dudic je znao promasiti prazan go sa pola metra glavom meni se cini , lazo bar za 1-2 metra promasi haha

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
LB - http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.htmlBianconeri1988 je napisao/la:Po meni lično taj Selimović nije ništa bolji od Lazara, on će možda i biti doveden da bude samo zamjena, treba tu neki robusniji igrač, da se zna zagraditi i slično...ali ako on dođe izvjesno je da će Spahić i Nikolić 100 % otići, Baljić i Ramić moraju ostati...
Mišljenja sam da su nama prioritet pozicije bekova nego napadač, Lazar je igrač voli skok igru i dobar je u igri glavom, a kako će on to pokazati kad mu bek u 90 minuta ne ubaci ni jednom kako treba...
Stanić jedino što je brz, on ne može igrati beka, Čolić, defanzivno orijentisan, u napadačkom dijelu igre on je obična 0, Marković trči gore-dole, ali centaršut mu je ispod prosjeka...Radovanović isto tako...
Na tom segmentu igre se treba poraditi, valjda će to i Amar skontati...
Mislim da na sredini terena neće doći do nekih velikih promjena, otići će Ćulum, tu poziciju će pokriti Drakul, tu je i od sljedeće sezone aBd 100 % spremni Stančeski...
Vidjet ćemo šta će se desiti sad, sinoć sam pisao, utakmice počinju za mjesec i pol dana, a to nije puno vremena...
Nema to nikakve veze,evo uzmi Siroki,prosek gledalaca oko 700-800 i opet imaju sponzore imaju kes i kvalitetne igrace i uvek su tu u vrhu lige.
kod njih su umjesto navijaca na tribini postavljenje reklame tako da oni tako ubiru pare...Devil je napisao/la:Nema to nikakve veze,evo uzmi Siroki,prosek gledalaca oko 700-800 i opet imaju sponzore imaju kes i kvalitetne igrace i uvek su tu u vrhu lige.
ne moze se to porediti,siroki je pa i ruralna(pogranicna) sredina koja ima dosta privatni firma i tajkuna,koji preko sirokog pare peruDevil je napisao/la:Nema to nikakve veze,evo uzmi Siroki,prosek gledalaca oko 700-800 i opet imaju sponzore imaju kes i kvalitetne igrace i uvek su tu u vrhu lige.
a jesam iskopo tog Makedonca, pa jel Omare ? da je po nama on bi već potpisao za ŽeljuOmar500 je napisao/la:LB - http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.htmlBianconeri1988 je napisao/la:Po meni lično taj Selimović nije ništa bolji od Lazara, on će možda i biti doveden da bude samo zamjena, treba tu neki robusniji igrač, da se zna zagraditi i slično...ali ako on dođe izvjesno je da će Spahić i Nikolić 100 % otići, Baljić i Ramić moraju ostati...
Mišljenja sam da su nama prioritet pozicije bekova nego napadač, Lazar je igrač voli skok igru i dobar je u igri glavom, a kako će on to pokazati kad mu bek u 90 minuta ne ubaci ni jednom kako treba...
Stanić jedino što je brz, on ne može igrati beka, Čolić, defanzivno orijentisan, u napadačkom dijelu igre on je obična 0, Marković trči gore-dole, ali centaršut mu je ispod prosjeka...Radovanović isto tako...
Mislim da na sredini terena neće doći do nekih velikih promjena, otići će Ćulum, tu poziciju će pokriti Drakul, tu je i od sljedeće sezone aBd 100 % spremni Stančeski...
Vidjet ćemo šta će se desiti sad, sinoć sam pisao, utakmice počinju za mjesec i pol dana, a to nije puno vremena...
Ovaj lijevi bek možda i ne bi bio loš, a što se desnog tiče, nek ostanu Marković i Čolić, jedino ako nadjemo bolje od njih.
