…
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ali samo je Cityev diskutabilan hahah.
Jedini čist penal danas je bio za Liverpul. Ovo ostalo je tragikomedija.
Jedini čist penal danas je bio za Liverpul. Ovo ostalo je tragikomedija.
41:34
I City isto. Previse penala stvarno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa vidiš li da su na pola penala koje si postavio golmani ga sačekali i nisu se bacali napamet, i opet im dao gol jer se lopta ne može stići.
Fazon je u tome da kad vidi da golman padne - onda samo plasira u kontra stranu. Ali kad vidi da golman čeka, onda opuca jače. Pogledaj pažljivo koliko brže idu penali na koje su golmani ostali čekati ga.
Nije glup lik, a nisu ni golmani. Da se ovo može braniti do sad bi se našao način pobogu. On je majstor zato što je sposoban u trenutku promijeniti odluku, to je dijelić sekunde, i na tome mu svaka čast.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fakat smiješan penal za Liverpool. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sreća pa je De Gea upalio svoje štoperice. Inače bi bilo belaja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jedno pomračenje mozga koštalo Norvič. Ronaldo bi se trebao penzionisani za novu godinu, svaka čast na svemu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Pensioner26
- Kontakt:
Vidi se pečat Ragnicka…Ubio ih Norwich
Dobro tek su 2 utakmice prošle, mnogo tu hamelja ima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zanimljivo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Inače je i Klopp nakon 3 utakmice uspostavio dominaciju ... nigdje ga nije bilo 2 sezone
Od Ragnicka je za sada dovoljno to što United ne prima 3 gola po utakmici.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Joj krkljanca na dnu tabele.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Klopp je za Ragnicka svemirski brod.AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:31Inače je i Klopp nakon 3 utakmice uspostavio dominaciju ... nigdje ga nije bilo 2 sezone
@Neutral bit ce 10+ jedino ako Livci kiksa utakmice kad odu Salah i Mane na AFCON, to ako se prezivi ide ovo do zadnjeg kola.
Ma ne vide to ovi plastičariAlanSmith14 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:31Inače je i Klopp nakon 3 utakmice uspostavio dominaciju ... nigdje ga nije bilo 2 sezone
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Klopp odmah igrao finale EL i Liga kupa, gdje je izgubio na penale od CityjaAlanSmith14 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:31Inače je i Klopp nakon 3 utakmice uspostavio dominaciju ... nigdje ga nije bilo 2 sezone
Sjetit ćeš se da je izbacio United iz Evropske lige

Razlika u onom što je naslijedio Klopp, a šta Ragnick nebo i zemlja. U korist Kloppa naravno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znate li vi da je Rangnick na klupi tek 2 utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Fuerza, LenyYoro15, Pensioner26, Rosicky i 12 gostiju.