Jq vjerujem da ce Samu odigrati odlicnu sezonu cak vjefujem da ce biti bolji od Susa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Od njih dvojice i ja ocekujem puno, samo je pitanje kako ce Suzo igrati, ili da Samu odigra lijevo a Hakan u sredinu.ronaldo99 je napisao/la:@ beudin
Jq vjerujem da ce Samu odigrati odlicnu sezonu cak vjefujem da ce biti bolji od Susa
Eto zasto ste doveli Laxalta.nextterrain je napisao/la:uzas, sve najbolje mu zelimMilan announce that Strinic suffers from an initial hypertrophy of the heart muscle. Therefore the player will have to temporarily suspend competitive sport activity until the tests are completed.
Po meni Inter bi mogao biti ozbiljan kandidat za najbolju obranu ligeBeduin je napisao/la:Ali po meni Inter je los u odbrani
De Vrij se prvo mora dokazat i izbacit Mirandu,koji je trenutno bolji od njega,iz sastava.Raonffa je napisao/la:Možda ih malo zeza pozicija lijevog beka, al' ostatak odbrane sa Vrsaljkom, Škrinarom i De Vrijem djeluje (po imenima) dosta dobro
Nemam pojma ali po tvom upisu nemas vise od 12-13 godina. Od svih igraca koje je Inter doveo ovog ljeta ti izvlacis Baldea kao neki faktor. A bilo 4-5 boljih pojacanja od njega. Druga stvar, moras biti bas fudbalski i sportski nepismen da odbranu koju cine Skriniar, De Vrij i Miranda das epitet "nista posebno". Mozda i jeste ali u usporedbi sa recimo Nesta-Stam.Beduin je napisao/la:Oo znalac, nisam te prepozno. Znaci i tebi je Inter toliko jak da je uz Juve toliko iznad ostalih da ga ne treba ni porediti s ostalima?Puma je napisao/la:Beduin je napisao/la:A zasto je to Inter nivo iznad da ga ne mozes cak ni komparirati sa nama? Zato jer su doveli Keitu i Naingolana? Daj ba, ne pratis od jucer fudbal, to sto ima neke igrace bolje nego Milan nista ne mora da znaci, ama bas nista. Pogotovo Inter je peh i on nerijetko fula sa skupim igracima i kojekakvim talentima. Meni je njihova odbrana nista posebno, pa makar i de Vrij im igrao. Cak i Handanovic lagano moze razmisljati da preda rukavice mladjem golmanu za sezonu-dvije max.![]()
![]()
Nisam procitao bolji post u zivotu.
Zato što Sevilla ima mogućnost a ne pravo otkupa. Milan može a i ne mora da prihvati ponudi. A Sevilla nema 35M koliko Milan traži, odnosno koliko im je dao kao mogućnost. Najveći transfer u historiji Seville je jedva dostigao 20M.muxa je napisao/la:A zašto ga oni nebi otkupili pa preprodali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.