hokej odlično 3/3zgmiky je napisao/la:evo malo hokeja za danas
Pardubice-Kladno 1 1.50 4-1![]()
Kladno je bila solidna ekipa dok su igrali neki NHL igrači poput Jagra, njega sada nema i ovo je čista pobjeda Pardubica bez dileme, inače ako neko želi može probati i na više od 5.5 golova 1.75 iako prvi pick po meni je pobjeda domaćina.
Zvolen-Nitra TIK 1 1.55 3-1![]()
Sastaju se vodeća i trećeplasirana ekipa slovačke lige, domaćin u zadnje vrijeme igra po sistemu toplo-hladno i nakon što su imali veliku seriju kojom su se odlijepili na vrhu sada su malo posustali i prednost se otopila tako da danas moraju ovdje ići na pobjedu i pokazati zašto su vodeća momčad lige.
Medveščak Zagreb-Linz over 5.5 1.55 4-4![]()
U EBEL-u se igra kvalifikacijska runda i prve tri ekipe će imati priliku izabrati protivnika za play off, trenutno su i jedni i drugi među tri, Medveščak je drugi sa 5 a Linz treći sa 4 boda i očekujem dobru utakmicu sa dosta golova, mislim da će prebaciti i veću marginu od 6.5 2.20 kvota ali prvi pick je više od 5.5 golova.
sretno ko prati ako ima takvih
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bravo za sve one koji su igrali protiv Atletica mene su oni oborili za finu gengu 
Bez reklame ..

Bez reklame ..
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
Bravo stomaklija za Bilbao.
-
- Kontakt:
paulista vodi odmah 

za cudo bozije dobilo se nesto sitno veceras, pa ima li kakav strucnjak za nba da napise koji prijedlog, bar da se danasnji dobitak udupla............
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1713_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Wow, svaka čast.Ultra05 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1713_n.jpg
2/2 Ovo je 2 dana zaredom pogađamEBSCO je napisao/la:Košarka: Hrvatska 1. liga Zabok - Križevci Tip: 1
O Zaboku i njegovom domaćem parketu već sezona se zna puno toga, često je to neosvojiva tvrđava, što zbog dobrih igara na svom parketu, što zbog odličnih odnosa kluba sa Savezom. U prošloj domaćoj su izgubili od Đure Đakovića, ali taj Đuro je trenutno moćan, jučer je tukao i Jollyja u Šibeniku. Zabok je bez realnih šansi za Ligu za prvaka, kao i Križevci, što znači da će međusobne rezultate prenositi u Ligu za ostanak. A tu si Zabok ne smije dozvoliti danas kiks. Ovo se mora dobiti. Oni su prije Đure imali 4-0 na svom parketu, uz pobjede kontra Alkara, Zagreba, Darde, Osijeka.
Dodatni razlog ovom tipu jest svakako odlazak Grgata iz Križevaca, sada su ostali vrlo tanki u reketu, gdje istina ni Zabok nije jak, ali više nema prevage na strani Križevaca.
Hokej: Slovačka 1. liga Košice - Martin Tip: 1
Zadnje dvije utakmice pokazale su naznaku buđenja Martina. U ekipi su okupili sedam juniorskih reprezentativaca, konačno mogu igrati na više od tri formacije, a dobili su i malo na samopouzdanju. Ali, to i dalje ne briše činjenicu da osim borbenosti ta ekipa baš i nema puno toga ostaloga za ponuditi. Kvaliteta je debelo na strani Košica, koje su k tomu i jedan od neugodnijih domaćina. Imaju 13 pobjeda u nizu, a za mene bi bilo veliko iznenađenje da ne dođu i do 14.

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
gay over
monroe over
aldridge under
monroe over
aldridge under
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
za veceras, ubrzo pocinje 
pa ko moze nek' isprati.

sretno.

pa ko moze nek' isprati.

sretno.

