Zabi ga momakNimla_RZ je napisao/la:Džeko opet na klupiBalloteli igra

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zabi ga momakNimla_RZ je napisao/la:Džeko opet na klupiBalloteli igra
Ja ni to ne vjerujem,samo kad bude ovjereno kod notara.Edo_77 je napisao/la:Bice tu jos obrta. Iskustvo sa Dzekom me naucilo da dok ne vidim da drzi dres i olovku, nema pomoci.
Sindrom Balotellia.calcio je napisao/la:Spahić 99% ide na ljeto a nekako ne vjerujem da će preći u slabiji klub od Monpeljea.
Arsenal, zašto ne? Ali ako ne bude ništa od toga biće sigurno i drugih dobrih opcija.
Pjanić, za njega sam već malo skeptičan. Mislim da će ga pokušati nagovoriti da ostane, kao "Mire ostani, dobićeš mnogo šansi iduće sezone, doći će novi trener bla bla bla"
harishp je napisao/la:Sindrom Balotellia.calcio je napisao/la:Spahić 99% ide na ljeto a nekako ne vjerujem da će preći u slabiji klub od Monpeljea.
Arsenal, zašto ne? Ali ako ne bude ništa od toga biće sigurno i drugih dobrih opcija.
Pjanić, za njega sam već malo skeptičan. Mislim da će ga pokušati nagovoriti da ostane, kao "Mire ostani, dobićeš mnogo šansi iduće sezone, doći će novi trener bla bla bla"
Koliko god bili problematicni,kvalitet im niko ziv nemoze osporiti.
Da izgubili su od Kazana na njihovom terenu.Tima koji je i Barcelonu drmnuo pretprosle sezone,a ove ih napatio.delija je napisao/la:Pa Hari kako Vranjes odigra na kraju.Vidim izgubili su.Nadam se da nije sta do njega bilo
Povreda!!!harishp je napisao/la:Jahica nema ni mapi u ovom play offu.
Da nije opet povreda,ili trener vjezba strogocu nad njim.
Izvlačenje je 30.07.Goalgetter je napisao/la:Kad je izvlacenje grupa kvalifikacija za SP2014 u Brazilu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.