@ ledar
nisam siguran da bi transfer Klement-a bio dobar potez s obzirom da Hecking igra u formaciji 4-4-2 ili 4-3-3, gdje se u sredini više traže tzv. box-to-box igrači, nego li OM-ovi...
Po nekoj mojoj analizi nama je potrebno još sedam / osam kvalitetnih igrača i to :
1 ili 2 IV-a - zavisi hoće li Papa pronaći novi klub ili ne
1 LV - mislim da Vagnoman nije još spreman, dok je Dudziak klasični BU igrač
2 ZM-a - trenutno ovdje možemo računati samo na Janjičić-a i Kinsombi-ja
1 RM - ukoliko želimo nazad u Bundesligu, onda Narey mora biti BU igrač
1 LM - isto važi i za Jattu, a na Samperija ne bih računao
1 ST - Hinterseer i Wintzheimer nisu dovoljni
Isto tako bi volio da nas napuste sljedeći igrači: Hunt, Jung, Ito, Steinmann, Moritz...
Kod Davida i Vagnomanna bi trebalo razmisliti o posudbi u treću ligu u neku ekipu koja bi se borila za ulazak u Cvajtu...
Za pozicije koje sam naveo pokušao bih dovesti sljedeće igrače :
2 IV-a - ovdje nam trebaju iskusni igrači koji će biti oslonac Bates-u i RvD-u...Što se konkretno imena tiče iskreno ne znam.
2 ZM-a - moj idealan scenarij je kupovina Dorscha iz Heidenheima te posudba sa ugovorom 1+1 Dominika Kohra
1 LV - moj favorit za tu poziciju je Kevin Wolze iz Duisburga, jer isti ima iskustva u cvajti, a uz to protekle sezone je postigao devet golova i imao 6 asistencija
1 RM - moj favorit tu je Andreas Skov Olsen, koji ima tek 20 godina, no u Danskoj je pokazao kvalitet i mislim da je cvajta sličnog kvaliteta kao i prva Danska liga
1 LM - tu sam za Mikkela Duelunda koji se nije baš najbolje snašao u Dynamu iz Kijeva i mislim da bi to bila win-win-win situacija kada bi uspijeli dogovoriti posudbu 1+1. Moj favorit je prvobitno bio Brunn-Larsen, no mislim da je to za nas prevelik zalogaj, iako se neće baš naigrati u BVB-u naredne sezone.
1 ST - moj favorit je Robert Glatzel iz Heidenheima
Sa ovim transferima ekipa bi onda izgledala ovako :
TW : Pollersbeck, Mickel, Behrens
IV: RvD, Bates, ?, ?
RV: Gyamerah, Sakai,
LV: Wolze, Dudziak,
DM: Dorsch, Janjičić
ZM: Kinsombi, Kohr, Özcan
RM: Skov Olsen, Narey
LM: Duelund, Jatta
ST: Hinterseer, Wintzheimer i Glatzel
"My Favorite Ring is Always the Next One"