let3 je napisao/la:šta mislite da preimenujemo temu u Victor Valdes

I to da se zove... Victor Valdes & Rage Against The Machine !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
let3 je napisao/la:šta mislite da preimenujemo temu u Victor Valdes
E svašta.Romariooo je napisao/la:treba temu preimenovati u "Crtice iz mladosti Victora Valdeza"
ne znam sta ste se tipa dobavezali i po cemu je bitan za ovogodisnju ligu prvaka, a kad je bio i u sampionskim generacija ni tada nije bio bitan
ostalo je jos finale lige prvaka 14/15, kako glasi i tema, i valjda se tog finala treba drzati i njegovih aktera i svega sto ima veze s tim
ne znam otkud ideja uefi da se ovako kasno igra finale, obicno je bivalo krajem maja, sad 6. juni, bojim se da bi se i barca i juventus mogli malo zapustiti do tada, pogotovo juventus koji ce koliko sam ja skontao poslije finala kupa italije imati 15 dana bez utakmice do finala lp, a barca ima finale kupa sedmicu prije sto je po meni i prednost, da se odrzi ta takmicarska forma
... k'o jufkuRoman je napisao/la:Posteno ce ih Barsa razvuci u finalu.
Kucu na Barsu citiraj me posle utakmice eto oni su ionako najbolji gubitnici finala LP neka stanu uz historiju kluba.Romariooo je napisao/la:... k'o jufkuRoman je napisao/la:Posteno ce ih Barsa razvuci u finalu.
superkup samo bparena nije mogao da oprosti valdesu ,ponavljao je to godinama ,kakva slucajnost ...leorey je napisao/la:Ja ne znam zasto se spominju klubovi koji su ispali iz lige prvaka, ili jos gore, istu nisu niti igrali ove godine ?Valdes, legenda Barce, ali rupa.Itekakva rupa, sto mozemo vidjeti vec ove sezone u Barceloni kada imamo klasne golmane.Nikad mu onaj superkup necu halalit, nikad.
Nema mi ništa mrže nego kada je ekipa primorana igrati u gostujućim dresovima u finalu. Ovako je supermessilla je napisao/la:
Rerna je unikatan, porediti mene s njim je uvreda za njegabarca_87 je napisao/la:superkup samo bparena nije mogao da oprosti valdesu ,ponavljao je to godinama ,kakva slucajnost ...leorey je napisao/la:Ja ne znam zasto se spominju klubovi koji su ispali iz lige prvaka, ili jos gore, istu nisu niti igrali ove godine ?Valdes, legenda Barce, ali rupa.Itekakva rupa, sto mozemo vidjeti vec ove sezone u Barceloni kada imamo klasne golmane.Nikad mu onaj superkup necu halalit, nikad.
![]()
xaviesta je napisao/la:Vratimo se temi odnosno finalu, biće zayebano i jednim i drugim bez Riberya i Robbena.
heheheRoman je napisao/la:Citirajte me posle utakmice nabubace ih Barsa zgadit ce im se calcio hehe
Osnovac, kako si?Roman je napisao/la:Citirajte me posle utakmice nabubace ih Barsa zgadit ce im se calcio hehe
Osnovac hehe dijete drago i tak taki fora pa klikera igrao kad su gubili 97, 98 znam o cemu pricam.. vjerovatno nisi tad bio ni u planu roditelja a meni ovdje spominjes roditelje sram te bilo hehe hajde sala na stranu drago mi je za Juve ali sto se manje nadate bolje vam je tako blizu a tako daleko eben je osjecaj kad zedan dodjes do izvora a...Mig_Mig je napisao/la:Osnovac, kako si?Roman je napisao/la:Citirajte me posle utakmice nabubace ih Barsa zgadit ce im se calcio heheTrebalo je vec da si u besici, ili si se sakrio od roditelja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.