Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
ima`l gdje highlights (10-15min) il citava tekma da se pregleda ?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
I to nije ni strasno da mi imamo ostale igrace da rade za njih dvojicu, medjutim, mi imamo zadnjeg veznog koji se strahovito samoprecjenjuje(Besica), imas nekakve vezne u Gojaku i Krunicu koji misle da mogu vise i bolje od Pjanica pa nece ni da trce ni da rade defanzivno, Visca ista stvar , kapiten ekipe Dzeko mu pokazuje da radi pressing on odbija i spusta se nazad da se stoper namjesti natenane i posalje loptu....uzasna umisljenost pojedinaca...DrFilgud je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:50Sa Džekom i Pjanićem u ekipi, mi smo pročitana knjiga. U zadnje 3-4 godine, svako ko se stvarno potrudio da nas izanalizira i pobijedio nas je.
Nas zavaraju nevažne utakmice ko sa Italijom, Austrijom, kad protivnik dođe da se nadigrava i da probava svoje kombinacije.
Za razliku od perioda prije SP, mi imamo znatno slabiju ekipu. Prije si imo jednog Misketa, pa onda Ibiševića, Lulića, Salihovića koji su mogli individualno da urade dosta, sad se sve se svodi na Džeku i Pjanića. Ostali ko da ne igraju.
Pirlo je imao veliki respekt od ostalih igraca italije koji su bili blize njegovoj kvaliteti a kod nas ne jhebu najbolja 2 igraca 2 %...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako ce mo biti potpuno iskreni i transparentni, bio sam jedan od rijetkih koji nije bio za izbor Bajevica. Bilo nas je samo nekoliko protiv Bajevica, dok je vecina na forumu ali i opcenito u medijima bili za njega. Ali necu da pljujem po covjeku. Bio sam za stranca, Magatha, kad on nije bio neka opcija, onda sam imao i druga imena. Ta imena gore sto sam naveo su neke realne opcije u skladu sa mogucnostima.Denchi je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:43Ma pusti suplju, potpisan novi ugovor sa novim sponzoromSalih1984 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:12Pa za 15k eura mjesecno mozes jedino dobiti Jakirovica i slicneDenchi je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:01
Nema tu hljeba
Stranac ito neki ludjak, da ih posalje u 3pm kad ne rade sta treba...skopca ih na aparate i dodje na timski sastanak sa tekom i proziva ih ti pichko mala nisi napravio klizeceg, nisi trco i odsad te zovemo barbie a inace te i ne zovemo vise...
Plata je bukvalno najmanji problem, puni veci problem je autonomija nacina rada i organizacije ali i podrska za neke teske odluke oko kojih ce biti kmecanja, posebno od tih nekakvih odbora koji ne bi trebali se bavit time uopste jer su nestrucni...
Marinovic nece sigurno, ima platu blizu spomenutoj + bonuse za osvajanje trofeja i euro bonuse....ovisnik je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:51Ako Bajević odustane od pozicije selektora, novog selektora će izabrati srbi, to je Vico već izjavio, da je vrijeme da srbi predlože selektora, Krstajić, Okuka, Marinović..., među njima treba tražiti selektora, Krstajić je prvi pick, dobar je sa Dodikom, a to će ovdje biti presudno
Nek vide Lalatovica

Mada nece niko velicinu tog posla osim nekog pocetnika pa daj sta god....ne treba puno ocekivat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakvi mi i stranac selektor, minirali bi ga mahalaši kroz par utakmica, ne bi stranac ovdje kvalifikacioni ciklus završio.
Bajeviću dati da odradi do kraja ovu LN kada je već započeo i vidjeti šta on misli o svemu. Bolje da nam on ostane selektor nego nekakvi Krstajići i ostali poluamateri.
Jedino ako će doći kakav mlad selektor da isforsira mlađe igrače, onda da. Mislim generalno od idućih kvalifikacija za SP treba uvoditi mlađariju, to je idealna prilika. Na SP svakako ne možemo, treba maksimalno isprofilisati Ahmedhodžića, Hadžikadunića, Dedića/Gazibegovića, i Demirovića, to je faktički pola ekipe + Pjanić, Kolašinac i Gojak, Krunić i eto haman prvih 11. Imaš Saničanina, Cipetića, Nastića, Ćivića, Cimirota i još par nekih da se tu vrte u timu.
