normalno da ih nece sprijecit,nisu oni ko vi smekeri,i da se nesmiju pojavljivat-A- je napisao/la:Slika zastave,iza koje se nalaze likovi u Hr. dresovima,jasno govori da zastava nije tek onako,napravljena bezveze .
Likovi nisu bilo ko i bitan su dio vase tribine. Na toj zastavi ima oficijelni logo Skripara ,a ti bitniji likovi Skripara je drze u rukama..znaci da je i ta zastava dio ozbiljnije price a nije neka simpatizerska i nesto atko..kako se pokusava predstaviti.
Hajde,desava se svima..asamo se nadam da ovaj gubitak nece vas sprijeciti da gostujete i po drugim dijelovima federacije.bilo bi steta
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905
Ma nek smo u Sarajevu bili,a ostalo vise manje!!!-A- je napisao/la:Slika zastave,iza koje se nalaze likovi u Hr. dresovima,jasno govori da zastava nije tek onako,napravljena bezveze .
Likovi nisu bilo ko i bitan su dio vase tribine. Na toj zastavi ima oficijelni logo Skripara ,a ti bitniji likovi Skripara je drze u rukama..znaci da je i ta zastava dio ozbiljnije price a nije neka simpatizerska i nesto atko..kako se pokusava predstaviti.
Hajde,desava se svima..asamo se nadam da ovaj gubitak nece vas sprijeciti da gostujete i po drugim dijelovima federacije.bilo bi steta

sto prije mod dodze i ocisti ovo to bolje...a pocet bi trebo od ovih slika i onoga ko ih je postavio...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
a rasprave i tih navijačkih fora, uzeo zastavu, oteo ovo ono..o jebote ciljeva u životu 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Nema smisla nosit zastavu ako kad ti padne sa tribine ,tesko ti otic po nju
Najkrivlje mi je sto se sad kurce kao da su oteli zastavu u bitci
Nego zar cemo mi ostat samo na Jurcevicu od pojacanja ,pa napadac nam je potreban pod hitno
A sljedece sezone Barsica i Kozulja treba prikljucit prvoj ekipi ,ovi sto su gledali pripremu protiv Brotnja kazu da su dobro odigrali
Nego zar cemo mi ostat samo na Jurcevicu od pojacanja ,pa napadac nam je potreban pod hitno
A sljedece sezone Barsica i Kozulja treba prikljucit prvoj ekipi ,ovi sto su gledali pripremu protiv Brotnja kazu da su dobro odigrali
- Principatus
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:a rasprave i tih navijačkih fora, uzeo zastavu, oteo ovo ono..o jebote ciljeva u životu

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ko je trenutno u Širokom od strana,i ko sve cini taj napad.Na ovoj polusezoni gledao sam ih par puta i veoma dobri su kao ekipa.Kao pojedince bih izdvojio onog Wagnera(ako se ne varam tako se zove) i isto onaj bek stranac (mislim da je Argentinac).felix123 je napisao/la:Nema smisla nosit zastavu ako kad ti padne sa tribine ,tesko ti otic po nju
$ ? $ ? ? " " ".
Ja sam ih gledao i Barisic je bio slab ali onaj drugi nije,mislim Kozulj!!!Od juniora daleko najbolji bili Kvesić,al onaj zuti,ne Maći i jedan lijevi bočni,ne mogu mu se sad sjetiti imena nikako.Napad slab,Varea nesto pokusavao,Roskama nije bilo nigdje.Misić izgubljen u vremenu i prostoru.Napadač treba odmah!!!felix123 je napisao/la:Nema smisla nosit zastavu ako kad ti padne sa tribine ,tesko ti otic po nju
-
- Kontakt:
U napadu imamo Misica ,Roskama i Vareu (taj Argentinac,zapravo jedini pravi napadac od njih trojice,ova 2 vise kao bekovi) i fali nam jos jedan napadac ,trebali bi dovest neko zvucnije ime potpisat s njima do kraja sezone,sljedece sezone uvodit polako nove mlade igraceSigurdsson je napisao/la:Ko je trenutno u Širokom od strana,i ko sve cini taj napad.Na ovoj polusezoni gledao sam ih par puta i veoma dobri su kao ekipa.Kao pojedince bih izdvojio onog Wagnera(ako se ne varam tako se zove) i isto onaj bek stranac (mislim da je Argentinac).felix123 je napisao/la:Nema smisla nosit zastavu ako kad ti padne sa tribine ,tesko ti otic po nju
Od Brazilaca tu su Wagner ,Marciano ,Jefthon
Otisao je Pazman ,Diogo i Grgic su na posudbu otisli u GOSK ,a dosao samo Jurcevic koji je zamjena za Dioga
Ma realno djaba vam neki igraci kada se zna ko uzima duplu krunu
usput hocete li imati hrabrosti nakon dugo vremena doci u Sa.? tj. od frke sa komsijama niste nikako dolazili pogotovo na Koševo ali i na Grbavicu

