Vec dugo se navodi kao jedan od najperspektivnijih stopera svijeta.meskalin je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze
to sam vidio i postoji mogucnost da se kali tu jos godinu i onda iduce da predje u Milano...zna li neko nesto vise o ovome mladicu???
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Decko ponikao u Goiasu,igra od sezone 2007. u prvom timu.Igrao i za U 20 selekciju Brazila,cuo sam da ce biti veliki igrac,ali nemam nesto mnogo informacija.meskalin je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze
to sam vidio i postoji mogucnost da se kali tu jos godinu i onda iduce da predje u Milano...zna li neko nesto vise o ovome mladicu???
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kad dodas tu i jaku klupu, prije svega u napadu ...ahmad_tz je napisao/la:evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo))
---------Ibra-------Pato-----
-------------Ganso---------
------Princ-----------Hamsik----
-------------Bommel----------
----Taiwo--Nestal--Silva---Abate--
tim koji se moze pohrvati s barcom i realom komotno

i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30

Za zivot cijeli!
i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kad dodas tu i jaku klupu, prije svega u napadu ...ahmad_tz je napisao/la:evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo))
---------Ibra-------Pato-----
-------------Ganso---------
------Princ-----------Hamsik----
-------------Bommel----------
----Taiwo--Nestal--Silva---Abate--
tim koji se moze pohrvati s barcom i realom komotno

a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraci

Rafael Toloi je za razliku od vecine Brazilskih igraca koji su u djetinjstvu svoje umjece pokazivali na ulicama velikih gradova,rodjen i odrastao u malome mjestu Gloria de Oeste..Tek je sa 14 godina poceo ozbiljno trenirati fudbal,u akademiji Goiasa..
Vazi za tihog i povucenog decka,koji nije poznat po provodima i nocnim izlascima tako karekteristicnim za Brazilce..
Paznju na sebe je prvo privukao na Yokohama kupu 2007 za igrace do 19 godina,kada je kao 17-godisnjak impresionirao snagom i mirnocom..
Postaje jedan od kljucnih igraca Goiasa i redovno jedan od najboljih igraca omladinskih selekcija Brazila..
Posebno se istice dominacijom u skok igri..
Odredjenom slabosti se moze smatrati sklonost dobijanju kartona,no kad se sve sagleda radi se o jednome od najperspektivnijih stopera svijeta..
Vazi za tihog i povucenog decka,koji nije poznat po provodima i nocnim izlascima tako karekteristicnim za Brazilce..
Paznju na sebe je prvo privukao na Yokohama kupu 2007 za igrace do 19 godina,kada je kao 17-godisnjak impresionirao snagom i mirnocom..
Postaje jedan od kljucnih igraca Goiasa i redovno jedan od najboljih igraca omladinskih selekcija Brazila..
Posebno se istice dominacijom u skok igri..
Odredjenom slabosti se moze smatrati sklonost dobijanju kartona,no kad se sve sagleda radi se o jednome od najperspektivnijih stopera svijeta..
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 25 jun 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa golman barce nije top klasa, ali im i ne treba top klasa od golmana ako realno gledas stvari, jer stalno napadajumeskalin je napisao/la:a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraciThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30), jer je nesta u godinama, golmana malo kvalitetnijeg i zadnjeg veznog umjesto prgavog i starog van bomela i tek onda se ta ekipa moze hrvati sa barcom

