FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Svaka čast Mladostaši.Vi ste budućnost bh fudbala.Popišali ste ih i ponizili u svim segmentima fudbala.Raztkrili ste šta je FKŽeljezničar.Kako to sve funkcioniše sa sudijama KOMISIJAMA ZASUĐENJE, i tako do vrha.A psetojebac komentariše utakmicu kao da je to sve bilo regularno.Napatiće se oni ugodinama koje dolaze.
Ja pricam samo o ljudskim, cak ne stavljam igracke i trenerske. Sjeti se sta je uradio za savez i koji uticaj u uefi i fifi je napravio da savez ostane i da moze repka na svjetsko ici. Pomoc ovoj drzavi bezbroj puta, kao i ukazivanje za vrijeme rata, od beogradske izjave pa nadalje tokom rata i nakon rata. Pa Japan je poslao nama pomoci za omladinske selekcije sto drzava nasa nece uloziti do 2050.
Namjestanje tekmi, bez prepucavanja, iscackaj malo, pogledaj sta subza to govorili Vahid Musemic i Muzurovic, koji su igraci iz rivala, pa ces vidjeti da je to ubleha i netacna prica oko nastimavanja.
Amar nije cvjecka, to je jasno, ali je Ivica vjerovatno najbolje i najvece sto je nasa drzava dala, ako nista covjek ima ulice i stadioni po sebi na dva kontinenta, itd
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Poklopise nam se rezultati. Bit cr teško protiv TC ako tu izvučemo pobjedu sve smo bliže mirnoj Luci.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Bit će teško, nema Rijada, Žulja, ne znam da li još neko nema pravo nastupa (grmalj s grbavice nas je masakrirao kartonima), ali ne sumnjam da će se momci boriti kao i prošlu protiv Želje. Kvalitetniji smo od pola ekipa, ali protiv korumpiranih sudija i Saveza se ne može.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Drago mi je sto napokon imao m.... da se žalimo za sudjenje. Do sada samo uvijek slutili a ovi nas krali.
Samo nek su Hiros, Alic i Hadžić spremni ovo ostalo se sve da zakrpiti.
Samo nek su Hiros, Alic i Hadžić spremni ovo ostalo se sve da zakrpiti.
- L' Imperator
- Kontakt:
Pregledao snimak! Prvi žuti za Sadikua smiješan, čisto oduzeta lopta. Sve moguće sitne faulove za Želju je svirao, dok je za Mladost samo ono što je baš morao, a dosta ih nije svirao. Crveni za Žulja prestrogo dosuđen, igrač Želje bi se za identičan faul vjerovatno izvukao i bez žutog kartona ili bi maksimalno žuti dobio. Penal za Želju je mogao dosuditi u prvoj situaciji kod šuta, čini mi se, Alispahića. Da je neka druga ekipa u pitanju, a ne Mladost, ona ruka Alića u nadoknadi bi se drukčije okarakterisala.
Ali opet, najviše ste sami sebi krivi. Sve ste imali u svojim rukama, morali ste izdržati još tri minute.
Ali opet, najviše ste sami sebi krivi. Sve ste imali u svojim rukama, morali ste izdržati još tri minute.
#samoRudar #zauvijek
Nema veze vratit će se nama ovo negdje drugo a i Želji kao bumerang. Nego reče da si gledao Rudar protiv Goražda. Kakav je brat od Tatara? Vidim da siba po vrtovima federalke.L' Imperator je napisao/la: ↑12 apr 2021, 14:48Pregledao snimak! Prvi žuti za Sadikua smiješan, čisto oduzeta lopta. Sve moguće sitne faulove za Želju je svirao, dok je za Mladost samo ono što je baš morao, a dosta ih nije svirao. Crveni za Žulja prestrogo dosuđen, igrač Želje bi se za identičan faul vjerovatno izvukao i bez žutog kartona ili bi maksimalno žuti dobio. Penal za Želju je mogao dosuditi u prvoj situaciji kod šuta, čini mi se, Alispahića. Da je neka druga ekipa u pitanju, a ne Mladost, ona ruka Alića u nadoknadi bi se drukčije okarakterisala.
- L' Imperator
- Kontakt:
Predobar igrač, ja ne znam otkud on u Goraždu. Mislim da bi imao mjesta u većini premijerligaša. Idealan za Mladost!

