Ima jasta,mozemo komotno ekipu sastaviti
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ostali su za Netse,imam takav utisak
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Houston is trading PJ Tucker, Rodions Kurucs and Bucks’ 2022 first-round pick back to Milwaukee for DJ Augustin, DJ Wilson and 2023 unprotected first-round pick. Houston also gets right to swap its 2021 second-round pick for Milwaukee's FRP pick unless it falls 1-9.
Odlican posao MIL.Trebace defanzivaca na Istoku ove godine.
Odlican posao MIL.Trebace defanzivaca na Istoku ove godine.
Curry se uzbazdio i protiv ovih luzera iz Hou, ekipa ga nosi
@ltrain
Istina Brada bi sam 1 vs 5 usao u playoff, dok Curry ne moze
@ltrain
Istina Brada bi sam 1 vs 5 usao u playoff, dok Curry ne moze
Najduzi prime u istoriji NBABuffonGigi je napisao/la: ↑17 mar 2021, 10:22LBJ u B2B utakmicama triple double, i to u pobjedama svoje ekipe. S 36 godina na ledjima...fenomen.
Ovakve stvari nikad niko nije radio u njegovim godinama a pogotovo ne krilni igrac
James Edward Harden Jr.
Ona dvojica mogu odmarat do playoffa. Covjek sam pobjedjuje.
Ona dvojica mogu odmarat do playoffa. Covjek sam pobjedjuje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Luka bas voli Clipperse 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Braća nevjerojatna šuterska maltene istodobno sjebaše nogu noćas.
Bucksi su opremljeni za mečiranje netsa,no za Finale s Lakersima teško itko izuzev BKN,a rekao bih i BOS kad bi se sastavili je baš spreman. West škvadra sinoć pomela - MEM,SAC,DEN,SAS protiv MIA,WSH,CHA,CHI
Bucksi su opremljeni za mečiranje netsa,no za Finale s Lakersima teško itko izuzev BKN,a rekao bih i BOS kad bi se sastavili je baš spreman. West škvadra sinoć pomela - MEM,SAC,DEN,SAS protiv MIA,WSH,CHA,CHI
Produžetak na b2b i 5. utakmica u 7. dana je ipak bilo previše za nas. Ali sjajna borba i vrhunska utakmica. Prvo NYK pa MIL, dvije noći zaredom košarkaškog duha 90ih. Odbrane su briljirale, doduše mi dok smo imali snage, a ofanzivno bez Joela i/ili floor spacera Benu bez puno rješenja u halfcourtu. Još se i Seth povrijedi
Nije da otkrivam toplu vodu ali napad Bucksa opet neće funkcionisati u playoffu. Ništa oni s Holidayem nisu riješili.
Nije da otkrivam toplu vodu ali napad Bucksa opet neće funkcionisati u playoffu. Ništa oni s Holidayem nisu riješili.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clippersi su gori nego prosle godine, nemaju 2.5 inteligentna igraca u ekipi
promasili max sa Kennardom, Lue i Reggie u 2021. kao ozbiljni rotacijski igraci mogu jedino biti u ekipama koje zele da osvoje Tankathon
krenuo da napisem trebaju biti najagresivniji oko deadline-a i onda se sjetim, s kojim j3benim assetima
promasili max sa Kennardom, Lue i Reggie u 2021. kao ozbiljni rotacijski igraci mogu jedino biti u ekipama koje zele da osvoje Tankathon
krenuo da napisem trebaju biti najagresivniji oko deadline-a i onda se sjetim, s kojim j3benim assetima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobri su Clippersi, tu je madjionicar Lue da ih spasi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šta ovo Rocketsi da zajebu Moreya rade trejdove samo sa najvećim konkurentima Sixersa 
Nisu malo dali Bucksi za Tuckera. Vidjećemo da li je stvarno opao s igrom, dosta je on potrošen ovih godina u Houstonu a uskoro puni i 36, tako da nije nemoguće da godine i kilometraža čine svoje, mada ja ipak mislim da nije pružao svoj maksimum zbog situacije u Houstonu ove sezone i da će biti izuzetno koristan Bucksima u playoffu.
Nisu malo dali Bucksi za Tuckera. Vidjećemo da li je stvarno opao s igrom, dosta je on potrošen ovih godina u Houstonu a uskoro puni i 36, tako da nije nemoguće da godine i kilometraža čine svoje, mada ja ipak mislim da nije pružao svoj maksimum zbog situacije u Houstonu ove sezone i da će biti izuzetno koristan Bucksima u playoffu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa ovaj izbačaj djeluje odlično. Fakat ne razumijem zašto ih ne uzima
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vidi Arize starog trejd chipa sto hudi tamo u cosku i ceka kad ce biti opet trejdan 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Najčešće trejdan igrač u historiji ligeBuffonGigi je napisao/la: ↑18 mar 2021, 10:54Vidi Arize starog trejd chipa sto hudi tamo u cosku i ceka kad ce biti opet trejdan![]()
Ali bio je on izuzetno koristan Rocketsima tih godina. Osim jedne Game 7 utakmice..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Giannis na mala vrata ulazi u MVP convo opet, ako Bucksi budu top 2 seed imat ce strasan slucaj
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Felixians4
- Kontakt:
ma da ne znam kako odigra i budu prvi na istoku,minorne su šanse da mu daju opet. niti je on toliko dominantan bio stalno ko prethodne 2 godine niti ekipa briljira,a ipak bi se sručile ogromne kritike da daju afro-europljaninu threepeat koji u playoffu "nestane". a da ovako legit je on u toj trki,apsolutno.
Michael Porter Jr’s last 5 games:
28 PTS - 13 REB - 65% FG
20 PTS - 8 REB - 60% FG
23 PTS - 8 REB - 78% FG
21 PTS - 9 REB - 62% FG
24 PTS - 11 REB - 64% FG
i Barton konzistentan, nema g.harrisa koji bi bez beda mogao i u trade biti uključen. Vlasništvo bi ozbiljno trebalo evaluirati malonea i gm staff post sezoni,na prekretnici su.
Michael Porter Jr’s last 5 games:
28 PTS - 13 REB - 65% FG
20 PTS - 8 REB - 60% FG
23 PTS - 8 REB - 78% FG
21 PTS - 9 REB - 62% FG
24 PTS - 11 REB - 64% FG
i Barton konzistentan, nema g.harrisa koji bi bez beda mogao i u trade biti uključen. Vlasništvo bi ozbiljno trebalo evaluirati malonea i gm staff post sezoni,na prekretnici su.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjeti epski raspad HOU.

Hoce to kad se od fransize napravi privatna prcija jednog igraca, pa se njemu jednog dana "digne" u desnu stranu i bum, rekordan uzastopni broj poraza!!
Hoce to kad se od fransize napravi privatna prcija jednog igraca, pa se njemu jednog dana "digne" u desnu stranu i bum, rekordan uzastopni broj poraza!!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 18 mar 2021, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.