Šunjiću, Zukanoviću i Bešiću se zahvaliti, Džeko što se mene tiče neka bude u reprezentaciji do kada hoće, ali bih mu naglasio da će malo više sjediti na klupi.
Pokušati pronaći još kakvih igrača po dijaspori, vidjeti hoće li iskočiti neko od ovih omladinaca i eto to je to, uglavnom pokušati praviti kostur za kvalifikacije za naredni Euro koje će krenuti za manje od dvije godine i to nije veliki vremenski period.
To bi bio nekakav sistem, ali kod nas je sve stihijski, od toga neće biti ništa naravno.
Bajeviću dati da odradi do kraja ovu LN kada je već započeo i vidjeti šta on misli o svemu. Bolje da nam on ostane selektor nego nekakvi Krstajići i ostali poluamateri.
Jedino ako će doći kakav mlad selektor da isforsira mlađe igrače, onda da. Mislim generalno od idućih kvalifikacija za SP treba uvoditi mlađariju, to je idealna prilika. Na SP svakako ne možemo, treba maksimalno isprofilisati Ahmedhodžića, Hadžikadunića, Dedića/Gazibegovića, i Demirovića, to je faktički pola ekipe + Pjanić, Kolašinac i Gojak, Krunić i eto haman prvih 11. Imaš Saničanina, Cipetića, Nastića, Ćivića, Cimirota i još par nekih da se tu vrte u timu.
Šunjiću, Zukanoviću i Bešiću se zahvaliti, Džeko što se mene tiče neka bude u reprezentaciji do kada hoće, ali bih mu naglasio da će malo više sjediti na klupi.
Pokušati pronaći još kakvih igrača po dijaspori, vidjeti hoće li iskočiti neko od ovih omladinaca i eto to je to, uglavnom pokušati praviti kostur za kvalifikacije za naredni Euro koje će krenuti za manje od dvije godine i to nije veliki vremenski period.
To bi bio nekakav sistem, ali kod nas je sve stihijski, od toga neće biti ništa naravno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Krstajić,Okuka,Milošević,Rajevac,Marinović,Muslin će biti kandidati od strane RSa ako dođe do smjene treneraDenchi je napisao/la: ↑09 okt 2020, 22:02Marinovic nece sigurno, ima platu blizu spomenutoj + bonuse za osvajanje trofeja i euro bonuse....ovisnik je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:51Ako Bajević odustane od pozicije selektora, novog selektora će izabrati srbi, to je Vico već izjavio, da je vrijeme da srbi predlože selektora, Krstajić, Okuka, Marinović..., među njima treba tražiti selektora, Krstajić je prvi pick, dobar je sa Dodikom, a to će ovdje biti presudno
Nek vide Lalatovica
Mada nece niko velicinu tog posla osim nekog pocetnika pa daj sta god....ne treba puno ocekivat...
mosa lošmi stićko tit-ula!
Znaci Okuka nam ne gine....
Najvjerovatnije kad pomislis ne moze gore ovi te ubijede da moze

mosa lošmi stićko tit-ula!
Mladen Krstajić ne moze biti gori od ovog senilnog starca nekada velikana i princa sa Neretve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje dva pitanja. Zasto Loncar i zasto profi igrac masi cijeli gol s penala
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Čuj Krstajić..radije nek se raspadne reprezentacija
Walk on
-
- Kontakt:
Promaši i jedan od najvećih italijanskih igrača svih vremena pa štafeniksptica je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:03I dalje dva pitanja. Zasto Loncar i zasto profi igrac masi cijeli gol s penala

"Sprijeciti igraca sa brojem 10 da doda loptu igracu sa brojem 11" - Carlos Queiroz *taktika za prvu utakmicu prvog naseg baraza*Denchi je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:57I to nije ni strasno da mi imamo ostale igrace da rade za njih dvojicu, medjutim, mi imamo zadnjeg veznog koji se strahovito samoprecjenjuje(Besica), imas nekakve vezne u Gojaku i Krunicu koji misle da mogu vise i bolje od Pjanica pa nece ni da trce ni da rade defanzivno, Visca ista stvar , kapiten ekipe Dzeko mu pokazuje da radi pressing on odbija i spusta se nazad da se stoper namjesti natenane i posalje loptu....uzasna umisljenost pojedinaca...DrFilgud je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:50Sa Džekom i Pjanićem u ekipi, mi smo pročitana knjiga. U zadnje 3-4 godine, svako ko se stvarno potrudio da nas izanalizira i pobijedio nas je.
