Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Posljednji trening nogometne reprezentacije BiH pred uzvratni meč sa Portugalom, održan danas u Hrasnici donio je lošu vijest.
Naime, i pored svih napora ljekarskog tima reprezentacije i želje veznjaka Wolfsburga, Zvjezdan Misimović neće biti spreman za sutrašnji uzvratni dvoboj.
Još u Lisabonu arhitekta igre "zmajeva“ dobio je nezgodan udarac u koljeno. I sinoć na Koševu nije vježbao u punom kapacitetu, ali smo se svi nadali da će istrčati na travnjak Bilinog polja.
Ovo će šefu državne nogometne selekcije, Miroslavu Ćiri Blaževiću zadati nove glavobolje, a mjesto u udarnoj postavi trebao bi zauzeti Haris Medunjanin.
Nogometaši su trenirali oko sat vremena podijeljeni u dvije grupe koji su igrali međusobno.
Prvih jedanaest koji će se suprotstaviti Portugalcima čine: Hasagić, Nadarević, Pandža, Jahić, Ibričić, Salihović, Bajramović, Pjanić, Medunjanin, Ibišević i Džeko.
sarajevo x com
Naime, i pored svih napora ljekarskog tima reprezentacije i želje veznjaka Wolfsburga, Zvjezdan Misimović neće biti spreman za sutrašnji uzvratni dvoboj.
Još u Lisabonu arhitekta igre "zmajeva“ dobio je nezgodan udarac u koljeno. I sinoć na Koševu nije vježbao u punom kapacitetu, ali smo se svi nadali da će istrčati na travnjak Bilinog polja.
Ovo će šefu državne nogometne selekcije, Miroslavu Ćiri Blaževiću zadati nove glavobolje, a mjesto u udarnoj postavi trebao bi zauzeti Haris Medunjanin.
Nogometaši su trenirali oko sat vremena podijeljeni u dvije grupe koji su igrali međusobno.
Prvih jedanaest koji će se suprotstaviti Portugalcima čine: Hasagić, Nadarević, Pandža, Jahić, Ibričić, Salihović, Bajramović, Pjanić, Medunjanin, Ibišević i Džeko.
sarajevo x com
- Ponos Torina
- Kontakt:
Knele je napisao/la:Smijem li sada reći da sam još veći pesimista?
Nesmijes reci!!! To ti je motiv vise i meni i tebi i svakom navijacu kao i igracu,neznaci ako smo u deficitu sto se tice rezultat i neigranja par igraca to neznaci da moramo izgubiti nadu!!!!
Naprijed Bosno,Naprijed Zmajevi
Ko god da istrci sutra na teren dace svoj maksimum snage i znanja da dodjemo do uspjeha,oni su nasa svijetla tacka u ovom trenutku.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 nov 2009, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
zasto ne bi pozvao ovog malog bilbiju ili vranjesa iz Borca.... jbt misimovic,ja mu kroz noge provlacio...defender je napisao/la:Posljednji trening nogometne reprezentacije BiH pred uzvratni meč sa Portugalom, održan danas u Hrasnici donio je lošu vijest.
sarajevo x com
ljudi mozda je to cirina patka rekao je da ima iznenadenje za portugalce vidjecemo sutra a ja sam uvijek bio optimista pa ostajem i sad iako miske ne bude igrao 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema predaje, nema....

halalite ljudi, moram malo an šegu, inače ode pamet...

halalite ljudi, moram malo an šegu, inače ode pamet...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja sam siguran da je patka,kako bi ih zbunio,ovi ce se sad koncentrisati na druge igrace a miske igra 100%,kakva povreda kakvo sto
1000000% da je ovo iznenadjenje koje ciro sprema ali eto vidjet cemo.......alen_82 je napisao/la:ja sam siguran da je patka,kako bi ih zbunio,ovi ce se sad koncentrisati na druge igrace a miske igra 100%,kakva povreda kakvo sto

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Nije moguce ,pa zar jos i to..Oj Boze pomagajAeroPlus je napisao/la:Bosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN
Crno nam se pise sutra

-
- Kontakt:
Dobicemo ih i tako i tako - sa i bez Misimovica.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Adio Južna Afrika!

