Zadnjih 9 tekmi u gostima su ovo prebacili
Protiv Memfisa zadnjih 8 puta u gostima su prebacili granicu.
@STEVEN furanje je na spratu iznad
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
@doktor + zgimky bravo za hokej..pintol_TM87 je napisao/la:Nju orleans hornetsi daju vise od 85,5
Zadnjih 9 tekmi u gostima su ovo prebacili
Protiv Memfisa zadnjih 8 puta u gostima su prebacili granicu.
@STEVEN furanje je na spratu iznad
HazimK je napisao/la:1 MON Canadiens NJ Devils @ MON Canadiens
(Money Line) 28/01/2013 None 1.90 To Run
2 TB Lightning PHL Flyers @ TB Lightning
(Money Line) 28/01/2013 None 1.68 To Run
3 CHI Blackhawks DET Redwings @ CHI Blackhawks
(Money Line) 28/01/2013 None 1.68 To Run
4 Over 5.5 NY Islanders @ WIN Jets
(Game Totals) 28/01/2013 None 1.90 To Run
Bezbeli veća , bezbeli manja !!!

42bob je napisao/la:sto se tice nba veceras R.Westbrook (Oklahoma) (24,5) over , ima dobar procenat protiv LAL te ne vidim kako ce ga Nasha zaustaviti ili ko vec , C.Anthony (N.York) (30,5) posljednjih mozda cak 5 meceva ispod ove granice sinoc su izgubili protiv file. gdje je postigao 25 poena te je mislim posljednjih 4 min. presjedio mislim da bi mogao veceras napokon popraviti sut i ici preko a inace u posljednje dvije utakmice protiv Atlante prosjek mu je 37,5 poena , na utakmici Boston -Miami mislim da bi mogao Rondo (-13,5+) vise i L.James (Miami) (27,5) vise , sto se tice ronda igra dobro te veceras protiv miama bi mogao on malo vise potegnuti jer miami slabo brani tu poziciju a sto se tice James a sta reci prosjek mu je tu negdje 25 poena najbolji igrac , wade igra nesto losije u gostima te bi upravo James trebao preuzeti glavnu ulogu , u prvom mecu sezone kad su igrali protiv Bostona ubacio je 26 poena a mislim da bi mogao preko vec. , bice to egal utakmica gdje bi on trebao povuci malo vise za pobjedu ...
C.Anthony (N.York) (30,5) 2
L.James (Miami) (27,5) 2
R.Rondo (Boston) (13,5) 2
R.Westbrook (Oklahoma) (24,5) 2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.