Izgleda da Duvnjak ima temperaturu tj. da je iscrpljen?!Willy je napisao/la:Man.Utd - Fulham(s.t.) 26.1. 18:30 1 1,40
Hrvatska - Slovenija/Ruk(s.t.) 26.1. 19:00 2 2,70
D.Duvnjak (Hrvat.) (3,5) 26.1. 19:00 Više 1,60
Cajasol - Caja Laboral(153,5) 26.1. 19:15 Više 1,85
Elche - Hercules 26.1. 20:00 X2 2,20
Juventus - Genoa 26.1. 20:45 1 1,25
N.Đoković - A.Murray 27.1. 09:30 1 1,55
kvota: 47.69
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
ma u kojoj kladi su tolike kvote,u wwin 4,5 i 5,3madridista4ever je napisao/la:Đoković-Murray
Finale AO, očekujem spektakl. Obojicu sam ih pratio kroz turnir i igraju zaista odlično, više me dojmio Andy koji je nevjerovtno unaprijedio svoju igru, jedino nije psihički sazrio, još da poradi na psihi i uskoro bi trebao biti broj 1. Imam osjećaj da ni na jednom meču nije dao maksimum, ni protiv Rogera a opet je bio odličan. Novak nešto slabiji nego u 2011 i 2012 ali i dalje odličan. Jedino što ja vidim u ovom meču je da ide u 5 setova, iako je u sportu sve moguće. Zadnja 2 njihova finala na GS su išla u 5 setova, od tada Muray se još poboljšao, Novak možda nije isti kao prije godinu, ali uvijek može igrati na visokom nivou. Pošto ja očekujem ovdje 5 setova i over gemova, odlučio sam se na zanimljive opklade kao singlove koje moraju proći ako meč ode u 5 setova.![]()
Tačan rezultat betlive:
Đoković-Murray, 3:2 kvota 6
Đoković-Murray, 2:3 kvota 7

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Pa napisao ti je tacan rezultat betlive
u premieru su 5 i 5.50 treba svakako obratiti paznju na ovo,lijep prijedlog

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam znao, jbg.Fidel je napisao/la:Izgleda da Duvnjak ima temperaturu tj. da je iscrpljen?!Willy je napisao/la:Man.Utd - Fulham(s.t.) 26.1. 18:30 1 1,40
bicanic over
elche-hercules x2
heracles-psv 2
toronto-wilkes b. 1
worcester-providence under
griffin over
na 2KM dobitak 67KM
elche-hercules x2
heracles-psv 2
toronto-wilkes b. 1
worcester-providence under
griffin over
na 2KM dobitak 67KM
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ma znam al to su te kvote u wwin,odigrao sam da ce djokovic dobit 3:2miky_hz je napisao/la:Pa napisao ti je tacan rezultat betlive![]()

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
ma nek ima,kad je sinoc dao 5 moze i vceras 4 dat,mora da dadneWilly je napisao/la:Nisam znao, jbg.Fidel je napisao/la:Izgleda da Duvnjak ima temperaturu tj. da je iscrpljen?!Willy je napisao/la:Man.Utd - Fulham(s.t.) 26.1. 18:30 1 1,40

Izgleda da je Duvnjak najsvijeziji

JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
izgleda da je tako,jos jedan treba duvnjak da uvali da predje granicuFidel je napisao/la:Izgleda da je Duvnjak najsvijeziji![]()

odigraomadridista4ever je napisao/la:Đoković-Murray
Finale AO, očekujem spektakl. Obojicu sam ih pratio kroz turnir i igraju zaista odlično, više me dojmio Andy koji je nevjerovtno unaprijedio svoju igru, jedino nije psihički sazrio, još da poradi na psihi i uskoro bi trebao biti broj 1. Imam osjećaj da ni na jednom meču nije dao maksimum, ni protiv Rogera a opet je bio odličan. Novak nešto slabiji nego u 2011 i 2012 ali i dalje odličan. Jedino što ja vidim u ovom meču je da ide u 5 setova, iako je u sportu sve moguće. Zadnja 2 njihova finala na GS su išla u 5 setova, od tada Muray se još poboljšao, Novak možda nije isti kao prije godinu, ali uvijek može igrati na visokom nivou. Pošto ja očekujem ovdje 5 setova i over gemova, odlučio sam se na zanimljive opklade kao singlove koje moraju proći ako meč ode u 5 setova.![]()
Tačan rezultat betlive:
Đoković-Murray, 3:2 kvota 6
Đoković-Murray, 2:3 kvota 7

nek nam je sretno

3:0Lisac je napisao/la:
Lakhwiya - Al Rayyan 1,tacan rezultat 2:1 Doslo vrijeme za revans
- EmirSioux89
- Kontakt:
Eto obori me mrtvi LazioWilly je napisao/la:Brate ako pogodiš Lacija prošao si tiket.EmirSioux89 je napisao/la:Hannover - Wolfsburg 2-1EmirSioux89 je napisao/la:
Evo od mene jedan danas , nisam htio ganjat nesto na velik ulog odigro cisto onako da se prati imam jos nekoliko listica al evo ovaj sam odabro.Sretno ko prati
O.Bjelokosti - Tunis 3-0

