Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
28
40%
2. Ne
26
37%
3. Dati mu do Nove godine
16
23%

Ukupno glasova: 70

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 30 maj 2022, 00:54

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 maj 2022, 07:16

:tokralju:

:bow:

slika

:zviz:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 30 maj 2022, 09:11

Jaca parada Liverpula od Sitijeve i Realove zajedno, kakvi navijaci.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 maj 2022, 13:21

Relevantna nagrada je otišla u prave ruke :salut:

Samo radi komentara:

Frankfurt
Liverpool
Sporting
Club Brugge

:pray:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 maj 2022, 13:28

Da hoce izvuc Frankfurt tacno bih preskako ograde ko francuzi u finalu neku noc. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2022, 14:38

Otelo je napisao/la:
29 maj 2022, 15:32

Nadam se da da će se završiti što prije. Ne volim kad se transferi odulje.

Inače, parada uživo na YouTube kanalu Liverpoola od 16h.
Bayern ponudio 30e mil i 10 mil kroz bonuse dok Liverpool traži oko 50e mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 maj 2022, 14:40

gaston je napisao/la:
30 maj 2022, 13:28
Da hoce izvuc Frankfurt tacno bih preskako ograde ko francuzi u finalu neku noc. :mrgreen:
Porto je nas redovan gost :mrgreen:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 maj 2022, 17:58

gaston je napisao/la:
30 maj 2022, 13:28
Izvlacimo Real i dobijamo obe tekme bez vecih problema

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 maj 2022, 18:34

Ma da hoce ovdje doc, pred kucom mi Arena. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 maj 2022, 22:38

slika

Nikad neću biti ovako kul i to mi stvara bol u srcu.

slika

PA SVI U GLAAAS

ONE KISS IS ALL IT TAKES

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 maj 2022, 11:04

NEW: Liverpool will look to strengthen their forward line this summer. Any further overhaul in midfield could depend on the futures of Alex Oxlade Chamberlain and Takumi Minamino. Strengthening the back-line doesn't appear to be a priority.
Jel mislite da se ganja krilo ili napadac, obzirom da je Mane 9ku igrao drugi dio sezone? :think:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 maj 2022, 12:07

Neb volio opet neko linijsko krilo ko Diaz, da nam je dovesti nekog ko se moze rotirati kao Sadio na sve 3 pozicije bi bilo super. Da nam treba de fakto centarfor ili devetka mislim da ne.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 31 maj 2022, 12:17

Ne vjerujem da ganjaju napadaca jer je glupo vracat Jotu na krilu, on i Firmino ce se rotirat na 9ci a vidjet cemo sta planira s Carvalhom. Treba nam krilo a ne zaboravite da mi nemamo nikakvu alternativu za Salaha desno. Ma na kraju ce reci slabo je trziste trenutno ili ce natjerati Manea da ostane i prodat neku pricu kako su spremni Gordon, Eliott, Carvalho da uskoce :urnebes:

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 31 maj 2022, 12:21

Mislim i da ne dovedu nikoga, može se igrati bez problema. Ne treba zaboraviti da smo u sezonu ušli bez Luisa Diaza, a ostvarili sve pobjede u grupi Lige prvaka. Jota, Salah, Diaz, Firmino i Minamino je više nego pristojan repertoar u napadu.
Zaboravio sam da smo već doveli Carvalha. :salut:

Ako bi se ganjalo pojačanje, to bi trebao biti neki veznjak. Ali manje više ostat će slična ekipa kao i ove sezone.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 31 maj 2022, 12:28

ArtemisFowl je napisao/la:
31 maj 2022, 12:21
Mislim i da ne dovedu nikoga, može se igrati bez problema. Ne treba zaboraviti da smo u sezonu ušli bez Luisa Diaza, a ostvarili sve pobjede u grupi Lige prvaka. Jota, Salah, Diaz, Firmino i Minamino je više nego pristojan repertoar u napadu.

