Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
GORIT CE BOSNA POBJEDU SLAVIT CEMO!!!
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo mogu poruciti svojim igracima!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
postoje još šanse da zaigra miske
"...Dok ljekarski tim naše najbolje fudbalske selekcije traži sve moguće načine kako bi Misimovića osposobio za sutrašnji meč, selektor Blažević razmišlja o o zamjeni za prvotimca Wolfsburga na terenu. Prvi kandidat je kao što smo već pisali debitant Haris Medunjanin čiji bi ulazak u igru Miralema Pjanića transformisao u playmakera, ali na svoju priliku čekaju i nešto defanzivniji igrači kao što su Dario Damjanović ili pak Senijad Ibričić, kojeg bi u toj situaciji na beku mjenjao Džemo Berberović.
Ipak, kako još uvijek postoje šanse da Misimović bude osposobljen za sutrašnju utakmicu, ne želimo preudicirati sa donošenjima konačnih zaključaka..."
"...Dok ljekarski tim naše najbolje fudbalske selekcije traži sve moguće načine kako bi Misimovića osposobio za sutrašnji meč, selektor Blažević razmišlja o o zamjeni za prvotimca Wolfsburga na terenu. Prvi kandidat je kao što smo već pisali debitant Haris Medunjanin čiji bi ulazak u igru Miralema Pjanića transformisao u playmakera, ali na svoju priliku čekaju i nešto defanzivniji igrači kao što su Dario Damjanović ili pak Senijad Ibričić, kojeg bi u toj situaciji na beku mjenjao Džemo Berberović.
Ipak, kako još uvijek postoje šanse da Misimović bude osposobljen za sutrašnju utakmicu, ne želimo preudicirati sa donošenjima konačnih zaključaka..."
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Nedostaju 4 (slovima: cetiri) standardna igraca iz Cirine postave za koju se on licno kleo da je jedina koja moze napraviti rezultat dok su ga novinari i razni strunjaci pritiskali da bi trebao igrati ovaj ili onaj, zbog rodbine, kumova, managera i ostalih.Knele je napisao/la:U svemu ovome raduje me činjenica da ću gledati od prve Medunjanina i Pjanića, pa makar cijena bila previsoka. Dakle, u svakom zlu neko dobro, a naše dobro je sutra Pjanček i Medunjček.
Da napomenem, i dalje sam pesimista, a u slučaju da se desi čudo, ja se doživotno diskonektujem sa ovog foruma. Živi bili pa vidjeli.
Za Pjanica kazu da je najbolji mladi igrac Evrope, sta to uopce znaci? Mozda je fakat najbolji U-21 igrac na svijetu trenutno, ali kako se to prenosi u nekom rankingu medju "seniorima"? Medunjanin nije standardan u svom klubu, kao ni Bajramovic. Ako pobjedimo, bit ce to fakat senzacija, ako ne, onda ce se ovo sto sam naveo ponavljati :s
Kao prvo nadam se da Ciro muti i da ce Miske igrati sutra, no ukoliko ne bude mogao ne daj Boze ima Medunjanin koji ce ga moci zamjeniti. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
Keno, Nadarevic ili Salihovic sta Vi mislite o tome ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ko da je to bitno?amerosm je napisao/la:Kao prvo nadam se da Ciro muti i da ce Miske igrati sutra, no ukoliko ne bude mogao ne daj Boze ima Medunjanin koji ce ga moci zamjeniti. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
sejo valjda.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
Ma Hasagić 100%Elddar je napisao/la:ko da je to bitno?amerosm je napisao/la:Kao prvo nadam se da Ciro muti i da ce Miske igrati sutra, no ukoliko ne bude mogao ne daj Boze ima Medunjanin koji ce ga moci zamjeniti. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
sejo valjda.
i ja mislim hasagic,to bi bio neki red,ali nisam siguran.da ne dadne dzeki kapitensku..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzemal Berberovic najavio oprostaj od reprezentacije
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa po ovim slikama izgleda kao da Miske normalno trenira. Mozda su ovo neke igra Cire kao sto neko rece. A i ako je povrijedjen, ocito da nije toliko ozbiljno. Neka stisne zube, yebiga. Ovo mu je utakmica zivota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta se sad i on osjeca ugrozenim?Ponos Torina je napisao/la:Dzemal Berberovic najavio oprostaj od reprezentacije
Manje vise ko ce biti samo da se ode dalje,uglavno ja mislim da kapiten nebi bilo lose dati Salihovicu,on je zamene KRALJ i zanjega imam najvise respekta od sviju nasih igraca..amerosm je napisao/la:. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
Mvh
Slazem se, ali mu bosanski nije bas najbolji.AeroPlus je napisao/la:Manje vise ko ce biti samo da se ode dalje,uglavno ja mislim da kapiten nebi bilo lose dati Salihovicu,on je zamene KRALJ i zanjega imam najvise respekta od sviju nasih igraca..amerosm je napisao/la:. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
Mvh
Cartman je napisao/la:Slazem se, ali mu bosanski nije bas najbolji.AeroPlus je napisao/la:Manje vise ko ce biti samo da se ode dalje,uglavno ja mislim da kapiten nebi bilo lose dati Salihovicu,on je zamene KRALJ i zanjega imam najvise respekta od sviju nasih igraca..amerosm je napisao/la:. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
Mvh
hasagic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Hasagić. Ko drugi.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- edvin_199
- Kontakt:
Jebote pa nemamo sad dobre klupe.Ko ima na klupi Muslimovic,Milenkovic,BBegovic,Berberovic,ne mogu se sjetit ko jos.Naguracemo na 400 stranica kako smo krenuli. 

----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
Dobar je Dzemo ,i Muslim....edvin_199 je napisao/la:Jebote pa nemamo sad dobre klupe.Ko ima na klupi Muslimovic,Milenkovic,BBegovic,Berberovic,ne mogu se sjetit ko jos.Naguracemo na 400 stranica kako smo krenuli.
Ma igrat ce Misimovic. Skoro sam siguran. Nego je li Alves ozdravio?
imas pozdrav od meneAeroPlus je napisao/la:Manje vise ko ce biti samo da se ode dalje,uglavno ja mislim da kapiten nebi bilo lose dati Salihovicu,on je zamene KRALJ i zanjega imam najvise respekta od sviju nasih igraca..amerosm je napisao/la:. Mene interesuje ko ce onda biti kapiten repke ?
Mvh

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Mislim da je sutra ukoliko Miske ne bude igrao (daj Boze da igra) veoma bitno ko ce biti kapiten. Razlog je taj ukoliko bude gusto i bude se sta zakuhavalo treba nam ime koje poznato u Evropi i gdje ce Rosseti imati respekta. To kod Hasagica i Nadarevica nije slucaj i zato se nadam da ce Sejo u pomenutom scenariju dobiti traku, a sto se tice njegovog Bosanskog on je manje vazan, svako zna sta treba raditi i svima je utakmica zivota, a i Rosseti ne zna Bosanski jezik, pa tako da ce se nekako sporazumiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.