LIVE WIN

Ne pogadjas ti nego s neke hrvatske stranice kopiras ovdje parove.
- pintol_TM87
- Kontakt:
hvala tebi sto ti ovo sve ipises, ali prijatelju moj sve su ovo kvote 1.10- 1.2 i ako uplacujes minimalno 100 KM , ako padne u 2 sedmice jednom ti si bankrotirao...zivioEBSCO je napisao/la:2/2 Ovo je 2 dana zaredom pogađamEBSCO je napisao/la:Košarka: Hrvatska 1. liga Zabok - Križevci Tip: 1
O Zaboku i njegovom domaćem parketu već sezona se zna puno toga, često je to neosvojiva tvrđava, što zbog dobrih igara na svom parketu, što zbog odličnih odnosa kluba sa Savezom. U prošloj domaćoj su izgubili od Đure Đakovića, ali taj Đuro je trenutno moćan, jučer je tukao i Jollyja u Šibeniku. Zabok je bez realnih šansi za Ligu za prvaka, kao i Križevci, što znači da će međusobne rezultate prenositi u Ligu za ostanak. A tu si Zabok ne smije dozvoliti danas kiks. Ovo se mora dobiti. Oni su prije Đure imali 4-0 na svom parketu, uz pobjede kontra Alkara, Zagreba, Darde, Osijeka.
Dodatni razlog ovom tipu jest svakako odlazak Grgata iz Križevaca, sada su ostali vrlo tanki u reketu, gdje istina ni Zabok nije jak, ali više nema prevage na strani Križevaca.
Hokej: Slovačka 1. liga Košice - Martin Tip: 1
Zadnje dvije utakmice pokazale su naznaku buđenja Martina. U ekipi su okupili sedam juniorskih reprezentativaca, konačno mogu igrati na više od tri formacije, a dobili su i malo na samopouzdanju. Ali, to i dalje ne briše činjenicu da osim borbenosti ta ekipa baš i nema puno toga ostaloga za ponuditi. Kvaliteta je debelo na strani Košica, koje su k tomu i jedan od neugodnijih domaćina. Imaju 13 pobjeda u nizu, a za mene bi bilo veliko iznenađenje da ne dođu i do 14.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
pa hoces ti prestat objavljivat ovdje te svoje parove nakon sto zavrse...budi covjek objavi prije nego pocnu..HazimK je napisao/la:LIVE WIN
ima tema za dobitne listice , a ti imas ruke i tastaturu otkucaj, zalijepi te parove prije nego oni pocnu da i mi mozemo uplatiti...kako su samo ljudi nezahvalni
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dosta forumasa to ovdje radi barem se meni cini i smeta mi sto ne kazu da je to sa drugog foruma, ali sta ces dok su prolazni neka postavljajuSTEVEN je napisao/la:Ne pogadjas ti nego s neke hrvatske stranice kopiras ovdje parove.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pintol_TM87
- Kontakt:
zar ih ima boljih od nas?STEVEN je napisao/la:Ne pogadjas ti nego s neke hrvatske stranice kopiras ovdje parove.

cisto da se isprati NBA,male su sanse da ce proci al et

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Ma ne smeta ni meni sto postavlja, ali mi smeta sto se ovako hvali kao on je pogodio 2 dana zaredom10DelPiero je napisao/la:Dosta forumasa to ovdje radi barem se meni cini i smeta mi sto ne kazu da je to sa drugog foruma, ali sta ces dok su prolazni neka postavljajuSTEVEN je napisao/la:Ne pogadjas ti nego s neke hrvatske stranice kopiras ovdje parove.

@Pintol
Niko bolji od tebe

Nisam u toku ,nešto o meni ?
Bez reklame ....
Bez reklame ....
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nju orleans hornetsi daju vise od 85,5
Zadnjih 9 tekmi u gostima su ovo prebacili
Protiv Memfisa zadnjih 8 puta u gostima su prebacili granicu.
@STEVEN furanje je na spratu iznad
Zadnjih 9 tekmi u gostima su ovo prebacili
Protiv Memfisa zadnjih 8 puta u gostima su prebacili granicu.
@STEVEN furanje je na spratu iznad

Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 27 jan 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.