Ima li u ovoj našoj ligi neki normalan desni bek, da je nešto bolji od ovih naših trenutno ? A lijevi ? Ja jedino za Subašića znam da nešto odskače od prosjeka, ali njega da dovedemo je ravno čudu...ili možda i nije, ne znam kakvo je stanje s njegovim ugovorom. Mada njega Gracić hoće da proda i da zaradi na njemu, a za divno čudo za njega se otimaju europski velikani tipa Rome, ali nikako da ga dovedu
A evo šta je Amar za Dudića rekao
''vi u travniku gajite posebnu filozofiju fudbala. kod vas ne svira ofsajd''
![]()
![]()
![]()
![]()
lottdogg je napisao/la:za dudica je lazo dzeko![]()
dudic je znao promasiti prazan go sa pola metra glavom meni se cini , lazo bar za 1-2 metra promasi haha
Ma nema šta, neka nas dvojicu zaposle kao skaute i ima svake sezone da dovedemo fenomenalne igrače koji će se prodati za milionske iznoseBaby je napisao/la:a jesam iskopo tog Makedonca, pa jel Omare ? da je po nama on bi već potpisao za ŽeljuOmar500 je napisao/la:LB - http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.htmlBianconeri1988 je napisao/la:Po meni lično taj Selimović nije ništa bolji od Lazara, on će možda i biti doveden da bude samo zamjena, treba tu neki robusniji igrač, da se zna zagraditi i slično...ali ako on dođe izvjesno je da će Spahić i Nikolić 100 % otići, Baljić i Ramić moraju ostati...
Ovaj lijevi bek možda i ne bi bio loš, a što se desnog tiče, nek ostanu Marković i Čolić, jedino ako nadjemo bolje od njih.
Ima li u ovoj našoj ligi neki normalan desni bek, da je nešto bolji od ovih naših trenutno ? A lijevi ? Ja jedino za Subašića znam da nešto odskače od prosjeka, ali njega da dovedemo je ravno čudu...ili možda i nije, ne znam kakvo je stanje s njegovim ugovorom. Mada njega Gracić hoće da proda i da zaradi na njemu, a za divno čudo za njega se otimaju europski velikani tipa Rome, ali nikako da ga dovedu
A evo šta je Amar za Dudića rekao
''vi u travniku gajite posebnu filozofiju fudbala. kod vas ne svira ofsajd''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne treba ni postavljati ove slike jer s neandertalcima se nikad nismo ravnali,a to nije ni moguce.Gdje su stali prije rata heroji
Bolje ti je da se izvines za ONAJ transparent u utakmici protiv Leotara... kao i za skandiranje koje je bilo glasnije od podrske tvom klubu... ali hajd, cim se budala dici... po ko zna koji put pokazalo se vase pravo lice... nemam namjeru da repliciram vise nikome od vas, a i vi da imate imalo obraza nakon ONOG ne biste dosli ovdje i napisali ni slovo nikad vise...Dejan, BL je napisao/la:Bogme i vi ste se pokazali u PD, bilo vas je preko 5 a ta trbina se napini 1 godišnje.
Izvinjavam se navijačima Sarajeva za onaj transparent na Grbavici
Vala zasluzio si mustuluk ovim "Lazar Popovic nije voljan produziti ugovor"...Omar500 je napisao/la:OSIM PRIŽELJKUJE FULHAM ILI VARAŽDIN - Oslobođenje
od svih ovih nabrojanih volio bih da čulum ostane,čuj lazo nije voljan produžiti ugovor imao je sjajnu sezonu pljušte ponude sa svih strana, mogao bih završiti u laktašimaOmar500 je napisao/la:OSIM PRIŽELJKUJE FULHAM ILI VARAŽDIN - Oslobođenje
Igra vezu, a tu imamo igrača na bacanje. Jedino ako je vanserijski talenat, jbg kad nemamo skaute pa da izvidimo situaciju, sve se mora naslijepo.santos je napisao/la:U tekmi Borac -Leotar izdvojio se igrac Leotara Lazar Marjanovic ,mozda je samo bljesnuo ali ako ovako igra konstantno onda bio bio pojacanje za svaki klub,jos je jako mlad neki kazu 89 god. a na transf. pise da je 1991 god.
novi Lazar![]()
http://www.transfermarkt.de/de/lazar-ma ... 47210.html
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.