AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 avg 2018, 15:15

nextterrain je napisao/la:Carlo Festa i dalje tvrdi da su pregovori u toku u Rimu :mrgreen:
Lik ozbiljno pokušava da ga Italija cijela ismije za 3h. Nije normalno sta radi.I ne odustaje.Njega prati nekoliko hiljada ljudi i među njima još neki dobri novinari.. :rol:

A evo Scaroni koji je predsjednik Milana odbija da komentariše SMSa.

I zašto Leo i Maldini nisu na ovom predstavljanju??
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 17 avg 2018, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 avg 2018, 15:17

Gledam uživo press, nema ni Leonarda ni Maldinia, sve se nadam da će uletiti zajedno sa Sergejom :pray:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 avg 2018, 15:18

Sad bi Gale uletio i rekao da ima nove vijesti. Halilovic resta hahaha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 avg 2018, 15:21

Možda čak i Rabiot ili Baselli, njih dvojica se cijelo vrijeme vrte u medijima pored SMS-a. Jednostavno mora neko doći na tu poziciju, baš će ostat velika praznina u svakom smislu ako se to ne desi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 avg 2018, 15:22

Tu su i Leonardo i Maldini. Ipak je Castillejo uzeo broj 7.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 avg 2018, 15:23

Znaci kurko nurko hehe. S.inzagi rece da sms ostaje u laciju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 avg 2018, 15:24

Mauri, Bertolacci, Montolivo

Gledaj zamjena za sredinu terena. :urnebes:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 avg 2018, 15:33

celikmilan je napisao/la:Tu su i Leonardo i Maldini. Ipak je Castillejo uzeo broj 7.
Sad uletise, al bez Sergeja :plac: , znači to bi to što se tiče prelaznog roka. Jbt valja trpit Bertolacija u sredini, ja sam ubijeden da će igrati.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2018, 15:39

Hai parlato con la società? Hai avuto garanzie per Milinkovic che quest'anno non si muove?

"Sergej è un giocatore richiesto, ho parlato con la società. Rimarrà con noi anche per la prossima stagione".
simone inzaghi na press-u, obecali su mu smecari da sergej nece biti prodat, al svejedno im ne vjerujem :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 avg 2018, 15:48

Ma gotovo je to. Još 2h do kraja merkata. Svaka čast Leu i Maldiniju, ali ovo što su uradili nije dovoljno. Ne znam kakvog su se FFPa plasili kad su na NULI ovaj merakto. Jednostavno to nije opravdanje da se ne nađe jedan kvalitetan veznjak po nekoj povoljnoj formuli. Obit' će im se o glavu to što nisu sredili sredinu terena, u to sam uvjeren.

Ekipa jeste jača nego lani, u to nema sumnje.Ali i ostali su konkurenti jači također. Sa ovim rosterom bi recimo Conte mogao uletiti u top 4 bez puno muke. Jer je ipak 2 klase bolji trener od Gattusa, i izvukao bi 120% iz svakog igrača. Genaro je zahtjevom za ostanak Bertolaccija pao u očima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 avg 2018, 15:51

Previse ste se uzivili u "insajderske" price, primili ste se na to i zato vam sad jos teze pada sve ovo. Milan je u pitanju pa me vise nista ne moze ni iznenaditi, isto kao i kod Slobode.
Bertolaci je sasvim solidno igrao do dolaska u Milan, a onda je imao i tu nesrecu da igra sa jednom od najgorih generacija otkako pratim Milan, samo se uklopio u sivilo, a onda i povreda. Samo mi je krivo sto su pustili Locatelija, koliko god je lose imati igraca koji zeli da ide iz kluba, jos je gore imati Montoliva i Maurija. Zlo ogromno. Neka nam je Dragi Bog na pomoci ako dodju kakve povrede na sredini.
Jos vise sam skeptican sa Gatuzom, ali vjerujem da ce nakon 6 kola ici ako krenu losi rezultati, da se nece cekati januar.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 avg 2018, 15:54