puyol ne znam kako imas obraza reci nesto protiv njega, maldini, pa on

pedro i villa, rezultati govore za njih, svaki od njih je dao 20-ak golova u prosloj sezoni, tako da ti ta teorija pada u vodu odma
keita je tu radi atmosfere u svlacionici iako svoje minute koristi na najbolji moguci nacin i ne igra u prvoj postavi da ne zaboravimo
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa golman barce nije top klasa, ali im i ne treba top klasa od golmana ako realno gledas stvari, jer stalno napadajumeskalin je napisao/la:a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraciThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30), jer je nesta u godinama, golmana malo kvalitetnijeg i zadnjeg veznog umjesto prgavog i starog van bomela i tek onda se ta ekipa moze hrvati sa barcom
![]()
puyol ne znam kako imas obraza reci nesto protiv njega, maldini, pa on![]()
pedro i villa, rezultati govore za njih, svaki od njih je dao 20-ak golova u prosloj sezoni, tako da ti ta teorija pada u vodu odma
keita je tu radi atmosfere u svlacionici iako svoje minute koristi na najbolji moguci nacin i ne igra u prvoj postavi da ne zaboravimo
Villa nije dao gola od februara pa do par tekmi prije finala i ukljucujuci finale, iskreno Messi xavi pa iniesta...bez prvog su solidna momcad, a bez druge 2 prosjek

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da ne idemo u off, ja kao vrsni fudbalski strucnjak, koji imam bezborj trofeja na FMmeskalin je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa golman barce nije top klasa, ali im i ne treba top klasa od golmana ako realno gledas stvari, jer stalno napadajumeskalin je napisao/la: a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraci![]()
puyol ne znam kako imas obraza reci nesto protiv njega, maldini, pa on![]()
Villa ninje dao gola od februara pa do par tekmi prije finala i ukljucujuci finale, iskreno Messi xavi pa iniesta...bez prvog su solidna momcad, a bez druge 2 prosjek

Za zivot cijeli!
@ThE_mAnIaCs_1987 daleko je, ali da se ne moze pobjediti malo sutra....moje skromno misljenje je da treneri grijese kako da zaustave Messia, gledaj kako ces zaustaviti xavia i iniestu jer ako oni ne igraju nema ko da namjesti Villli, Pedru i co..onda messi mora uzeti loptu i sam poluditi, sto je lakse kod slabijih ekipa u spaniji u LP teze jbg.... kazu messi je barca, je ali 1/3, a 2/3 su Xavi i Iniesta, jer oni mogu bez Messia, prvaci europe i svijeta, ali Messi bez njih ne sjetite se Aregnetina - Njemacka debakla....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti si upravu kada kazes to za xavija i iniestu, ali ne igraju sami njih dvojica, nisu samo njih 2 fudbalski klub barcelona, tu je jos 9 igraca pored njih i svi su ravnopravni, jedino messi odskace od svih njih bas po kvaliteti, ali ostalih 8 igraca se medjusobno nadopunjavaju, prave presing cim izgube loptu i jos mnogo stvari koje je trenutno cine najboljim timom na svijetumeskalin je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987 daleko je, ali da se ne moze pobjediti malo sutra....moje skromno misljenje je da treneri grijese kako da zaustave Messia, gledaj kako ces zaustaviti xavia i iniestu jer ako oni ne igraju nema ko da namjesti Villli, Pedru i co..onda messi mora uzeti loptu i sam poluditi, sto je lakse kod slabijih ekipa u spaniji u LP teze jbg.... kazu messi je barca, je ali 1/3, a 2/3 su Xavi i Iniesta, jer oni mogu bez Messia, prvaci europe i svijeta, ali Messi bez njih ne sjetite se Aregnetina - Njemacka debakla....
Za zivot cijeli!
Danas u prici pojavio i Danilo(19),igrac Santosa,igra desnog beka,a moze igrati i na sredini terena.Navodno ga traze i Milan i Inter.Koliko li ovaj Brazil ima ovakvih talenata,svaki dan se pojavi po 5 novih
u pricama oko transfera u Evropu.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
A i Interovci spominju dolazak d.beka Santosa Jonathana,sad ko je tu zapravo d.bek bio u Santosu,Danilo ili JonathanTribalian je napisao/la:Danas u prici pojavio i Danilo(19),igrac Santosa,igra desnog beka,a moze igrati i na sredini terena.Navodno ga traze i Milan i Inter.Koliko li ovaj Brazil ima ovakvih talenata,svaki dan se pojavi po 5 novihu pricama oko transfera u Evropu.

