Zivjeli momcine, i bujrum sljedeće godine na najljepsi stadion!MocMahale444 je napisao/la:Sigurno da jeste bez obzira sto su donji zadnjih godina ipak Celik je Celik. Znam dosta ljudi sto navijaju za Celik. Sretno im bilo valauNbx je napisao/la:Kome ne bi Muhone, pogotovo nama iz Sa, blizu gostovanje, otpratiš cijelu tekmu. Dobar stadion, i na kraju dođemo do toga da Zeničani ipak imaju tradiciju i jedan su od većih klubova u državi.MocMahale444 je napisao/la:Bilo bi mi drago da Celik ostane u drustvu najboljih.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
MocMahale444 je napisao/la:Nema na cemu mi pitari smo takvi druzeBlake je napisao/la:![]()
![]()
Hvala pitari uvijek ste bili čaršija u odnosu ljubitelje želješčara
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Nema na cemu mi pitari smo takvi druzeBlake je napisao/la:![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Muha mahalac - jedan je od nas! 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesi li to konacno dosao tobe? aferim brate muhamedeMocMahale444 je napisao/la:Nema na cemu mi pitari smo takvi druzeBlake je napisao/la:![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On tebe kontao okrenuti a mi njega, svaka castTobeYarabi je napisao/la:jesi li to konacno dosao tobe? aferim brate muhamedeMocMahale444 je napisao/la:Nema na cemu mi pitari smo takvi druzeBlake je napisao/la:![]()
![]()
Kad vidi čo'ek notifikacije, epilepsiju će fasovat. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Kad vidi čo'ek notifikacije, epilepsiju će fasovat.
![]()
- MocMahale444
Sta sam trebao covjeku reci?uNbx je napisao/la:On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Muha mahalac - jedan je od nas!
@Medik nema veze neka pise sta hoce ja i dalje nemam nista protiv Celika (osim kad igramo protiv njih) i zelim im da ostanu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Muhamede deset sklekova za kaznu, odmah
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Novu Zeljinu tetovazu za titulu aBd, bolje od sklekovaVirtu4l je napisao/la:Muhamede deset sklekova za kaznu, odmah
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne daj se starim drugovima Muha, prvi period je kažu najteži za podnijet. Imaš svu našu pomoć i podršku da prebrodiš ove teške trenutke osuda i ataka na svoj dignitet! 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sutra ce se mnogo toga znati jer slijede u naredna tri kola, tri derbija. Dobije li Sloboda,.veliki korak peva 4. mjestu a Zeljo-Zrinja strasan derbi na Grbavici. Sarajevo bi doslo na -3 od Zelje i Zrinjskog. Ugl sutra Zeljo moze postati glavni favorit za titulu, a isto tako moze Sarajevo u igru skroz za duplu krunu vratiti
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma natrpace ih zeljkan ko njih siroki. u prvih 20 minuta ce vec biti sve rijesenoFoSte95 je napisao/la:Sutra ce se mnogo toga znati jer slijede u naredna tri kola, tri derbija. Dobije li Sloboda,.veliki korak peva 4. mjestu a Zeljo-Zrinja strasan derbi na Grbavici. Sarajevo bi doslo na -3 od Zelje i Zrinjskog. Ugl sutra Zeljo moze postati glavni favorit za titulu, a isto tako moze Sarajevo u igru skroz za duplu krunu vratiti
Sve je u igri, a sutrašnja utakmica bi mogla biti odlučujuća samo ako Željo pobijedi. Pobjeda Slobode ili neriješeno samo nastavlja ludilo.FoSte95 je napisao/la:Sutra ce se mnogo toga znati jer slijede u naredna tri kola, tri derbija. Dobije li Sloboda,.veliki korak peva 4. mjestu a Zeljo-Zrinja strasan derbi na Grbavici. Sarajevo bi doslo na -3 od Zelje i Zrinjskog. Ugl sutra Zeljo moze postati glavni favorit za titulu, a isto tako moze Sarajevo u igru skroz za duplu krunu vratiti
Sarajevu će biti gadno jer će im raspored biti paklen. Sloboda, Široki, Zrinjski, Široki, Željezničar, i sve ovo za 14 dana. Vidjećemo kako će se Čala postaviti, da li će protiv Slobode i Zrinjskog odmarati igrače. Posebno protiv Zrinjskog jer to im je između dvije kup utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako god odlucujuci meč je na Grbavici..Željo - Zrinja..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- elamalakia
- Kontakt:
Medikament je napisao/la:e moj muhoni, ti im dobro želiš oni te papkom nazivaju...
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Evolve
- Kontakt:
Pa ako smo išta dosad naučili je da se bodovi gubili na drugim utakmicama a ne u derbi koji su završavali remijem svi redom. Zrinjski je danas izgubio velike bodove, al da je utrka gotova, čak i da željo sutra dobije, nije.Alminjo99 je napisao/la:Kako god odlucujuci meč je na Grbavici..Željo - Zrinja..
Sutra definitivno dajem veću šansu Slobodi, jer se pokazalo i kroz kup da nema tu svježine za tempo srijeda/subota, ma šta god Slavko Petrović govorio. Sloboda ima svježinu ima i dobar sastav, tako da definitivno su mi oni blagi favoriti sutra. Nemora biti tako al eto, moje neko razmišljanje.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.