Beduin je napisao/la:Previse ste se uzivili u "insajderske" price, primili ste se na to i zato vam sad jos teze pada sve ovo. Milan je u pitanju pa me vise nista ne moze ni iznenaditi, isto kao i kod Slobode.
Bertolaci je sasvim solidno igrao do dolaska u Milan, a onda je imao i tu nesrecu da igra sa jednom od najgorih generacija otkako pratim Milan, samo se uklopio u sivilo, a onda i povreda. Samo mi je krivo sto su pustili Locatelija, koliko god je lose imati igraca koji zeli da ide iz kluba, jos je gore imati Montoliva i Maurija. Zlo ogromno. Neka nam je Dragi Bog na pomoci ako dodju kakve povrede na sredini.
Jos vise sam skeptican sa Gatuzom, ali vjerujem da ce nakon 6 kola ici ako krenu losi rezultati, da se nece cekati januar.
Ma nije problem sto nije dosao Sergej. Već je problem što nije urađeno ono što je rečeno, a to da će se tražiti mezzala i zamjena za Kessiea. Hajde ovo drugo može proći u liku Bakayoka. Ali šta je sa veznim igračem za lijevu stranu? Mogli su i trebali su naći nekoga ko ima kvalitet.Nije to nužno trebao biti igrač od 120M..

Čudi me da dva čovjeka sa toliko iskustva nisu htjeli da vide gdje leži najveći problem Milana već 6 godina dobrih.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 avg 2018, 16:10

2 glavna nedostatka prosle sezone su bila taj centralni vezni i lijevo krilo i ponovo su ostale nerijesene te pozicije.

Ili nemaju ambiciju za plasman u LP ili su debelo precijenili trenutni igracki kadar i trenera.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 avg 2018, 16:16

Sa ovom ekipom mi ništa nismo jaci u odnosu na prošlu sezonu. A klubovi koji su lani bili ispred nas su jos jaci.
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 avg 2018, 16:19

Krila su najmanji problem. Suso, Hakan i Castillejo mogu to iznijeti na pravi način. Imaju oni znanja i kvaliteta. Prije ovog merkata dva glavna problema su bili sredina i napadač koji može isporučiti 20+ golova. I napadač je riješen, ali sredina NE. Čak i da Bakayoko opet počne igrati kao u Monacu, i mislim da hoće. To opet nije ono što će riješiti problem na sredini terena.

Ako ništa drugo ja bih išao po potpis Marchisia. Bio bi od velike koristi ove sezone. Kad nema problema sa povredama, odličan je to igrač i dalje.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 avg 2018, 16:26

za krilo da i nekako razumijem, imaju suso, hakan, sad su doveli castileja za rotacije, tu je i halilović, laxalt, borini u najgorem slučaju... trebalo bi biti dovoljno, može se skrpiti.

ali veznjak je ubjedljivo najveća greška, to će se definitivno obiti o glavu jer ova garnitura veznjaka je jedva šesta najbolja sredina u italiji, možda i niže. :roll:
ok niste imali para, ali postoji jedan rafinha, jedan cebalos i slični igrači koji nemaju zagarantovanu postavu u klubu i koji bi nam poslužili makar tu jednu sezonu jer se sigurno mogla isposlovati neka posudba, a što je najgore umjesto toga su doveli jednu od većih flopina iz EPL-a koji uopšte nije ni bio taj profil veznjaka koji nama treba.

ili da su makar depaya doveli u najkrajnjem slučaju, pa kad promjeniš formaciju i staviš hakana na desetku, to ne izgleda tako strašno kao sad.

oni ako ove godine nisu mogli trošiti, šta tek očekivati naredne sezone kad stupi na snagu ffp i sve ove silne posudbe koje se moraju isplatiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 avg 2018, 16:29

inače ne mislim da su napoli i roma nešto posebno jači od nas, možemo se ravnopravno pobiti za četvrto mjesto sa jednim od njih.

samo što bi to sa veznjakom bilo neuporedivo lakše, ovako će se dosta stvari morati poklopiti da izbore LŠ.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 17 avg 2018, 16:31

Jedini nacin da Milan udje u LP je da Roma ili Napoli imaju katastrofalnu sezonu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 avg 2018, 16:33

U deficitu smo u odnosu na ostale konkurente zbog tog jednog veznog i velike sumnje u Gattusa. Jeste odradio jako dobar posao lani. Popravio je što se dalo popraviti. Ali tek ove sezone je pravi ispit. Već uvoznih 10ak utakmica će pokazati da li je on čovjek koji opravdava povjerenje, ili ćemo već u novembru dobiti novog trenera.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 avg 2018, 16:34

Evo insajderi govore da SMS ide u Milan :tralala:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.