Ako bi se ganjalo pojačanje, to bi trebao biti neki veznjak. Ali manje više ostat će slična ekipa kao i ove sezone.
Mozda ali ako pogledamo sta rade ostali u ligi i kako se pojacavaju a posebno tu mislim na City onda mozemo zaboraviti na borbu za prvaka lige. Upitno je koliko ce Firmino biti spreman, ove godine je propustio bas puno utakmica zbog povrede.

Ono sto mene vise zanima je kako oni planiraju dalje razvijati stil igre, ove sezone smo dostigli maksimum maksimuma sa adaptacijom Thiaga lijevo. Visoka linija, offside zamka, savrsen pressing i konacno koliko toliko dobra kontrola igre kad imamo loptu u posjedu. Na stil igre bekova smo vec navikli i cini mi se da smo malko i procitani sa kretnjama napadackog trojca sto se posebno vidjelo protiv Reala. Ono sto bi nas bas podiglo je igrac tipa De Bruyne umjesto Hendersona koji igra kao nekakva 8ica pa pravi trougao sa Salahom i Trentom desno, da tu imamo nekog ko moze odigrat zadnji pas bolje od njega ili jos kakav sut uz to :ljepota:

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 31 maj 2022, 12:34

StevieG8 je napisao/la:
31 maj 2022, 12:28
ArtemisFowl je napisao/la:
31 maj 2022, 12:21

Mozda ali ako pogledamo sta rade ostali u ligi i kako se pojacavaju a posebno tu mislim na City onda mozemo zaboraviti na borbu za prvaka lige. Upitno je koliko ce Firmino biti spreman, ove godine je propustio bas puno utakmica zbog povrede.

Ono sto mene vise zanima je kako oni planiraju dalje razvijati stil igre, ove sezone smo dostigli maksimum maksimuma sa adaptacijom Thiaga lijevo. Visoka linija, offside zamka, savrsen pressing i konacno koliko toliko dobra kontrola igre kad imamo loptu u posjedu. Na stil igre bekova smo vec navikli i cini mi se da smo malko i procitani sa kretnjama napadackog trojca sto se posebno vidjelo protiv Reala. Ono sto bi nas bas podiglo je igrac tipa De Bruyne umjesto Hendersona koji igra kao nekakva 8ica pa pravi trougao sa Salahom i Trentom desno, da tu imamo nekog ko moze odigrat zadnji pas bolje od njega ili jos kakav sut uz to :ljepota:
Naby Keita u startnih 11 i kapitenska traka :mrgreen:

Sad bez zezanja. Ako smo se ove sezone borili za sve trofeje do samog kraja, onda bi se baš moralo izredati ozlijeda ko u priči da nema ništa od borbe za trofeje.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 maj 2022, 12:43

Keita nadam se odlazi, ne mogu lika nikako, totalno kukavicki igra na sredini, a u napadu jel vidio loptu blizu 16m zaleti se da suta kao da mu zivot ovisi o tome

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 maj 2022, 13:05

I Stivi je bas rekao kako je ono sto nam fali neka 8ca koja postize golove.

Da nam je prajm Steven. :mrgreen:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 31 maj 2022, 13:11

nerkolfc je napisao/la:
31 maj 2022, 12:43
Keita nadam se odlazi, ne mogu lika nikako, totalno kukavicki igra na sredini, a u napadu jel vidio loptu blizu 16m zaleti se da suta kao da mu zivot ovisi o tome
Al jbt kakav sut je imao u Leipzigu a kakav ovdje :roll:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 maj 2022, 13:20

StevieG8 je napisao/la:
31 maj 2022, 13:11
nerkolfc je napisao/la:
31 maj 2022, 12:43
Al jbt kakav sut je imao u Leipzigu a kakav ovdje :roll:
I jos imam osjecaj svaku tekmu da ce dobiti crveni jer ne voli igrati glavom pa diže đon u nebesa.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.