usput hocete li imati hrabrosti nakon dugo vremena doci u Sa.? tj. od frke sa komsijama niste nikako dolazili pogotovo na Koševo ali i na Grbavicu

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Naravno da se zna - Široki.
A za to drugo, ocito ne pratis Zelju koliko mislis.
...Život za Široki...
Bili su na kupu.
Jeli vam ostao isti igracki kadar ? Nesto previse ste tihi, nesvidja mi se to
Jeli vam ostao isti igracki kadar ? Nesto previse ste tihi, nesvidja mi se to

NO PYRO NO PARTY
ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da se zna - Široki.

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Crveni Barun
- Kontakt:
široki će ove godine u svim sportovima biti prvak počevši od košarke (kup i prevenstvo 99,99%) a u nogometu (kup ili prevenstvo a možda i oboje
) zato vi koji stalno "brinete" o širokom pripremite se na

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Široki Brijeg – Osijek 1:0
ŠIROKI BRIJEG – I u drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Širokog Brijega upisali su pobjedu. Nakon Brotnja (4:0) svladan je i hrvatski prvoligaš Osijek (1:0). Jedini zgoditak postigao je Zakarić već u 3. minuti utakmice pa je oko 200-tinjak najvjernijih simpatizera „Plavo-bijelih“ zadovoljno napustilo Kamp Musa-Karačić.
Nakon ranog vodstva Široki Brijeg je vrlo brzo bio u prigodi povećati prednost, no Ivanković nije bio precizan iz kaznenog udarca kojeg je Pilav opravdano dosudio nakon prekršaja na Wagneru. Lijepe prigode za zgoditak propustili su još Mišić i Warea koji nisu uspjeli izići kao pobjednici u dvobojima „oči u oči“ s vratarom Osijeka.
U nastavku, kako je i najavio, trener Karačić je pružio prigodu svim ostalim igračima, među njima i sedmorici juniora, koji su uspjeli sačuvati minimalnu prednost iz prvog poluvremena pa je Široki upisao i drugu pobjedu u pripremnom razdoblju.
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Ljubić, Džidić, Brekalo, Bertoša, Marciano, Serdarušić, Ivanković, Ćorić, Wagner, Zakarić (još su igrali: Marić, Mikulić, Kukavica, Marković, Jefthon, Kožul, Božić, Karačić, I. Kvesić, M. Kvesić, Kožulj, Mišić, Varea, Roskam, Barišić).
Osijek: Kardum, Ibriks, Smoje, Vrgoč, Lukačević, Šorša, Kurtović, Babić, Kvržić, Jugović, Ljubojević(još su igrali:Vargić, Glavaš, Lešković, Bubalo, Pušić, Perošević, Maglica)
ŠIROKI BRIJEG – I u drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Širokog Brijega upisali su pobjedu. Nakon Brotnja (4:0) svladan je i hrvatski prvoligaš Osijek (1:0). Jedini zgoditak postigao je Zakarić već u 3. minuti utakmice pa je oko 200-tinjak najvjernijih simpatizera „Plavo-bijelih“ zadovoljno napustilo Kamp Musa-Karačić.
Nakon ranog vodstva Široki Brijeg je vrlo brzo bio u prigodi povećati prednost, no Ivanković nije bio precizan iz kaznenog udarca kojeg je Pilav opravdano dosudio nakon prekršaja na Wagneru. Lijepe prigode za zgoditak propustili su još Mišić i Warea koji nisu uspjeli izići kao pobjednici u dvobojima „oči u oči“ s vratarom Osijeka.
U nastavku, kako je i najavio, trener Karačić je pružio prigodu svim ostalim igračima, među njima i sedmorici juniora, koji su uspjeli sačuvati minimalnu prednost iz prvog poluvremena pa je Široki upisao i drugu pobjedu u pripremnom razdoblju.
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Ljubić, Džidić, Brekalo, Bertoša, Marciano, Serdarušić, Ivanković, Ćorić, Wagner, Zakarić (još su igrali: Marić, Mikulić, Kukavica, Marković, Jefthon, Kožul, Božić, Karačić, I. Kvesić, M. Kvesić, Kožulj, Mišić, Varea, Roskam, Barišić).
Osijek: Kardum, Ibriks, Smoje, Vrgoč, Lukačević, Šorša, Kurtović, Babić, Kvržić, Jugović, Ljubojević(još su igrali:Vargić, Glavaš, Lešković, Bubalo, Pušić, Perošević, Maglica)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Zbog snijega otkazan turnir Gojka Šuška.Sreća pa nasi idu u Tursu,ekipe sto su ostale u BIH,ne vidim način da se spreme,ako situacija bude kakvu je prognoziraju.Inače sinoc je odrzana plavo-bijela noc.Prisustvovali su i kosarkasi HKK Široki,kao i vecina sportskih radnika iz Hercegovine.Bilo je dosta i bivsih igrača ali po mom ukusu malo.Imamo mi jos dosta legendi koji su igrali za nas klu a osvojili su puno vise neg sto ce osvojiti ovi danasnji igrači.Najveci veseljak od igrača Ješe,svaka mu cast,najvise banči a najbolje igra
Narano tu su bili i predstavnici navijača.Mislim da je ove godine bila daleko najorganiziranija proslava i čestitke upravi na čelu s Mijom!!!

