo max. 20 000ZZtop10 je napisao/la:ja sam cuo da na kosevo moze stati oko 35 hiljada.stadion je napisao/la:a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
jako dobro je ovo sto dovodimo talentovane djecake,to je pravi put.samo je strpljenje bitno ,a ne znam koliko ce ga biti ako ove godine ne uzmemo trofej.bravo za upravu,nadam se da ce nas i rezultati krenuti.NAPRIJED SARAJEVO 

Fudbaleri Libertasa u hotelu ''Sarajevo''. Pilo se, pušilo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Isto cirkusanti. Sta ocekivati drugo od najslabije ekipe koja igra Evropu ove godine.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kakav protivnik takvo takmicenje.exbabilon je napisao/la:Isto cirkusanti. Sta ocekivati drugo od najslabije ekipe koja igra Evropu ove godine.
Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
Dobro mi izgleda ovaj dorađeni dres. Posebno mi je drago da je promijenjena ona kragna na koju su se i sami igrači žalili. Svaki dan je novi korak naprijed. Radujem se četvrtku.
Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Bitno je samo da nisi amatarska ekipa i zasluzio siexbabilon je napisao/la:Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
A NEKI SU NOSITELJI I U DRUGOM
mi bi bili nositelji i u LP u 2. pretkolu A VI NISTE (a necete nikad ni biti jer nikoga ne mozete pobjediti)exbabilon je napisao/la:Pravo se treba namucit da budes nositelj u prvom pretkolu Europa lige.FCS je napisao/la:Mora se malo koefcijnta zaraditi pa dobiti laganog protivnika, ništa nije slučajno, a ljubomorni neka se napu.......
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31