halal mesoHenderson je napisao/la:
Toliko o nekom Peri i španskoj hrabrosti.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Glavna zvijezda Portugala Cristiano Ronaldo ima upalu tetiva mišića lijeve noge i vrlo je moguće da neće moći da igra na prvoj utakmici Mundijala protiv Njemačke 16. juna, a vrač iz Gane Nana Kwaku Bonsam tvrdi da je on uticao na povredu ubojitog napadača Real Madrida.
“Poznajem Ronaldovu povredu, upravo radm na njoj i veoma sam ozbiljan. Prošle sedmice, tražio sam i našao četiri psa koja sam iskoristio u obredu zvanom “Kaviri Kapam”. Rekao sam i prije četiri mjeseca da ću se potruditi da Ronalda onesbosobim za Svjetsko prvenstvo ili makar za meč sa Ganom. Ova povreda ne može da se izliječi savremenom medicinom, jer je izazvana “spiritualno”. Danas je to možda kolejno, sutra će biti zglob, a preksutra sasvim nešto drugo”, rekao je vrač iz Gane.
Portugal i Gana će se sastati 26. juna u Braziliji, pa ćemo saznati kakve su moći Nana Kwaku Bonsama i da li je zaista istina to što govori… Naravno da mali broj ljudi vjeruje u to.

“Poznajem Ronaldovu povredu, upravo radm na njoj i veoma sam ozbiljan. Prošle sedmice, tražio sam i našao četiri psa koja sam iskoristio u obredu zvanom “Kaviri Kapam”. Rekao sam i prije četiri mjeseca da ću se potruditi da Ronalda onesbosobim za Svjetsko prvenstvo ili makar za meč sa Ganom. Ova povreda ne može da se izliječi savremenom medicinom, jer je izazvana “spiritualno”. Danas je to možda kolejno, sutra će biti zglob, a preksutra sasvim nešto drugo”, rekao je vrač iz Gane.
Portugal i Gana će se sastati 26. juna u Braziliji, pa ćemo saznati kakve su moći Nana Kwaku Bonsama i da li je zaista istina to što govori… Naravno da mali broj ljudi vjeruje u to.
Mogao bi Pepe skoknut do ovog Nane da mu objasni par stvari 
LenBias je napisao/la:Glavna zvijezda Portugala Cristiano Ronaldo ima upalu tetiva mišića lijeve noge i vrlo je moguće da neće moći da igra na prvoj utakmici Mundijala protiv Njemačke 16. juna, a vrač iz Gane Nana Kwaku Bonsam tvrdi da je on uticao na povredu ubojitog napadača Real Madrida.
BTW pero potvrdio da pogba i aguero ne dolaze i da kikser vise nece praviti probleme u svlacionici
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zato dolaze Vidal i Suki 
Nista vidal,i to je potvrdjeno . Verratti

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ma moze i on, al naglasak je na Sukiju.
hahahaha, ja kontao poredis 2002. s 2014. ova gore losaRustem je napisao/la:
sta je ovo fol , sportsport prenosi da espn tvrdi real dovodi velu ?
Jes, pisao je ESPN o tome danas. Ali rekao bi da je to obicna spekulacija i nista vise.
Suarez sve izvjesniji. Iskreno, ne bi podrzao taj transfer. Morata napusta na ljeto, dovesti Benzemi kvalitetniji backup i to je to.
Suarez sve izvjesniji. Iskreno, ne bi podrzao taj transfer. Morata napusta na ljeto, dovesti Benzemi kvalitetniji backup i to je to.
Iako je igrac Real.S, Vela je prosle godine javno rekao da ne krije daje madrididsta tj. san mu Real Madrid od mali nogu za meksicke medije...
A evo i na Marci izmedju ostalog...
http://www.marca.com/2013/03/09/futbol/ ... 85448.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A evo i na Marci izmedju ostalog...
http://www.marca.com/2013/03/09/futbol/ ... 85448.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ervin Zukanovic
samo da suki ne dodje, ostalo cemo sve lako, taj bi donio totalnu negativu u napad 
Ne znam po kojoj osnovi vec procjenjuju pogbu na 66miliona? I da je cak vrijedniji od balea koji je procjenjen na 60 a suareza procjenili na 107. Al kad bi doveli pogbu i suareza ne bi nam fakat niko nista mogo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Fabio dobio produzenje ugovora do 2019 uz 4 mil. neto.
Drago mi zbog njega..
Drago mi zbog njega..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nakon ove sezone moze se reci odlican potez 
Odlicno. 
Svakako odlican potez. Prvo sto je kvalitetan igrac za rotaciju sa Marcelom, a druga stvar je portugalski klan.
Carlo zna upravljat svlacionicom
Carlo zna upravljat svlacionicom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.