Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- EmirSioux89
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sad sam vidio, ovo je izgleda toliko ocitokavaz_ je napisao/la:Takodje holanska 2. liga
Volendam - Almere, moguca saradnja

probati svakako

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

EDIT:
Kako citam
13:00 AGF Aarhus-Viborg 2 KVOTA 3.50
Aarhus ce igrati sa juniorima dok Viborg u najjacem sastavu. Ko ima love nek odigra na nekom narodnom

evo neka moja razmisljanja za veceras od nba ovo je na prvu , Toronto-Golden State - ovdje ocekujem mec sa dosta poena toronto neigra bas neku odbranu a takodjer ni GS , gosti uvezali dva poraza te mislim da veceras je prava prilika da to i prekinu iako ova ekipa toronta je cudna u najmanju ruku , pruzaju dobre partije imaju 2 pobjede i dva poraza u posljednje vrijeme , posljednja ekipa koja ih je razbila bila je BN a nakon toga vecinu poraza su pretrpili kroz produzetak ili je to poen razlike bio kau u njihovoj prosloj utakmici protiv Cleveland 99-98 , namucili su ekipe u vrhu kao sto su Miami , Bullse dok su LAL iako ne igraju dobro pobjedili te to sve navodi kako se veceras nece tako lako dati gosti igraju dobro ove sezone te su 5 u koneferenciji a za ovaj mec cu uzeti njihovu dvojcu (21.5)GSW - Curry S.- 2, (20.5)GSW - Lee D. over , prvi igra odlicno u proslom mecu je na poluvremenu imao 20 , posljednjih 10 meceva samo dvije nije otisao preko ove granice a jednom je ubacio tacno 20 dok jednom 10 protiv LAL a tada su pretrpili tezak poraz pa nije ni igrao samo 29 min. "The Raptors need someone to slow down Curry, whose 30.3-point average in four games against Toronto is by far his highest against any team." sto se tice Lee prosli mec protiv Mill je zakazao samo 12 poena sa losim procentom 6 - 18 veceras bi trebao pruziti bolju partiju jer je poznato da toronto ne brani bas reket dobro "Lee has averaged 21.9 points and 13.1 rebounds in his last seven games versus Toronto" .... Brooklyn - Orlando - ovdje mi se svidja Lopez over al u bet live u wwin ga nema u ponudi a ne znam imali u premieru ako ima vjerujem da je granica 18 , dva meca ove sezone i polovican ucinak jednom samo 14 al tada su ih oderali te je igrao samo 24 min. i postigao 14 poena te im je u drugoj ubacio 20 poena sta reci o Lopezu na njega igra vecinom ide tj Deron ga hrani loptama , BN imaju losu seriju te bi veceras to trebali prekinuti , oralndo vec 5 mecaeva gubi samo ovaj par je malo rizican jer ukoliko ih oderu tj. naprave neku znacaju razliku mogo bi Lopez presjediti na klupi al eto kako igraju BN mislim da ce pobjediti al ne vjerujem da ce to biti deranje takodjer probati (16.5)ORL - Afflalo A. manje , posljednje 4 sve isao under istina dvije je bio bas na granici tacno 16 poena
al posljednja samo 4 , Nelson i Redick uzimaju vecinom suteve te im se vratio i Glen Davis, prepostavljam da ce ga Wallace cuvati koji igra dobru odbranu te ga je posljednji put zadrzao na 5 poena iance u tri meca protiv BN ima 1 over i dva undera...Chicago-Charlotte ova Charlotte je fakat losa al eto i kao takva je uspjela pobjediti ekipu Bullsa sa 10 razlike , a na ovom mecu cu staviti (16.5)CHI - Boozer C. 2 nakon ludog perioda gdje je ubacivao sve i svasta u posljejdnje vrijeme je isao vise ispod al mislim da bi Charlotte koja lose brani reket mogao ici preko , u prvom mecu im je dao 19 poena ...Washington-Sacramento ih ovo ce luda utakmica biti , Washington igra dobro nakon sto su mu se vratili povrjedjeni igraci i ima 7 pobjeda i 4 poraza te domacini veceras ce igrati da ostvare 6 pobjedu u nizu kod kuce a mislim da bi i mogli medjutim neocekujem da ce se gosti tako lako predati jer imaju doabr skor protiv njih tacnije imaju 3 pobjede od posljednje 4 utakmice a za ovaj mec mi nekako baca (14.5)WAS - Wall J. 2 polako ulazi u formu i ugalvnom se vrti oko ove granice proslu je igrao 27 minuta ocekujem malo vise veceras i na drugoj strani (17.5)SAC - Cousins D. 2 proslu utakmicu je imao samo 3 poena igrao 22 minute mislim da bi se mogao vratiti dati poena tj. ici preko u proslom mecu im je dao 22...Philadelphia-Memphis ovdje cu probati (13.5)MEM - Gasol M. uzme on nekih 15 suteva kako kad a filadelfija nije cemu pod kosem u prvom mecu im je ubacio 18 poena , eto neko razmisljanje za veceras moguce da promjenim misljenje jer ima dosta vremena do utakmica
(21.5)GSW - Curry S.- 2
(20.5)GSW - Lee D. - 2
(18,5)BRO- Lopez - 2
(16.5)ORL - Afflalo A. - 1
(16.5)CHI - Boozer C.- 2
(14.5)WAS - Wall J.- 2
(17.5)SAC - Cousins D.- 2
(13.5)MEM - Gasol M.- 2

