koja kradja?Sabinho je napisao/la:Znaci nova kradja u korist filozofa... Istinske vrijednosti.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
45515
Koji rahatluk u zivotu Boze dragi, gledas tekmu i znas da se ne smije nista protiv tvog tima suditi a i da ce te sudije pogurati kad zapnes. Bas me zanima na sta lice fudbalska pravila po njegovom misljenjuMortemHz je napisao/la:Kakva dominacijapinoglavi je napisao/la:Evo brata prekuco igricu, za Zeljeznicar i Juventus navijaUrbinato je napisao/la:Koliko jedenja govana od navijaca standardnih drugoligasa.![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
realno, Sloboda protiv Zrinje i Sarajeva nije odigrala kako moze, danas je Sloboda igrala bolje nego u ta dva meca, bolji pristup igri, bolja igra i vrlo blizu pobjede nad prvoplasiranom ekipm prvenstvahskzmostar je napisao/la:Realno Zrinja vas je trebao u Tuzli nakantat ali losa realizacija,prvi sut ste imali u 88min i to pokusaj skarica sa 15 m,nitko be kaze da su Zrinjski i Zeljo svemirski brodovi ali smo u ovom sivilu zasluzeno u vrhu sa Sarajevom.
ja tvrdim da je Zrinja najbolja ekipa u pl i da ste odigrali na Tusnju bolje od Sarajeva i Selje, al eto, uprkos tome sto je Sloboda danas igrala bolje nego protiv vas, primila je dva gola, a protiv vas niti jedan
to je Sloboda trenutna, sve zavisi od pristupa igri, ako nema pristupa, nema ni igre, a onda nema ni rezultata
- Tristan
- Kontakt:
Znam na sta mislis!MortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dva najveca kluba u svojim zemljama?MortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Dokazane štimačine i vucaranje po nižim ligama.MortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izbace ih u drugu ligu zbog namjestanja ali se vrate jos jaci, kriminalne hobotnice! I oboje gura ih sdaMortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Nad tobom sunce najljepše sja
Misliš naguzili ste se jufkama i Mađarima, a protiv nas zapeli?Nadam se da ćete ovako igrati i u petak na Koševu kao danasChinaglia je napisao/la:realno, Sloboda protiv Zrinje i Sarajeva nije odigrala kako moze, danas je Sloboda igrala bolje nego u ta dva meca, bolji pristup igri, bolja igra i vrlo blizu pobjede nad prvoplasiranom ekipm prvenstvahskzmostar je napisao/la:Realno Zrinja vas je trebao u Tuzli nakantat ali losa realizacija,prvi sut ste imali u 88min i to pokusaj skarica sa 15 m,nitko be kaze da su Zrinjski i Zeljo svemirski brodovi ali smo u ovom sivilu zasluzeno u vrhu sa Sarajevom.
ja tvrdim da je Zrinja najbolja ekipa u pl i da ste odigrali na Tusnju bolje od Sarajeva i Selje, al eto, uprkos tome sto je Sloboda danas igrala bolje nego protiv vas, primila je dva gola, a protiv vas niti jedan
to je Sloboda trenutna, sve zavisi od pristupa igri, ako nema pristupa, nema ni igre, a onda nema ni rezultata
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- elamalakia
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Dva najveca kluba u svojim zemljama?MortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znao sam da ce neka neznalica ovo napisati, ipak, mnogo vise momaka je dalo tacan odgovor, pa makar jedan da si ubo druze, idemo dalje..SlevinKelevra je napisao/la:Dva najveca kluba u svojim zemljama?MortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tristan je napisao/la:Znam na sta mislis!![]()
![]()
uNbx je napisao/la:Dokazane štimačine i vucaranje po nižim ligama.
Sta da vam kazem vise kad sve znate!pinoglavi je napisao/la:Izbace ih u drugu ligu zbog namjestanja ali se vrate jos jaci, kriminalne hobotnice! I oboje gura ih sda
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tako je, kao nabijanje kompleksa gradskom rivalu bordo boja, a crveni-crno iz drugih gradova znaju biti veoma bucni, cesto bez pokrica.SlevinKelevra je napisao/la:Dva najveca kluba u svojim zemljama?MortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Don't believe the hype.
. .da je sudija svirao penal, bio bi suspendiran. . . ovako . . dobro je prosao
Još malo i slušamo stručnjaka Boru kako opravdava svaku sudijsku odluku sa "evo vidite, sudija je imao dobar pregled, ja vjerujem sudiji". Can't wait 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Sloboda prokocka 2 boda danas, dugo lošija ekipa od današnjih gostiju nije došla na Tušanj.
Očekujem rasplet između Sarajeva i Zrinjskog u borbi za prvaka.
Očekujem rasplet između Sarajeva i Zrinjskog u borbi za prvaka.
tuzlanska Sloboda
slazem se... prvaci, to smo vec mizlajci je napisao/la:Sloboda prokocka 2 boda danas, dugo lošija ekipa od današnjih gostiju nije došla na Tušanj.
Očekujem rasplet između Sarajeva i Zrinjskog u borbi za drugo mjesto.
45515
Dva najgospodskija kluba na svijetu, a istovremeno misevima i najomrazenija jer ih po slavi i trofejima nikad nece stici u njihovim ligamaMortemHz je napisao/la:Sta je zajednicko Juventusu i Željezničaru?
Imam ja jedno pitanje....sad kad suspendiraju i ovog suca,tko ce sudit??[emoji23] [emoji23]
Sent from my Picasso using Tapatalk
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakav penal nije sviran za Slobodu, majko moja. Gdje su navijači Želje od jučer
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.