Nas zavaraju nevažne utakmice ko sa Italijom, Austrijom, kad protivnik dođe da se nadigrava i da probava svoje kombinacije.
Za razliku od perioda prije SP, mi imamo znatno slabiju ekipu. Prije si imo jednog Misketa, pa onda Ibiševića, Lulića, Salihovića koji su mogli individualno da urade dosta, sad se sve se svodi na Džeku i Pjanića. Ostali ko da ne igraju.
Pirlo je imao veliki respekt od ostalih igraca italije koji su bili blize njegovoj kvaliteti a kod nas ne jhebu najbolja 2 igraca 2 %...
Deset godina nakon te utakmice, nista se u nasoj igri nije promjenilo osim igraca sa brojem 10 pa umjesto Misimovica tu je Pjanic. Deset godina.
Nazalost, mi smo svoj maksimum kao reprezentacija dostigli pobjedom nad Iranom na SP i to je to.
Kad citas forum svi su sinoc odigrali odlicno, osim eto Visce, tu su svi slozni.
Da, da za sve je Visca kriv. Nista Hadziahmet Regista, Cipetic zvani pobjeze mi igrac, Ahmed kud mene sad, Pjanic jos samo sto nije stao na go tokom utakmice, Sehic proucit cu Fatihu pa valjda upali itd itd
Stvar je u tome što su svi ovi uz greške, napravili i par dobrih stvari.
Hadžiahmetović nije bio toliko kriminalan, Ahmedhodžić je dijete koje je stavljeno da debitira u najvažnijoj utakmici, Pjanić je urinirao po protivniku i slao lopte koje ni Džeko ni Viška nisu iskoristili,a Šehić je skinuo dva zicera protivnika.
Debil Višća, nije uradio NIŠTA dobro čitavih 120 minuta. Čovjek je svojom nesposobnošću usrao svaki napad koji je išao po desnoj strani, pa je onda prebačen i na lijevu da usere i te napade. I kao šećer na kraju, ofulo je **** penal.
Njegova partija je za izučavanje i mora se pokazivat od svakom klincu koji preterndira da bude igrač.
Goru partiju jednog krila nisam u životu vidio, a nagledao sam se Čelikovih sramoćenja za dva života.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kljucaj ovu temu.Sto smo igrali baraz,igrali smo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da ne ulazimo u analize bezveze, slozit cemo se da veicna njih niije znala sta igra, cijom greskom, mojom i tvojom sigurno ne.JonSnow je napisao/la: ↑10 okt 2020, 07:16Stvar je u tome što su svi ovi uz greške, napravili i par dobrih stvari.
Hadžiahmetović nije bio toliko kriminalan, Ahmedhodžić je dijete koje je stavljeno da debitira u najvažnijoj utakmici, Pjanić je urinirao po protivniku i slao lopte koje ni Džeko ni Viška nisu iskoristili,a Šehić je skinuo dva zicera protivnika.
Debil Višća, nije uradio NIŠTA dobro čitavih 120 minuta. Čovjek je svojom nesposobnošću usrao svaki napad koji je išao po desnoj strani, pa je onda prebačen i na lijevu da usere i te napade. I kao šećer na kraju, ofulo je **** penal.
Njegova partija je za izučavanje i mora se pokazivat od svakom klincu koji preterndira da bude igrač.
Goru partiju jednog krila nisam u životu vidio, a nagledao sam se Čelikovih sramoćenja za dva života.
Bisca zavisi od sredine terena i njegova jedina vrlina je sto je brz i zna uci u prostor. Niti je dobio dobre lopte, niti nekog proigravanja, plus sto je morao igrati pod rucnom i konstantno se vracati po Cipelica...
Da je izgledao kriminalan to stoji kao i velika vecina drugih.
Nisam gledao citavu utakmicu jer sam bio na poslu ali po onome sto sam ja gledao ovaj nas desni bek je malo veci odron od igraca.Okretan i brz kao invalid, mene ne bi mogao cuvati a zadnji put sam igrao nogomet prije par godina 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.