FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 29 mar 2010, 21:45

VB 1987 je napisao/la:Evo jedna vijest za stadion: tenderi za izvođenje radova su objevljeni u službenom glasniku, rok za završetak predviđenih poslova je 01/08/2010, uglavnom biće 12 000 stolica i tako dalje, informacija sa vrha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To majko! :mrgreen: Ali samo 12 000 stolica?Nesto mi to malo...to cemo puniti ko od sale. ;) A da li se natkriva istok?
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 21:47

VB 1987 je napisao/la:Evo jedna vijest za stadion: tenderi za izvođenje radova su objevljeni u službenom glasniku, rok za završetak predviđenih poslova je 01/08/2010, uglavnom biće 12 000 stolica i tako dalje, informacija sa vrha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A koji je termin odigravanja prve evropske utakmice? Kada je zadnji rok za prijavu stadiona za Evropu? Sve mi se cini da cemo tu Evropu docekati u Zenici. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 21:53

Simpatizer je napisao/la:
A koji je termin odigravanja prve evropske utakmice? Kada je zadnji rok za prijavu stadiona za Evropu? Sve mi se cini da cemo tu Evropu docekati u Zenici. :mrgreen:
To je ono što sam i ja konstatovao, ali ima još jedna stvar, neki radovi će se obavljati i noću, rok za izvođenje radova je trideset dana, očekuje se da će ugovor biti potpisan početkom juna mjeseca...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pirotehnicar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnicar » 29 mar 2010, 21:55

Jedno pitanje za Vas Lesinare. Ako neko moze da mi odgovori kakva je situacija sa stadionom u Banjaluci?? Evo posto je vec evidentno da ce Borac ove sezone obezbijedit nastupe u evropi pa me interesuje stanje sa licencom i da li stadion ispunjava uslove UEFE i ako ne ispunjava sta mu sve nedostaje?

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 21:57

Ma ja bih bio zadovoljan da ove godine igramo Evropu na nekom drugom stadionu, ali da budem siguran da ce se nas izgraditi.
Kapacitet od 12000 hiljada je zadovoljavajuci za nase potrebe.
HAJ FAJV

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 22:05

Отворен $ за " $ на $ $ у & ?
Datum: 29.03.2010 21:00
Autor: ? &
& ? - Процјена $ за " ? $ $ " пет ? " 897.240 &, ' & ' у $ ? $ & ? у јануару ове $. $ за " $ за ' " отворен је 28. ' " - % $.

- То је $ $ " $ не прођу 42 $ не ' " $ " о ' &, & " ¥ $ - " је ¥ ? Управног $ $ ? & $ ".

' ' & $ - се $ у " фазе. Прва " ? " $ " са $ " (? 3.000 $ ') $ & " ? " $ " ? UEFA о ? ? за $ ". У $ ", ' &, ? је $ сјеверне " јужне " са по 2.436 $ ', а простор $ " " " " за & " ¥. -, $ фаза " $ $ је " " на & " " $. На њој " ? $ $ 3.918 ?. $ " $ & на """ ? " $ се $ у ', " на основу процјене. $ ове " ? " $ ? просторе " " & ?, у $ ? ", $ $ " $.

& &, ? са " " ? " " ", & $ $ ", $ $ " " се ? " & ?, $ ? & & " & $ $ за $ $ '. $ $ " " ? " ? $ $ & ? $ ' по узору на ? " $ Европе, ?, &, &, ?...

Jeb'o ih caca, prepolovice kapacitet Istoka! :mrgreen:
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 29 mar 2010, 22:08

Simpatizer je napisao/la: Jeb'o ih caca, prepolovice kapacitet Istoka! :mrgreen:
Meni ovo stvarno izgleda totalno nerealno...Jbt napravice od Gradskog cudo!Volio bi ja da se to sve uradi,ali se bojim... :roll:
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 22:14

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la: Jeb'o ih caca, prepolovice kapacitet Istoka! :mrgreen:
Meni ovo stvarno izgleda totalno nerealno...Jbt napravice od Gradskog cudo!Volio bi ja da se to sve uradi,ali se bojim... :roll:
Vidis da se u clanku spominje Cedo Savic. A ako Cedo Savic negdje vidi interes onda je to gotova stvar. :mrgreen:
Poslovni prostor u centru grada...to ce sve biti njegovi lokali.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 mar 2010, 22:19

Zasto taj tender nije raspisan prije dva mjeseca pa da se sad krene sa radovima?

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 22:23

A evo sta pisu Nezavisne:

Novo ruho Gradskog stadiona
Datum: 29.03.2010 20:38
Autor: Vladimir Grbić
Fudbalski klub Borac raspisao je tender za izvođača radova na rekonstrukciji Gradskog stadiona u Banjaluci, koji bi nakon toga trebalo da zadovoljava norme Evropske fudbalske federacije (UEFA) za odigravanje utakmica ma međunarodnoj sceni.

Sjajni rezultati ove sezone doveli su "crveno-plavu" ekipu blizu izlaska na evropsku scenu, što je bio i cilj prije početka sezone.

Da bi domaće utakmice igrali na svom stadionu, u Borcu moraju da izvrše rekonstrukciju, a raspisivanje tendera je samo početak ostvarivanja zacrtanih planova.

Tako bi, nakon dugo vremena, Banjaluka dobila reprezentativan fudbalski objekat, koji bi bio novi simbol grada na Vrbasu. Međunarodni tender za izvođača radova na rekonstrukciji objavljen je u nedjelju i trajaće 42 dana.

