Pa mi smo 2014. Bili za ovu poljsku argentina, bar smo se potukli s njima, a oni ko najvece pikurine podvili rep i bjezi, yebem ja pichkasti fudbal makar donosio rezultat.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Šteta za MEX, kad vec Saudija nije mogla dalje proci. Obje ekipu su zaslužile više prolaz od sramotne Poljske.
U osmini želim da Mbappe, Giroud, Dembele i ostali trpaju do iznemoglosti.
U osmini želim da Mbappe, Giroud, Dembele i ostali trpaju do iznemoglosti.
Koliko mi je krivo radi ovih Arapa toliko mi je drago. Ovo sto su odigrali protiv Meksika u drugom dijelu je sramota
Ali ljudi imaju obraza i slave ovo,ne znam poraz fudbala je ovaj prolaz Poljske,nadam se da ce dobiti sta zasluzuju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Dobili 2 evropske ekipe, sasvim ok test.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:06Imam osjećaj da će Brazil kihnuti negdje do polufinala, a s obzirom da se igra na jednu tekmu, sve je moguće, do sad nisu imali dostojnog protivnika
Nje ni Argentina imala neku provjeru, najlošija grupa na SP ih zapala.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Odlično. Ne bih volio gledati finale između te dvije reprezentacije.
Kakva bi utakmica bila između gaučosa i furije

Tehnički, taktički jake ekipe sa puno niskih igrača koji vole loptu i posjed. Vjerovatno ne ljepotica prvenstva ali jedna od tekmi gdje bi se svaki duel pratio bez treptaj oka

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Mnogo se podcjenjuje Holandija bez argumenta.Prosetali se grupom , igrali na rezultat.Onda da kazemo da su i Francuzi bezveze , imali su pad protiv fcking Tunisa…
Meni je Holandija bas opasna ekipa.Par top klas igraca, sa najavljenim superstarom.Ako bude duel Argentina - Holandija bit ce krvi do koljena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao što će i Poljake

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S tim da se tadašnja i današnja Argentina nisu srele ni na putu.qaa18 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:08Pa mi smo 2014. Bili za ovu poljsku argentina, bar smo se potukli s njima, a oni ko najvece pikurine podvili rep i bjezi, yebem ja pichkasti fudbal makar donosio rezultat.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vidi ovo
73% - 27% posjed lopte za Argentinu
24- 3 šutevi
13-0 šutevi u okvir
9-1 korneri
I nešto jadnici slave na kraju, ko da su osvojii prvenstvo

A šta bi ti radio sunce drago?
Kod ovoliko neizvjesnosti dobiješ vijest da si prošao u završnicu nakon ne znam koliko godina
Nisu oni tolike budale da ne znaju da su imali sramotan nastup protiv nadahnute Argentine
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Sta sam doceko da za francusku navijam
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ono što Holandija igra na ovom prvenstvu je rak za oči, protiv Senegala apsolutno ništa do Mendyjevog pomraćenja, protiv Ekvadora sem gola Gakpa apsolutno ništa, trebali čak i izgubiti ali prečka ih spasila i Noppert u jednoj situaciji.
Previše igrača u veznom redu koji su alibi igrači, daj prvom do sebe samo da nije kod mene i to je to.
Konkurencija u napadu je u rangu FK Sarajeva, čak bih rekao da je Sarajevo bolje s obzirom da su Nardin Mulahusejnović i Mersudin Ahmetović bolji igrači od rahmetli Vincenta Janssena i Woutha Weghorsta.
Depay je soundcloud reper koji je ove sezone izbacio više singlova i objava na instagram nego minuta na terenu za Barcelonu.
Samo im je odbrana WC, a to će teško biti dovoljno za polufinala, iako je na jednu tekmu sve moguće
Previše igrača u veznom redu koji su alibi igrači, daj prvom do sebe samo da nije kod mene i to je to.
Konkurencija u napadu je u rangu FK Sarajeva, čak bih rekao da je Sarajevo bolje s obzirom da su Nardin Mulahusejnović i Mersudin Ahmetović bolji igrači od rahmetli Vincenta Janssena i Woutha Weghorsta.
Depay je soundcloud reper koji je ove sezone izbacio više singlova i objava na instagram nego minuta na terenu za Barcelonu.
Samo im je odbrana WC, a to će teško biti dovoljno za polufinala, iako je na jednu tekmu sve moguće
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 30 nov 2022, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Grupa u kojoj igra Lionel Messi automatski ne moze biti najgora. Daleko najslabija grupa je Grupa B, cak jedna od najgorih grupa svih vremena na jednom SP.emir18 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:10Dobili 2 evropske ekipe, sasvim ok test.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:06Imam osjećaj da će Brazil kihnuti negdje do polufinala, a s obzirom da se igra na jednu tekmu, sve je moguće, do sad nisu imali dostojnog protivnika
Hocel Sejku vracati ove Rols Rojsove Arapi , znal’ se sta?
Po prikazanom najgora, ko god igrao.Balon je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:15Grupa u kojoj igra Lionel Messi automatski ne moze biti najgora. Daleko najslabija grupa je Grupa B, cak jedna od najgorih grupa svih vremena na jednom SP.emir18 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:10Dobili 2 evropske ekipe, sasvim ok test.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:06Imam osjećaj da će Brazil kihnuti negdje do polufinala, a s obzirom da se igra na jednu tekmu, sve je moguće, do sad nisu imali dostojnog protivnika
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Treba pohvaliti de Paula. Odlican igrac. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mandy im poklonio 3 bobe, protiv Ecuadora 0.01 xg I 1-1 zavrsi, ubili ih ljudi.JoeBleck je napisao/la: ↑30 nov 2022, 22:11Mnogo se podcjenjuje Holandija bez argumenta.Prosetali se grupom , igrali na rezultat.Onda da kazemo da su i Francuzi bezveze , imali su pad protiv fcking Tunisa…
Meni je Holandija bas opasna ekipa.Par top klas igraca, sa najavljenim superstarom.Ako bude duel Argentina - Holandija bit ce krvi do koljena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Argentina je izgledala fenomenalno za razliku od prve dvije utakmice. Jesu oni bili dominantni ali večeras su baš bili agilni i borbeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Najbolja utakmica u ovih 10-ak dana?
Argentina - Saudija?
Argentina - Saudija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.