(21.5)GSW - Curry S.- 2
(20.5)GSW - Lee D. - 2
(18,5)BRO- Lopez - 2
(16.5)ORL - Afflalo A. - 1
(16.5)CHI - Boozer C.- 2
(14.5)WAS - Wall J.- 2
(17.5)SAC - Cousins D.- 2
(13.5)MEM - Gasol M.- 2
FC Volendam-Almere City (28.01. 20:00) X2 2,15
OlimLjublj/odg-IFKGoteb (28.01. 13:00) da 1,50
Zakopalova K.(1.s9,5)-Medi(28.01. 13:30) više 2,00
OlimLjublj/odg-IFKGoteb (28.01. 13:00) da 1,50
Zakopalova K.(1.s9,5)-Medi(28.01. 13:30) više 2,00
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
Juve Stabia - Brescia(d/n) - 1
ja ovo igram danas,misim da ce proci lagano

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Na jednom cistu 2icu na Volendan na jednom (h0:1) i na jednom x2 

Manchester United!
- EmirSioux89
- Kontakt:

Niznekamsk - Omsk - 2 (2.15)
Moguca saradnja ja sam ispratio 2icu
Manchester United!
dajte mi onu stranicu gdje pise izozstanci igraca. ko nece nastupat za koga danas. ajde brzoo
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sevilla - Granada - x2
Ovo sam na neki osjecaj odigro...

Manchester United!
po čemu ti ovdje vidis suradnjuEmirSioux89 je napisao/la:
Moguca saradnja ja sam ispratio 2icu

Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
- EmirSioux89
- Kontakt:
Haman fali 3 vazna igraca Dijonu.. Ja se bojim nesto iako sam igrao 1x.. Najbolji strijelac im fali i jos 2.. Barem sam tako procitao..EmirSioux89 je napisao/la:Dijon - Lens - 1
Toliko od mene

Vidiš da 2-ica prolazi u 5/6 ovdje prikazanih slučajevatonii je napisao/la:po čemu ti ovdje vidis suradnjuEmirSioux89 je napisao/la:
Moguca saradnja ja sam ispratio 2icu![]()
![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Radnički K.(77,5) 28.1. 20:30 Više 1,85
Barthel - U.Radwanska 28.1. 14:00 1 1,30
DR Kongo - Mali(s.t.) 28.1. 18:00 X2 1,40
Niger - Gana 28.1. 18:00 2 1,40
Porto - Gil Vicente 28.1. 21:00 1 1,17
CSKA - Stromsgodset 28.1. 16:00 1 1,25
kvota: 6.89
Barthel - U.Radwanska 28.1. 14:00 1 1,30
DR Kongo - Mali(s.t.) 28.1. 18:00 X2 1,40
Niger - Gana 28.1. 18:00 2 1,40
Porto - Gil Vicente 28.1. 21:00 1 1,17
CSKA - Stromsgodset 28.1. 16:00 1 1,25
kvota: 6.89
Jel mislis da je ispravan osjecaj,kolega ?Sevilla - Granada - x2

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
U.Radwanska-Barthel M. 1 3.50
Meni se ovo čini definitivno prevelika uloga favorita Mone Barthel, pa ne igra samnom : )
Igrale su do sada jednom i to prošle godine i Ursula je to dobila 6-4 6-3, jest da se igralo na travi ali nema veze, mislim da je ovo previše i isplati se probati na Ursulu, čak mislim da ide i rezultat 2-0 za poljakinju, kvota je 6.45.
Meni se ovo čini definitivno prevelika uloga favorita Mone Barthel, pa ne igra samnom : )
Igrale su do sada jednom i to prošle godine i Ursula je to dobila 6-4 6-3, jest da se igralo na travi ali nema veze, mislim da je ovo previše i isplati se probati na Ursulu, čak mislim da ide i rezultat 2-0 za poljakinju, kvota je 6.45.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Brate nekad me taj osjecaj i prevariFecox je napisao/la:Jel mislis da je ispravan osjecaj,kolega ?Sevilla - Granada - x2

Manchester United!
sreca odnese 8 e na pokerumerdo21 je napisao/la:Juve Stabia - Brescia(d/n) - 1

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Žestok je ovo fah,razumijem sve jaro.Nego pokušaću i oba daju i 3+,nezz ni kakva je kvota,al roknucu i to pa sta Bog da 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.