Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pipita nam je donio jednu titulu, Benzema dosad nije ni jednu.
Svaki gol te sezone nam je donio titulu.Mozambik je napisao/la:Pipita nam je donio jednu titulu, Benzema dosad nije ni jednu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Al Pipi je dao asistenciju 
Benzema nije konstantan, to znamo. Ove sezone je bio odlican al' s odredjenim padovima u igri sto se najvise osjetilo pred kraj sezone. Po meni je najbolje dovesti kvalitetan backup koji ce ga dostojno zamijeniti kad ne ide.
Suarez je puno bolji igrac, i to znamo. Ali Realu ne treba golgeterska masina jer u napadu vec imas najboljeg napadaca na svijetu. Vec napadac koji ce raditi za ovu drugu dvojicu, otvarati prostor, cak i igrati playa i koji ce po sezoni ispuniti kvotu od nekih 25-30 golova i 15-20 asistencija sto ovaj uvijek ima. Mogao bi to i Suarez ali je rizik kako bi se jos jedan 'superstar' uklopio u napadu. Jbes nove galacticose.
Kao da prvi nisu bili lekcija.
Benzema je tu godinama, zna ekipu, ulazi u prime, odlicno suradjuje sa Baleom i Cristianom i po meni treba dovesti kvalitetnu zamjenu za njega i super.
Mada ce Pero zaganjati Suleta, to je veoma izvjesno.
Suarez je puno bolji igrac, i to znamo. Ali Realu ne treba golgeterska masina jer u napadu vec imas najboljeg napadaca na svijetu. Vec napadac koji ce raditi za ovu drugu dvojicu, otvarati prostor, cak i igrati playa i koji ce po sezoni ispuniti kvotu od nekih 25-30 golova i 15-20 asistencija sto ovaj uvijek ima. Mogao bi to i Suarez ali je rizik kako bi se jos jedan 'superstar' uklopio u napadu. Jbes nove galacticose.
Benzema je tu godinama, zna ekipu, ulazi u prime, odlicno suradjuje sa Baleom i Cristianom i po meni treba dovesti kvalitetnu zamjenu za njega i super.
Puno bolji stav od "bolji benzema, bolje se podređuje" gluposti.geoxx je napisao/la:Benzema nije konstantan, to znamo. Ove sezone je bio odlican al' s odredjenim padovima u igri sto se najvise osjetilo pred kraj sezone. Po meni je najbolje dovesti kvalitetan backup koji ce ga dostojno zamijeniti kad ne ide.
Benzema samo da je konstantan bio bi ne samo u realu, već i u svijetu jedan od najboljih napadača, ali momak jednostavno ima problema sa formom, i mislim da je bolje uzeti rizik pa dovesti kvalitetnog napadača u vidu Suareza, nego čekati novu sezonu sa nestabilnim Benzemom.
naprijed rejal
Zaboravili ste Moratu,najefikasnijeg igraca lige.
Ta nekonstanost ga yebe ali zato i tvrdim da je bolje dovesti kvalitetnu zamjenu koji ce odraditi svoje kad ovog uhvati kurcobolja. Primjer je druga Mourinhova sezona kad si imao Benza i Pipitu i ukoliko jednog nije islo tu je bio drugi da ga kvalitetno zamjeni. I uz Ronalda dobio si jedan od boljih trojaca ikad.Sveti je napisao/la:Puno bolji stav od "bolji benzema, bolje se podređuje" gluposti.geoxx je napisao/la:Benzema nije konstantan, to znamo. Ove sezone je bio odlican al' s odredjenim padovima u igri sto se najvise osjetilo pred kraj sezone. Po meni je najbolje dovesti kvalitetan backup koji ce ga dostojno zamijeniti kad ne ide.
Benzema samo da je konstantan bio bi ne samo u realu, već i u svijetu jedan od najboljih napadača, ali momak jednostavno ima problema sa formom, i mislim da je bolje uzeti rizik pa dovesti kvalitetnog napadača u vidu Suareza, nego čekati novu sezonu sa nestabilnim Benzemom.
Rekao sam vec gore da odlicno suradjuje sa BC, u najboljim godinama itd., uz to prima platu od mislim 5 miliona dok bi Suarez primao mozda i duplo vecu.
Uglavnom, ako bude dolazio nek' dodje prije pocetka sezone znaci prije augusta. Da dodje spreman, odradi full pripreme odnosno da ga ne bi morali cekati da proigra poslije nove godine, kao Balea i Luku.
[youtube][/youtube]
sta je ovo, nabijemo onaj smijesni bayern i odma nam se njihovi igraci nude 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nosi to. Dovesti Verratija. Jer kako stvari stoje nece se ici ni po Pogbu ni po Vidala. A Raketa je valjda Barcin.
Daleko najbolji izbor.geoxx je napisao/la:Nosi to. Dovesti Verratija. Jer kako stvari stoje nece se ici ni po Pogbu ni po Vidala. A Raketa je valjda Barcin.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Xabi gospodski, Ramu uništiše ove maxxice 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bas bezveze ove air max patike.rio_Ferdy88 je napisao/la:Xabi gospodski, Ramu uništiše ove maxxice
Xabi daleko najveci gospodin medju fudbalerima.
A Ramo golgeter.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Čelenka moja najdraža <3
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ajd nek bar negdje redovno zabija.
Vidim nista novo,benzija prodajete 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.