Što nas više mrzite mi smo bolji !edin_tm87 je napisao/la:Sinko, vi necete vidjeti Europu sljedecih 20 godina...
Hranimo se vašom mržnjom !
Što nas više mrzite mi smo bolji !edin_tm87 je napisao/la:Sinko, vi necete vidjeti Europu sljedecih 20 godina...
vise vam se ne ukazuje Gospa, ukazuju vam se penali ...napravljenje je napisao/la:Što nas više mrzite mi smo bolji !edin_tm87 je napisao/la:Sinko, vi necete vidjeti Europu sljedecih 20 godina...![]()
Hranimo se vašom mržnjom !
napravljenje je napisao/la:A šta misliš što se radujemo...
Jeli zaista netko ovdje misli da Zrinjski kvalitetom i igrom nije mogao u prvoj polusezoni AMA BAŠ NIJEDAN BOD donijeti !?
Ne budite smješni, pokradeni smo i oštećeni na više od pola tih utakmica![]()
Tako da mi je drago ovo što se dešava, iako još nisam vidio penal, čuo sam iz prve ruke da je bio očigledan iako bih ja volio da je bio izmišljen
E pa Boga mi neće preko naših leđa...Titova-Juga je napisao/la:napravljenje je napisao/la:A šta misliš što se radujemo...
Jeli zaista netko ovdje misli da Zrinjski kvalitetom i igrom nije mogao u prvoj polusezoni AMA BAŠ NIJEDAN BOD donijeti !?
Ne budite smješni, pokradeni smo i oštećeni na više od pola tih utakmica![]()
Tako da mi je drago ovo što se dešava, iako još nisam vidio penal, čuo sam iz prve ruke da je bio očigledan iako bih ja volio da je bio izmišljen
Ispadale su i Fiorentine i Leedsi iz liga u kojima su kvalitetom bili mnogo bolji nego sto je to rezultat govorio.
Ja samo kazem, dok se god, (kao sto sad kazes radovalo kradjama), nema od naseg sporta, nogometa nista u ovoj zemlji.
napravljenje je napisao/la: E pa Boga mi neće preko naših leđa...
penal po penal pa mozete i do tituleultra gitano je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete utakmica po utakmica sve do trona samo naprijed![]()
![]()
![]()
CIGANIJosip321 je napisao/la:Pitaju malca na Španjolskom trgu za koga navija? Odgovori on: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski.![]()
Kako smo dobri možda i do europe doguramo!
Voli ih jedan sudija,koji im sudi sve tekme i bas na svakoj bude penalforza je napisao/la:i vole vas ove sudije ....
Ne bi rekao da si ti bio na utakmici.komrad je napisao/la:Evo taman iz Banovica ,nisam mogao ranije pisati opsirniji tekst,Buducnost bolja u prvih pola sata ,par dobrih sansi nakon kojih su mogli postici gol,po meni jedanesterac je bio ocigledan i nitko se na tribinama oko mene od domace publike nije nesto pretjerano bunio,kulminiralo je sve kad su sudci pruzili otpor igracima Buducnosti koji su ih opkolili i pritiskali te gurkali sa svih mogucih strana,stvarno ne vidim potrebe za tim pogotovo jer su imali igru i inicijativu protiv Zrinjskog koji je igrao sa drugim sastavom ,vjerujem da su nastavili susret da bi mogli preokrenuti rezultat jer smo mi imali nenormalne srece u par navrata.
Sve u svemu lakrdija od premier lige se nastavlja!
Iduca utakmica protiv Borca na stadionu HSK Zrinjski,nadam se vecernjem terminu!
Kompleksi rade opetnidi je napisao/la:da hoćete opet u evropu,ali da opet izvučete partizan da vas grobari opet išamaraju u mostaru,da nije bilo policije vi ne bi stali do jablanice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.