FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Intervju sa Ivkovicem koji je sniman jucer.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoće li se Amar vraćati??? Zna li se nešto?
Fali nam spasioc.
Fali nam spasioc.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sto ce nam spasioc? Pa mi sad idemo pravim putem al cuj ozdravljenja

Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Treba li smo dovesti za trenera Nalica zvanog tranzicije.
Evo kako nam je Nalic fino objasnio ako odemo na Evropsko da oni sto prodaju kospice imaju koristi. Svaka čast Nala
Evo kako nam je Nalic fino objasnio ako odemo na Evropsko da oni sto prodaju kospice imaju koristi. Svaka čast Nala
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Konjic, 21 sat!
100!
100!
-
- Kontakt:
A jest Tomo sarkastican svaka mu cast ( ovo je sarkazam)
i njemu je ok da Vico( predsjednik saveza) poslije utakmice dodje kao domacin, pozdravi se i kaze jel bilo sve ok? nemoj sta zamjeriti
i njemu je ok da Vico( predsjednik saveza) poslije utakmice dodje kao domacin, pozdravi se i kaze jel bilo sve ok? nemoj sta zamjeriti

Ma čovjek je pametan, zna da se poslije nas može vrtit po klubovima po BIH. Nije on budala..BlackJesus je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:01A jest Tomo sarkastican svaka mu cast ( ovo je sarkazam)
i njemu je ok da Vico( predsjednik saveza) poslije utakmice dodje kao domacin, pozdravi se i kaze jel bilo sve ok? nemoj sta zamjeriti![]()
by KANA
by KANA
Šta smo to sve ove godine postigli sa nekakvim stvarima kontra saveza, poreznih , itd... Ništa.BlackJesus je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:01A jest Tomo sarkastican svaka mu cast ( ovo je sarkazam)
i njemu je ok da Vico( predsjednik saveza) poslije utakmice dodje kao domacin, pozdravi se i kaze jel bilo sve ok? nemoj sta zamjeriti![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Žeeeeeeeljooooooo!!!!!!!
- Bersaga
- Kontakt:
Sutra ponoviti pristup iz Banja Luke i možemo izvući remi ako Bog da 
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Bit ce to jedna PPU (prava prvenstvena utakmica) gdje ce se zavrsiti sa miroljubivih 0:0.
Salu na stranu, veliko je ovo, mozda i posjeta nece biti neka zbog hladnog vremena ali se nadam da ce svako ko moze kupiti ulaznicu. A realno, pocetaj mjeseca, plate bile, moze izdvojiti pet maraka da ga yebes.
Salu na stranu, veliko je ovo, mozda i posjeta nece biti neka zbog hladnog vremena ali se nadam da ce svako ko moze kupiti ulaznicu. A realno, pocetaj mjeseca, plate bile, moze izdvojiti pet maraka da ga yebes.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Koji mozak se sjetio da se ovo danas održava na glavnom terenu.
110 ljudi u 100 metara
,nije ni čudo što nam je teren propao....
Pored pomoćnog oni na glavni ....
110 ljudi u 100 metara
Pored pomoćnog oni na glavni ....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Utakmica je humanitarnog karaktera. P.S igraju djeca, ne igra Regoje i Bogi da izvaljuju teren
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Samo čekam Acu troje djece da pokosi s leđa 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Prelijepo, hajmo djecice
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Za kakav klub navijam. Ponosan sam