Btw,Santos ocito ima strasnu generaciju,mogli bi zapapriti Messiu i kompaniji u finalu s.prevenstva ako ostanu na okupu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Muka mi je od ovih transfera...
Hoce li Milan ijednu extra provjerenu klasu dovesti ove godine ?!?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
jonAThan je igrac Cruizera ,al ne kontam zasto ga spominju u okviru Santosa (i ja sam to cito ) jedino da nije co_ownership il nesto .Santos ima odlicnu generaciju i najveci broj santosovi igraca je u brazilu under 21.Dylan Dog je napisao/la:A i Interovci spominju dolazak d.beka Santosa Jonathana,sad ko je tu zapravo d.bek bio u Santosu,Danilo ili JonathanTribalian je napisao/la:Danas u prici pojavio i Danilo(19),igrac Santosa,igra desnog beka,a moze igrati i na sredini terena.Navodno ga traze i Milan i Inter.Koliko li ovaj Brazil ima ovakvih talenata,svaki dan se pojavi po 5 novihu pricama oko transfera u Evropu.
![]()
Btw,Santos ocito ima strasnu generaciju,mogli bi zapapriti Messiu i kompaniji u finalu s.prevenstva ako ostanu na okupu.
A sto se tice Danila on je vise igrac krilo ,,ko prati Vrazil i Santos zna ,mislim da su to i mEdiji prenosili dok je se javljo interes do strane Intera za njeg ,znaci nije on klasicni bek ,jer je veliki ofanzivac ,a sad mozda bi se on mogo prilagodit na Milanov bunker

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
HOce, hoce ,,izjavio je GAlliani krajem agusta miSTER XTitova-Juga je napisao/la:Muka mi je od ovih transfera...

IO SONO INTERISTA
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ja iskreno za ovog momka do dolaska u milan nisam ni čuo, i mislio sam da je doveden čisto zato što je raiolin igrač, ali momak je na u21 prvenstvu odigrao sve i minut za reprezentaciju španije i osvojio naslov s njima, u finalu čak i prelijepo asistirao za prvi gol, od njega bi u budućnosti čak i moglo nešto biti, dobro su uradili što su ga posudili espanjolu, valjda će tamo igrati standardno
[youtube][/youtube]
evo i faraona s milanovim dresom