#samoRudar #zauvijek
Negdje sam pročitao da čeka neki transfer vani. Vidim i da je pod ugovorom do 2022.L' Imperator je napisao/la: ↑12 apr 2021, 17:41Predobar igrač, ja ne znam otkud on u Goraždu. Mislim da bi imao mjesta u većini premijerligaša. Idealan za Mladost!![]()
- L' Imperator
- Kontakt:
Sumnjam, to je samo priča 90% naših igrača. Kakav ba transfer vani, jedva se iz Premijer lige može vani. Diže sebi cijenu.
Da ga Mušija zovne, raskin'o bi on taj ugovor bez problema.

#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Osim Žulja i Rijada, nećemo imati ni Dedića.
Bez obzira na to, nadam se igri kao protiv Želje (ali s nepotplaćenim sudijom) i uzimanje tih neophodnih bodova.
Bez obzira na to, nadam se igri kao protiv Želje (ali s nepotplaćenim sudijom) i uzimanje tih neophodnih bodova.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Imate i bolje igrače na klupi od te trojice, ne trebate se brinuti.
#samoRudar #zauvijek
Ne znam iskreno sta očekivati. Znam da su nas rijetko kad nadigrali ali su nas pobjeđivali često.
Bitno je da su Hiros, Alic i Hadžić u ekipi. Jer od njih možeš očekivati da nesto naprave prema naprijed. Tri boda bi bila spasonosna. Pogotovu bi se moglo zakuhati ako Sloboda izgubi od Krupe.
Bitno je da su Hiros, Alic i Hadžić u ekipi. Jer od njih možeš očekivati da nesto naprave prema naprijed. Tri boda bi bila spasonosna. Pogotovu bi se moglo zakuhati ako Sloboda izgubi od Krupe.
- L' Imperator
- Kontakt:
Dobar novi intervju na Mladost TV. Strogi profesionalizam!
Ko hoće, može "pogurati" ekipu putem PayPal-a za još redovniji sadržaj.
DONIRAJ ZA MLADOST TV
https://www.paypal.com/paypalme/mladost ... .%E2%80%8B
DONIRAJ ZA MLADOST TV
#samoRudar #zauvijek
Donirat cu i za krov ako trebaL' Imperator je napisao/la: ↑15 apr 2021, 22:59Dobar novi intervju na Mladost TV. Strogi profesionalizam!
DONIRAJ ZA MLADOST TV

- L' Imperator
- Kontakt:
Pa da su pokrenuli kakvu akciju i potražili pomoć, stvari bi se sigurno pomakle s "mrtve tačke".
#samoRudar #zauvijek
Imam osjecaj da su Gigovica poslali da osakati Tuzlu da se ne bi primajla Borcu i da ce suditi za Mladost... ne znam...
BHF
Barem stolice da promijenimo. Glavna tribina ima manje od 2000 stolica. Kupiti u cetri boje i ovako uraditi. Mislim da sam negdje procitao da je velez svoje preklopne placao 80km po komadu sa ugradnjom. 160k i imas tribinu koja bar s jedne strane lici na nesto.L' Imperator je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:21Pa da su pokrenuli kakvu akciju i potražili pomoć, stvari bi se sigurno pomakle s "mrtve tačke".

Evo i SS malo piše o našem stadionu. Teren odličan, tribine tužno izgledaju. Ako se kad desi da savez ulozi u terene ne bilo loše možda odmah podići i pomoćni, prebaciti sa glavnog travu. Tad bi imali dva vrhunska terena.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Vrhunski dizajn.Wolffire je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:28Barem stolice da promijenimo. Glavna tribina ima manje od 2000 stolica. Kupiti u cetri boje i ovako uraditi. Mislim da sam negdje procitao da je velez svoje preklopne placao 80km po komadu sa ugradnjom. 160k i imas tribinu koja bar s jedne strane lici na nesto.L' Imperator je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:21Pa da su pokrenuli kakvu akciju i potražili pomoć, stvari bi se sigurno pomakle s "mrtve tačke".
![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.