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da parafraziram izjavu sto cesto citam po ovom forumu.
Vedran Ješe jedan je od nas.
Total devastation.

...Život za Široki...
Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana
Otkazivanje turnira Gojka Šuška u dobroj je mjeri poremetilo planove nogometaša Širokog Brijega, jer su, između ostalog, otpale i dvije prijeteljske utakmice u toku priprema. Međutim, trener Branko Karačić i njegovi pomoćnici brzo su u opticaj stavili pričuvni plan te nastavili treniranje u skladu s mogućnostima.
Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana koji su ispred svojih vrata čistili snijeg.
Neki igrači su se malo i opustili pa su nakon travnjaka svoje akrobacije pokazali i na snijegu. Sutra će se opet trenirati, a već u utorak momčad autobusom kreće za Graz, a odatle zrakoplovom za Antalyju. S treninga su izostali pojedinci koji nisu mogli doći svojim vozilima.
PS-Kozara kod nas na pripremama od 9-19.02 ,a nasi ovaj tjedan krecu u Tursku.
Otkazivanje turnira Gojka Šuška u dobroj je mjeri poremetilo planove nogometaša Širokog Brijega, jer su, između ostalog, otpale i dvije prijeteljske utakmice u toku priprema. Međutim, trener Branko Karačić i njegovi pomoćnici brzo su u opticaj stavili pričuvni plan te nastavili treniranje u skladu s mogućnostima.
Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana koji su ispred svojih vrata čistili snijeg.
Neki igrači su se malo i opustili pa su nakon travnjaka svoje akrobacije pokazali i na snijegu. Sutra će se opet trenirati, a već u utorak momčad autobusom kreće za Graz, a odatle zrakoplovom za Antalyju. S treninga su izostali pojedinci koji nisu mogli doći svojim vozilima.
PS-Kozara kod nas na pripremama od 9-19.02 ,a nasi ovaj tjedan krecu u Tursku.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

To je taj trazeni Široki Brijeg. Be afraid, be very much afraid.

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.