-
- Kontakt:
Bez Misketa ako se igralo - bice 3 napadaca i pucace se duge lopte njima naprijed.
Plus Medunjanin je vezni-napadac - taman ono sto nam treba za ovu utakmicu. Znaci fakticki igramo fakticki sa 4 napadaca.
Oni su panicari u odbrani. Primice 2 rana gola i onda jos jedan za alahimanet.
Nemas brige - vidices. Sa ili bez Misketa BiH ide dalje.
Plus Medunjanin je vezni-napadac - taman ono sto nam treba za ovu utakmicu. Znaci fakticki igramo fakticki sa 4 napadaca.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ma nije istina,nemoguce da smo toliko nesretni,dosta nam one nesrece iz portugala..nadam se da je zamka,jer imam osjecaj da je sutrasnja utakmica trebala biti bas misketova,nemoguce je da on odigra 2 utakmice ip+spod prosjeka zaredom,makar ga cuvala petorica...
misimovicu moras igrati,mani se doktora i cire,sad ti to ja naredujem,nemoj da se svi kajemo do kraja zivota sto smo i ovu priliku propustili!
misimovicu moras igrati,mani se doktora i cire,sad ti to ja naredujem,nemoj da se svi kajemo do kraja zivota sto smo i ovu priliku propustili!

-
- Kontakt:
NE, gospon moderatoru, ne smijeteKnele je napisao/la:Smijem li sada reći da sam još veći pesimista?

U SVAKOM ZLU IMA NESTO DOBRO, A JA SAM I DALJE ISTI OPTIMISTA! HARE I MIRALEM SUTRA IGRAJU UTAKMICE ZIVOTA!!!
Ovo je najjaca recenica do sad sto sam procitao.MostaracVelezovac je napisao/la:Bez Misketa ako se igralo - bice 3 napadaca i pucace se duge lopte njima naprijed.
nego, kako si dosao do toga da su panicari u odbrani.
ma ima Haris, željan dokazivanja, čak me i raduje što će dobit priliku.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Koljeno Misimovica je povrijedjeno, i ako odigra sutra, moze se oprostiti sa 2 ili 3 utakmice bundeslige, sto ciru boli dupe..
Miske ce igrati, niko nije reko da NE MOZE, samo su rekli da je povrijedjen i da se selektor troumi da li da ga stavi ili ne.. a stavice ga
Miske ce igrati, niko nije reko da NE MOZE, samo su rekli da je povrijedjen i da se selektor troumi da li da ga stavi ili ne.. a stavice ga

ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
-
- Kontakt:
-------------------------------------Hasagic-----------------------------
Berberovic-------------Jahic--------------Nadarevic---------Salihovic
Ibricic-------------------------Bajramovic-----------------Medjunjanin
------------------------------------Pjanic---------------------------------
----------------------Dzeko------------------Ibisevic---------------------
JOS UVIJEK MOCNI !!!
Berberovic-------------Jahic--------------Nadarevic---------Salihovic
Ibricic-------------------------Bajramovic-----------------Medjunjanin
------------------------------------Pjanic---------------------------------
----------------------Dzeko------------------Ibisevic---------------------
JOS UVIJEK MOCNI !!!

U svemu ovome raduje me činjenica da ću gledati od prve Medunjanina i Pjanića, pa makar cijena bila previsoka. Dakle, u svakom zlu neko dobro, a naše dobro je sutra Pjanček i Medunjček.
Da napomenem, i dalje sam pesimista, a u slučaju da se desi čudo, ja se doživotno diskonektujem sa ovog foruma. Živi bili pa vidjeli.
Da napomenem, i dalje sam pesimista, a u slučaju da se desi čudo, ja se doživotno diskonektujem sa ovog foruma. Živi bili pa vidjeli.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma šta vam je ba... Ko god da izađe izgarat će na terenu, ja u to vjerujem i nadam se tome.. Momci su željni dokazivanja i ovo im je možda i jedini put da odu na Svjetsko Prvenstvo, najveća šansa za to 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.