Takvi kao ti,lizači debele ublehe su nas i doveli u ovakvo stanje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
- imekorisnicko
- Kontakt:
pravi si pitar1921blue je napisao/la: ↑08 okt 2021, 13:48Takvi kao ti,lizači debele ublehe su nas i doveli u ovakvo stanje
Daj ba ko ce njega plaćati, neki degenerik klasični, a moderacija banuje za gluposti a ovaj orgijaju s 5acc hladno. Iste rečenice, riječi s svakog profila i orgija li orgija, al zato će meni spucat mjesec dana ban za ništa.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Al fakat Amar nas dvije godine vodio u blokadu, sa kad se iole fer i posteno pocelo raditi odma se lesinari skupljaju.
Novinari se loze na one suplje sto im prosipaju u garazi, zato takvi i prolaze u nasem drustvu pa se ne treba cudit zasto Amar nije ni do HNLa dobacio a mi od njega napravili Ranieria.
Novinari se loze na one suplje sto im prosipaju u garazi, zato takvi i prolaze u nasem drustvu pa se ne treba cudit zasto Amar nije ni do HNLa dobacio a mi od njega napravili Ranieria.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kakvi smetljari od "sportskih" novinara i portala.
Jbo vas Željo redom!
Jbo vas Željo redom!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Po nekim reakcijama kao da je ovo neka novost oko finansijskih problema. Pa iz trenutne uprave su više puta naglašavali da se klub i dalje nalazi u teškoj finansijskoj krizi. To što konačno imamo pozitivnu atmosferu ne znači da problemi ne postoje i da se ljudi u klubu sa njima ne bore. Fazon je sad samo što je neki portal objavio ovo i da je došao u medijski fokus neki konkretan problem pa zato i ovolika galama.
Bog zna koliko ima još problema u pozadini za koje mi navijači i ne znamo ali nama navijačima finansijski problemi nisu fokusu u proteklih nekoliko sedmica što zbog rezultata što zbog proslave stogodišnjice jer smo konačno dočekali da nam se nekoliko lijepih stvari desi, ko će u takoj lijepo atmosferi razmišljat o crnjacima bogati.
Ja sam optimističan što se tiče ovog konkretnog problema jer mi se čini i kroz izjave Nazifa da će se ovo riješiti. Trebamo biti svjesni da imamo milion ovakvih problema ali samo ne dolaze u medijski fokus.
Ne kažu džaba da je medijska propaganda jača od atomske, za čas se evo odjednom okrenu sve na negativu i međusobne svađe. Na nama je navijačima da i dalje održavamo epitet "najposjećeniji" stadionu Grbavica kao što je hvala bogu trenutno slučaj, a da malo manje seremo.
Bog zna koliko ima još problema u pozadini za koje mi navijači i ne znamo ali nama navijačima finansijski problemi nisu fokusu u proteklih nekoliko sedmica što zbog rezultata što zbog proslave stogodišnjice jer smo konačno dočekali da nam se nekoliko lijepih stvari desi, ko će u takoj lijepo atmosferi razmišljat o crnjacima bogati.
Ja sam optimističan što se tiče ovog konkretnog problema jer mi se čini i kroz izjave Nazifa da će se ovo riješiti. Trebamo biti svjesni da imamo milion ovakvih problema ali samo ne dolaze u medijski fokus.
Ne kažu džaba da je medijska propaganda jača od atomske, za čas se evo odjednom okrenu sve na negativu i međusobne svađe. Na nama je navijačima da i dalje održavamo epitet "najposjećeniji" stadionu Grbavica kao što je hvala bogu trenutno slučaj, a da malo manje seremo.
-
- Kontakt:
Racuni blokirani a ja smiren ko sabur. Nazife sta je reci? Sem svaka cast za sad.
I meni Remza blokirala racun a napravila rekabu boli glava.Je...racun daj pite.
Svaka čast ovim ljudima u klubu, i šta sve trpe radi prošlih "generala" i njihovih ideolpoklonika koji su klub svukli u ravan.
Podrška ozdravljenju kluba i tjeranju kukulja od i iz stadiona.
Luka Malić danas ni na klupi u U21 reprezentaciji, Nenad Nikić iz Radnika igra umjesto njega
- lijevapolutka
- Kontakt:
Napisi nam konkretno na koji način ozdravljenje kluba, i s kojim parama, ne mlati Bezveze svake sedmice isto pišeš a ustvari ništa. Prazna priča, ili nam daj konkretno?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Pa nije vala da su uprave prije Amara ostavljale milione u klubu iza sebe da se ne lazemo,treba malo i odvaditi ,niko nije cist vala 
**** mi se za Amara nego onako kazem,ko da nasi problemi traju samo par godina ,ali jednom je moralo doci na naplatu..

**** mi se za Amara nego onako kazem,ko da nasi problemi traju samo par godina ,ali jednom je moralo doci na naplatu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bitnije da nam ovi objasne na koji način idemo ka ozdravljenju, s čijim parama, i imena prezimena ko to koči njihov radi? Hajmo pametnjakovici dajte već jednom nesto konkretno osim što ubleharite s šablonskim postovima??
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nisam ni ja zabrinut uopste, ocekujem da se vrlo brzo rijesi. Samo sto mi ovaj medijski linc protiv nas ide na zivce, kad treba da nas zastite, kako nas tako i citavu ligu onda se suti, a kad treba popljuvati nekoga prvi su. To je isto kao oni naslovi ovo samo u BiH ima, pljuj svog ko ga yebe.braco je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:15Po nekim reakcijama kao da je ovo neka novost oko finansijskih problema. Pa iz trenutne uprave su više puta naglašavali da se klub i dalje nalazi u teškoj finansijskoj krizi. To što konačno imamo pozitivnu atmosferu ne znači da problemi ne postoje i da se ljudi u klubu sa njima ne bore. Fazon je sad samo što je neki portal objavio ovo i da je došao u medijski fokus neki konkretan problem pa zato i ovolika galama.
Čekamo Amara da se vrati sa godišnjeg, pa da idemo u stabilizaciju...
Željo iznad svega!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ubiješ covjeka i onda kazeš de nam objasnite na koji nacin idemo ka ozdravljenju ubijenog,scijim parama ili sa cijim(gramatika) i,nema zareza(gramatika) imena,zarez(gramatika)prezimena,zarez(gramatika),zarez(gramatika)ko to koci njihov rad da mrtvac kojeg smo ubili ozivi.I ti nepismeni idi..ote kazes nekome pametnjakovici i ti kazeš nekome da ublehari.Odakle li si ti sljego u Sarajevo da mi je znati.
Ublehas obični, odgovori? Sta ćeš odgovoriti kad to sto pišeš je Laž. Takoe
by KANA
by KANA