@titova-juga ja navijam za Clipperse pratim vecinom njih ne mora da znaci ako nema Pola da ce da izgube (to jest on je motor ekipe kao sto kazes al opet imaju velike sanse).Ako Griffina bude islo bice fino...
Manchester United!
- suicidesquad
- Kontakt:
Lazio - Chievo 0:1suicidesquad je napisao/la:Vidim da vas je dosta igralo Lazio - Chievo 1. Kada se gleda igrački kadar, tabela i forma taj tip je ok. Pogledajte međusobne susrete ove 2 ekipe: http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... id=1405971" onclick="window.open(this.href);return false;
Od zadnjih 10 utakmica kući protiv Chieva Lazio je samo jednom dobio i to u sezoni 2003/04. Kvota raste. Čak je i na super ponudi. Mislim da bi ovdje moglo biti neko iznenađenje. Ja ću pokušati hendikep X2 na Chievo u Premieru - 1,40 kvota.
Još jedan razlog zbog čega igram ovo:
The second is the absence of Klose. Lazio's achievement always very bad when missing German striker. Since last season so far, Lazio won 2, drawn 3 and lost 5 out of 10 games in Serie A without Klose. In official matches this season in two domestic league, Lazio won only 1, drawn 3 and lost 2 in 6 times Klose sidelined.
Košarka - hendikep:
Galatasaray-Antalya (+18,5) 2 1,85
Rukomet - zbroj golova:
Ž/Larvik-Randers (-55,5+) 1 1,85

Pogodio i X2 na Chievo, ali me Antalya zaje.abala na tom tiketu. 2 poena je.bena.
Galatasaray - Antalya 85:65
Strašan tiket sam imao. 2 poena

Larvik - Randers 25:19

Prošlo lagano.
Ako Djoković dobije bit će odličan dan.
soxx je napisao/la:

hajro je napisao/la:26.1. 19:00
Hrvatska - Slovenija(54,5) više
1,80
Germania
Ono, mislim svim igracima je vec dosta i rukometa i batina jer je ovo jedan od najgrubljih sportova. Ova tekma ce otici u over iz vise razloga. Hrvatska odbrana je vec naceta sinoc. Vori nece ni danas najvjerovatnije igrati. I ostali su fakat naceti tako da ih nebi smio igrati na pobjedu. Ocekujem jednu tekmu sa puno golova.
Samo da se pohvalim

Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- pintol_TM87
- Kontakt:
ocekivan rezultat...nekad se i tradicija mora ispostovatipintol_TM87 je napisao/la:Vidim da je neko vec postavio
Lazio vs Kievo x2 (penal na tekmi)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
NBA
Jennings 18,5 više
Igraju doma sa G.Stateom,ocekujem 200+ koseva na utakmici,cuvat ce ga Curry,koji je operiran od obrane.mislim da ce imati vcrs dosta prostora pogotovo sto bi Ellis mogao biti zaustavljen od Thompsona koji je dobra obrambeni igrac......
D.West 14,5 više wwin
malo cudna granica s obzirom da je u ostalim klad ona 16,5....igraju sa Utahom u gostima,bit ce to tvrda utakmica,cuvat ce ga Millsap koji dobro odradjuje posao u obrani,iako mi nije ovaj par toliko siguran,odlucio sam se za njega zbog razlike u granici u odnosu na druge kladionice................
Jennings 18,5 više
Igraju doma sa G.Stateom,ocekujem 200+ koseva na utakmici,cuvat ce ga Curry,koji je operiran od obrane.mislim da ce imati vcrs dosta prostora pogotovo sto bi Ellis mogao biti zaustavljen od Thompsona koji je dobra obrambeni igrac......
D.West 14,5 više wwin
malo cudna granica s obzirom da je u ostalim klad ona 16,5....igraju sa Utahom u gostima,bit ce to tvrda utakmica,cuvat ce ga Millsap koji dobro odradjuje posao u obrani,iako mi nije ovaj par toliko siguran,odlucio sam se za njega zbog razlike u granici u odnosu na druge kladionice................
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 26 jan 2013, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da pozdravim raju,jer uzimam malo duzu pauzu od kladjenja
Treba znat,kad treba stat
Cujemo se za dva-tri mjeseca.Zivjeli i sretno 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- pintol_TM87
- Kontakt:
molim lijepo..ne jedan nego 2 crvena ...pintol_TM87 je napisao/la:Zaragoza vs Espanjol vise od 6 kartona ...kvota da ce biti crveni je presmijesnaaaa samo 2.2
ide dulum na ovo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.