Kontrola koju je prošle godine izvršila Inspekcija UEFA pokazala je da Gradski stadion ima mnogo nedostataka te da je potrebno izvršiti rekonstrukciju. Kontrola je pokazala niz nedostataka na postojećoj zapadnoj i istočnoj tribini, a potrebno je izgraditi sjevernu i južnu tribinu.

Za izvođenje cjelokupnih radova, po gruboj procjene, biće potrebno izdvojiti oko 5.900.000 konvertibilnih maraka. Veliku pomoć u rekonstrukciji banjalučki premijerligaš će imati od Vlade Republike Srpske i grada Banjaluke, koji će zajedno da doniraju 5.000.000 KM.

Da bi bili riješeni problemi na zapadnoj tribini, potrebno je izvršiti rekonstrukciju same tribine, ali i pojedinih prostorija, poput svlačionice, prostorija za sudije i Upravu kluba, restorana, kojim ipak treba samo blaža intervencija. Tako će u svlačionicama, umjesto postojećih 18 plastičnih stolica, morati da bude postavljeno 25, a biće napravljen još jedan toalet.

Osim sanacije, neke prostorije će morati da promijene i svoju namjenu. Tako će soba za prvu pomoć biti preuređena u sobu za kontrolu dopinga, dok će jedna od prostorija biti žrtvovana i u njoj će biti smještena prva pomoć za gledaoce i mobilne ekipe koje bi transportovale povrijeđene do obližnje ambulante.

Prema planu, istočna tribina će biti samo dograđena i natkrivena, a važan segment je i postavljanje 3.918 plastičnih stolica. Stolice su neophodne zbog UEFA pravilnika, a natkrivanje bi stadionu dalo daleko lijepši izgled. Planirano je da se prostorije ispod tribine pretvore u poslovni prostor, od kojeg bi klub imao dodatnu finansijsku podršku.

Ono što će obradovati brojne i najvjernije navijače ovog kluba je izgradnja nove sjeverne i južne tribine, koje će omogućiti dodatnih 4.872 mjesta. Obje tribine će biti simetrične, a prostor ispod njih će biti iskorišten za postavku sanitarnih čvorova, koji su takođe stavka koja se mora ispuniti da bi se zadovoljili strogi propisi UEFA.

Takođe je prevdviđeno uređenje terena i postavljanje zaštitne ograde.

"Više detalja o rekonstrukciji Gradskog stadiona znaćemo kada bude izabran izvođač radova. Sada idemo korak po korak", rekao je Čedo Savić, član Upravnog odbora FK Borac.

Proko Dragosavljević

anjaluka treba da ima stadion koji ispunjava standarde UEFA, koji su zaista strogi i zato će Vlada RS da pomogne koliko bude mogla.

@Schlager
To se i ja pitam.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 22:34

Tender je raspisan kada je projekat prošao reviziju, tendersku proceduru ne provodi Borac već Administrativna služba grada Banjaluke, spomenutih pet milona je prema projektu, a vlada je obezbjedila pet miliona, prema riječima čovjeka sa kojim sam bio danas možemo se samo nadati da se niko neće žaliti na odluku stalne komisije za odabir najpovoljnijeg ponuđača Administartivne službe grada, pjoš jednom da skrenem pažnju na najbitniji dio, a to je rok izvođaču od trideset dana, po meni to je nerealno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 mar 2010, 22:40

VB 1987 je napisao/la:Tender je raspisan kada je projekat prošao reviziju, tendersku proceduru ne provodi Borac već Administrativna služba grada Banjaluke, spomenutih pet milona je prema projektu, a vlada je obezbjedila pet miliona, prema riječima čovjeka sa kojim sam bio danas možemo se samo nadati da se niko neće žaliti na odluku stalne komisije za odabir najpovoljnijeg ponuđača Administartivne službe grada, pjoš jednom da skrenem pažnju na najbitniji dio, a to je rok izvođaču od trideset dana, po meni to je nerealno...
Nerealno naravno ali čak i nemoguće!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 22:40

slika

Pravi ljepotan. :mrgreen:
HAJ FAJV

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 mar 2010, 22:42

Simpatizer je napisao/la:slika

Pravi ljepotan. :mrgreen:
Stvarno je ful fulova 8-)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 22:42

Borčevac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Tender je raspisan kada je projekat prošao reviziju, tendersku proceduru ne provodi Borac već Administrativna služba grada Banjaluke, spomenutih pet milona je prema projektu, a vlada je obezbjedila pet miliona, prema riječima čovjeka sa kojim sam bio danas možemo se samo nadati da se niko neće žaliti na odluku stalne komisije za odabir najpovoljnijeg ponuđača Administartivne službe grada, pjoš jednom da skrenem pažnju na najbitniji dio, a to je rok izvođaču od trideset dana, po meni to je nerealno...
Nadalje, mislim da stadionom više neće upravljati Borac :?:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 29 mar 2010, 22:43

a stadion se naravno rekonstruise ,zato sto od onog na Banjaluckom polju nece biti nista bar jos 10 godina :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 22:43

Bar cu sanjati ovu lijepu sliku. :mrgreen:
HAJ FAJV

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 29 mar 2010, 22:44

Simpatizer je napisao/la:Bar cu sanjati ovu lijepu sliku. :mrgreen:
To ti jedino i preostaje jer Bog zna kad ces ga docekat ....
× Plava krv ispod koze ×

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 22:45

Simpatizer je napisao/la:Bar cu sanjati ovu lijepu sliku. :mrgreen:
Ja sam davno rekao kada vidim prvu mašinu tamo ima da se napijem istog momenta iako sam totalni antialkoholičar...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 mar 2010, 22:45

VB 1987 je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:
Nadalje, mislim da stadionom više neće upravljati Borac :?:
Neće sigurno upravljaće Grad ili Vlada.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.