[youtube][/youtube]
evo i faraona s milanovim dresom

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Prica se da imamo 50 miliona za transfere. Odlicno. Dovesti Gansa za 30-ak i dosta je sto se mene tice. Naravno da ne bih lose legao Hamsik ili Montolivo al to tesko da ce se realizovati. Faraon uzeo broj 92 i izjavio da mu je Galliani rekao da zeli od njega da postane novi Kaka' a ovaj se obradovao.
----------------Abbiati------------
Abate-----Silva----Mexes---Taiwo
--------------Bomel-------------
-------Flamini--------Prince
------------Ganso---------
------Pato----------Ibra
I ova je odlicna formacija. Ili mozda cak bi se mogla i igrati 4-2-2-2. Znaci 2 zadnja vezna bi bili Prince i Bommel a 2 prednja Ganso i Robinho. A kada bi dosao jedan od one dvojice gore navedenih mogli bi se pohrvat i sa najboljim (Barcelonom). A klupa za mene najbolja u Evropi:Robinho, Zambrotta, Nesta,Gatusso,Seedorf,Cassano,Faraon. Odlicna ekipa sa kojom bi trebali pokorit Seriu A a za Evropu bi to teze islo mada bi realno bilo neko polufinale.
------Pato----------Ibra
I ova je odlicna formacija. Ili mozda cak bi se mogla i igrati 4-2-2-2. Znaci 2 zadnja vezna bi bili Prince i Bommel a 2 prednja Ganso i Robinho. A kada bi dosao jedan od one dvojice gore navedenih mogli bi se pohrvat i sa najboljim (Barcelonom). A klupa za mene najbolja u Evropi:Robinho, Zambrotta, Nesta,Gatusso,Seedorf,Cassano,Faraon. Odlicna ekipa sa kojom bi trebali pokorit Seriu A a za Evropu bi to teze islo mada bi realno bilo neko polufinale.
mogli bi se pohrvati s barcelonom, al bi ubrzo trehnuli od ledinu. da dovedete sedam igraca kojih god hocete, opet bi od ledinu, a kamoli sa ovim bomelom, flaminijem, gansom itdA_d_0 je napisao/la:Prica se da imamo 50 miliona za transfere. Odlicno. Dovesti Gansa za 30-ak i dosta je sto se mene tice. Naravno da ne bih lose legao Hamsik ili Montolivo al to tesko da ce se realizovati. Faraon uzeo broj 92 i izjavio da mu je Galliani rekao da zeli od njega da postane novi Kaka' a ovaj se obradovao.
------Pato----------Ibra
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
To ti mislis. Flamini je prosjek sto jest jest. Bommel jeste u godinama al nama treba jedan krkan koji ce trcat za Tatu u napadu. A Ganso ima potencijal da bude na rangu Inieste, cak i vise. Ako si ga nekad gledao shvatit ces to. Nisam rekao da bi dobili Barcelonu al bi vas namucili i to dobro.Romariooo je napisao/la:mogli bi se pohrvati s barcelonom, al bi ubrzo trehnuli od ledinu. da dovedete sedam igraca kojih god hocete, opet bi od ledinu, a kamoli sa ovim bomelom, flaminijem, gansom itdA_d_0 je napisao/la:Prica se da imamo 50 miliona za transfere. Odlicno. Dovesti Gansa za 30-ak i dosta je sto se mene tice. Naravno da ne bih lose legao Hamsik ili Montolivo al to tesko da ce se realizovati. Faraon uzeo broj 92 i izjavio da mu je Galliani rekao da zeli od njega da postane novi Kaka' a ovaj se obradovao.
------Pato----------Ibra
dobar je ganso, gledao sam ga nekoliko puta, mislim onako dobar je potencijal koji tek treba da se dokazuje na visem nivou, al ima talenta i vjerujem da ce biti sjajan igrac, podsjeca onako na Kaku svojom elegancijom u igri. steta sto milan nema para pa da dovede recimo i njega i neymara, pa da gledamo trio neymar, ibra, pato, a iza njih ganso, ili mozda cak sa robinjom i bez ibre, to bi bio onaj pravi brazilski stih
sto se tice poredjenja s barcom, zaostaje tu milan puno, prvo zbog odbrane u kojoj je jedino silva recimo top class, i mozda ovaj bek sto je dosao iz francuske, nesta je vec ostario steta sto ga necemo gledati jos dugo, vas vezni red ovakav kakav je nedorasta je barci, ima tu finih igraca ali daleko od toga da bi se nosio s barcinim, ne bi uspjeli ni 30 posto posjeda imati ni stvoriti neke prilike
al dobra je stvar sto se milan polako al sigurno vraca u evropski vrh, pozelji smo gledati mocni milan u zavrsnicama lige prvaka
sto se tice poredjenja s barcom, zaostaje tu milan puno, prvo zbog odbrane u kojoj je jedino silva recimo top class, i mozda ovaj bek sto je dosao iz francuske, nesta je vec ostario steta sto ga necemo gledati jos dugo, vas vezni red ovakav kakav je nedorasta je barci, ima tu finih igraca ali daleko od toga da bi se nosio s barcinim, ne bi uspjeli ni 30 posto posjeda imati ni stvoriti neke prilike
al dobra je stvar sto se milan polako al sigurno vraca u evropski vrh, pozelji smo gledati mocni milan u zavrsnicama lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.