Iako zmaj i Real nemaju poveznica, ipak dres je dizajnirao Japanac pa zato...
EDIT: Vidim da se ne vidi slika pa evo link, odmah je na naslovnici... http://www.footyheadlines.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

geoxx je napisao/la:Radamel je rizik, pitanje je kakav ce izaci iz ove povrede. Da nije bilo te povrede, podrzao bi taj transfer.
Nadam se da se nece ici po Kroosa, Gundogana i slicne. Verratti je pravi nasljednik Xabija.![]()
Takvi igraci kao on, Xabi, Pirlo su prava rijetkost. Igraci koji su defanzivno beton, a koji igraju playa. Za 4-3-3 bi bio odlican, valjda Carlo povuce kakve veze.![]()
A tek mu je 21.![]()
Raketa bi se isto odlicno uklopio u ovaj sistem. Nazad je jak sto se kod Carla cijeni i mogao bi igrati i Lukinu i Angelovu poziciju al' et nek mu je sretno u Barci, ako je istina da ide tamo.
Pogba je bio moj prvi pick ali kako stvari stoje nece se ici ni po njega ni po Vidala. Valjda jedan krene put Pariza sto bi olaksalo dovodjenje Verrattija.
Dakle, Verratti i zamjena ( prava zamjena, ne Morata) Benzemi i po meni dosta.
suhi je napisao/la:geoxx je napisao/la:Radamel je rizik, pitanje je kakav ce izaci iz ove povrede. Da nije bilo te povrede, podrzao bi taj transfer.
Nadam se da se nece ici po Kroosa, Gundogana i slicne. Verratti je pravi nasljednik Xabija.![]()
Takvi igraci kao on, Xabi, Pirlo su prava rijetkost. Igraci koji su defanzivno beton, a koji igraju playa. Za 4-3-3 bi bio odlican, valjda Carlo povuce kakve veze.![]()
A tek mu je 21.![]()
Raketa bi se isto odlicno uklopio u ovaj sistem. Nazad je jak sto se kod Carla cijeni i mogao bi igrati i Lukinu i Angelovu poziciju al' et nek mu je sretno u Barci, ako je istina da ide tamo.
Pogba je bio moj prvi pick ali kako stvari stoje nece se ici ni po njega ni po Vidala. Valjda jedan krene put Pariza sto bi olaksalo dovodjenje Verrattija.
Dakle, Verratti i zamjena ( prava zamjena, ne Morata) Benzemi i po meni dosta.
kroos je spor za real , verratti je mala masinica koja samo ceka da eksplodira .Njega ako uspijete bukirati , imati zacementirano mjesto zadnjeg veznog za iducih 10 godinaKawhi je napisao/la:Morata je dobra zamjena![]()
Verratti il Kroos kad smo već Ivana izgubili

Hose Maria Gutierrez Hernandezrio_Ferdy88 je napisao/la:
retrovizor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.