Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Presing Arsenala kako sam i ocekivao.
Pamet u glavu i lagano.
Pamet u glavu i lagano.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne smije lik izgleda Maduekea klupirati
Pa dragi Gusto, kakav centaršut ima Neto
-
- Kontakt:
Valjda ce Brighton ubrzo pa da i Palmer opet da go,odma ga napolje na poluvremenu s ovim gustim hadaljom
- wadethegreat
- Kontakt:
VAni Madueke i James ako moze unutra ikako.
Caisedo ih pojeo na terenu, dosta se popravio, ona tikva Enzo se treba malo ugledati na njega.
Palmer nije taj, realno.
Nismo losi, Arsenal nista nije pokazao, samo treba malo vise organizacije u napadu.
Palmer nije taj, realno.
Nismo losi, Arsenal nista nije pokazao, samo treba malo vise organizacije u napadu.
Ponosni smogovac!
Zreli su odavno za klupe Palmer,Dzekson i Madueke.. samo celavi nema mu.da ,da to uradi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Eno sad Palmer ne valja jer je pao u formi napokon
De malo dozovite...
I idalje sam misljenja da bi u derbijima bolji bio na desnom krilu guse ga unutra.
Tvrdoglav Maresca.

De malo dozovite...
I idalje sam misljenja da bi u derbijima bolji bio na desnom krilu guse ga unutra.
Tvrdoglav Maresca.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 10 nov 2024, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
Kad dodjemo pred gol ne igramo timski,svako hoce slavu za sebe,ako mareska to ne promeni bice problema.
Ljudi jestel vi nirmalni, šta očekujete da u derbijima igramo kao protiv Lestera, da primimo na svakako šuplju odbranu petardu. Palmer nam je kreativan a samo se čeka trenutak kad će zabit. Pričali da smo Palmer FC pa sad kad je zdrav na klupu bi ga poslali. Strpljenja niti razmisljanja nigdje
I da ne svidja mi se nikako sto Palmer igra bliže Netu tamo ulijece, dok je na pocetku sezone vise igrao blize maduekeu
-
- Kontakt:
Vadi zutalja glupog napolje dok nas debaklirali nisu **** ti on majku celavu
Sto mu frajer lagano provuce loptu na prvu stativu.Pa da je bar raspalio neki jak sut pa da ga prodje lopta.Postavljanje 0.
Ne mogu verujem da sancez nije izasao i zatvorio ugao,ovo nista nije bolje nego prosle sezone.
Gledaj pozicioniranja štopera, rupa Sanchez prima u svoju stranu gol, haha...
Hahahah ja odbrane od pocetka akcije, od ovog kosonje do ove frizurice gusta, kakvi debili.
Samo mi nije jasno ako mi kao amateri vidimo neke stvari sta je sa ovim strucnjacima u klubu, pa jel ikad pogledaju ovako primjeljene golove i reaguju?
Ne mozes vjerovat haha
Samo mi nije jasno ako mi kao amateri vidimo neke stvari sta je sa ovim strucnjacima u klubu, pa jel ikad pogledaju ovako primjeljene golove i reaguju?
Ne mozes vjerovat haha
Ponosni smogovac!
Ovdje je kriminal nista ne mijenjat a 70. minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.